Elképesztő, ahogy ez az étterem karácsonyi pompába borult - Itt nem sajnálják a díszeket

Ennél díszesebb helyet nem igazán lehet találni sehol a földön.

diszek

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor valaki vendéglátóipari vállalkozásba kezd, nem feltétlenül csak arra törekszik, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtson, és elégedett vendégeket szerezzen. Sokan ki is akarnak tűnni a tömegből, hiszen így többekhez eljuthat a nevük.

Így volt ezzel a New York-i Rolf's German Restaurant is, ahol az adventi időszakban már-már moccanni sem lehet a díszektől. Egy biztos, a célját eléri vele, hiszen már évek óta egész decemberben tele van a hely, és világszerte ismerik az emberek.

Karácsonyi hangulat felsőfokon

Bár idén a koronavírus-járvány alaposan felforgatta az ünnepi várakozást, békeidőben karácsony közeledtével szinte nincs olyan vendéglátóhely a világon, ami ne kapna egy kis díszítést. Ez a legtöbb helyen kimerül az égősorokban, gömbökben, asztaldíszekben vagy egy karácsonyfában, ám a világ egyik legnépesebb városában minden nagyobb és túlzóbb, így a dekorációval sem spórolnak. A német konyhára specializálódott étterem nagyjából 100 ezer égőt és 15 ezer díszt helyez el minden évben a vendégtérben, sokan pedig már nem is a finom falatok, hanem az elképesztő látvány miatt foglalnak asztalt.

(Képek forrása: rolfsny / Instagram. Borítókép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük