Karácsonykor tudta meg a 11 éves kisfiú, hogy örökbe fogadják - Megható videó
A 11 éves fiú, Carter a leggyönyörűbb karácsonyi ajándékot kapta: egy új családot.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karácsonykor a legtöbben szeretteik körében ünnepelnek, így nagyon nehéz azoknak, akiknek valamilyen okból kifolyólag rossz családi körülmények között, esetleg egyedül kell tölteniük az ünnepeket.

A karácsony kiváltképp nehéz a hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermekek számára. Carter Wyles, a 11 éves ohiói kisfiú vér szerinti szülei nem voltak gondoskodóak, de nagynénje és annak családja gondoskodott róla. 

Karácsonykor kapta meg élete legszebb ajándékát

Carter a karácsonyt együtt töltötte az unokatestvéreivel, valamint nagynénjével és annak férjével. Számos ajándékot kapott tőlük, majd amikor az utolsó csomagot is kibontotta, talált benne egy fényképet és egy levelet, amin ez állt:

"Drága Carter. Ezen a fotón a mi családunkat látod. Mindannyian szeretnénk, ha a következő családi fotón már te is szerepelnél, mint családunk új tagja. Szeretnél a fiunk, a testvérünk lenni? Szeretünk!" - állt a levélben, amit a kisfiú hangosan olvasott fel, majd zokogásban tört ki, amit az apuka videóra is vett. Reakciója igazán megható és könnyfakasztó.

Leah Kiphart, a nagynéni a metro.co.uk-nak elmondta, egy éjszaka alatt döntötte el a család, hogy örökbe fogadják unokaöccsüket. Erre azért volt szükség, mert egy pár érdeklődött Carter örökbefogadásáról, és semmiképpen nem szerették volna elveszíteni a kisfiút. Biztos, hogy szerető család várta volna ott is, de Carternek tulajdonképpen már volt családja.

"Vasárnap este megbeszéltük a saját gyerekeinkkel, hétfő reggel, ajándékbontás közben pedig tudattuk ezt Carterrel. Áldottak vagyunk, hogy egy ilyen nagyszerű kisfiú fog a családunk részévé válni" - árulta el a nagynéni a lapnak tavaly decemberben, idén pedig már igazi nagycsaládként ünnepelhetik a karácsonyt.

Ilyen lenne a karácsony, ha kislányokon múlna

A kislányok rajonganak mindenért, ami rózsaszín és csillog. Nézd meg, hogyan nézne ki a karácsony, ha ő maguk díszíthetnék.

Borító-és ajánlóképek: Youtube.com

Ezt is szeretjük