Ettől a videótól garantáltan meleged lesz! Így készült a szexi tűzoltók naptárja
Mutatjuk a naptárfotózásról készült videót.

ausztral-tuzoltok-naptar-2023
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

30 évvel ezelőtti indulása óta az Australian Firefighters Calendar - ausztrál tűzoltók naptára - a világ egyik legnépszerűbb naptárává vált. Elsőre a szerelőműhelyekben gyakran látható pucér macás naptárak férfi megfelelőjének tűnik. De csak elsőre.

Bár kétségtelen, hogy a naptár megvásárlói egész éven át szexi meztelen felsőtestű ausztrál tűzoltókat nézegethetnek otthon a falon, ám egyúttal segítenek is a rászorulóknak.

Ausztrál tűzoltók naptára 2023

A naptár értékesítéséből befolyt pénzből az elmúlt három évtizedben orvosi kutatásokat, állatmenhelyeket, ausztrál vadon élő állatokat támogattak. De ahogy a Covidot követő utazási korlátozások megszűntek, a tűzoltók a naptárból származó bevétellel Ausztrália idegenforgalmi ágazatának visszaépítésében is segítettek. A 2023-as naptárban lesznek a korábbi évekből ismert arcok és borotvált mellkasok, erős, tetovált karok, széles vállak és mosolyok. Az alábbiakban egy werkvideót láthatsz, mely a naptárfotózás során készült.

Tökéletes ajándék

A naptár már advent előtt megjelenik, így karácsonyi ajándéknak is tökéletes lehet. Létezik klasszikus, kutyás, cicás, lovas változatban is, illetve idén először egy farmeres kivitel is megjelent. A kisállatokkal való együtt pózolás nem titkolt szándéka, hogy az embereknek meghozzák a kedvét az állatok örökbefogadásához. Az eladásból befolyt összeggel sok évben támogattak állatmenhelyeket. A naptárt itt lehet megrendelni!

A cikk az ajánló után folytatódik

Valódi tűzoltók

A naptárban szereplő ausztrál tűzoltók közül sokan korábban a hadseregnél szolgáltak - volt, aki Afganisztánban töltött be rendvédelmi feladatokat -, de akad olyan is, aki sikeres pénzügyi karriert futott be, ám úgy érezte, hogy a bankszférában hiányzik az életéből a közösség megtartó ereje, így komoly váltás volt az életében, amikor a Victoria Fire Rescue nevű ausztrál tűzoltó- és mentőszolgálathoz került.

A 2023-as naptár fotói

Ha még szívesen nézegetnél ausztrál tűzoltókat, az alábbiakban a 2023-mas naptár néhány jól sikerült fotóját láthatod.

Ezt is szeretjük