10 csodás, aranyló karácsonyváró dekoráció

Az arany ünnepi szín, csempéssz belőle a lakásba!

Dia

 	Szolid elegancia  	Száraz faág fehérre festve, aranygömbbel. Ha nem kedveled a karácsonyi tobzódást, készíts ilyen egyszerű díszt.

Szolid elegancia

Száraz faág fehérre festve, aranygömbbel. Ha nem kedveled a karácsonyi tobzódást, készíts ilyen egyszerű díszt.


Dia

 	Vidám tányér  	Egyszerű aranyminta a tányéron, aranyszínben játszó, narancsszínű kistányér, és máris megvan az aranyos hangulat. 	 	Kapcsolódó cikk: 	3 stílusos ünnepi teríték »

Vidám tányér

Egyszerű aranyminta a tányéron, aranyszínben játszó, narancsszínű kistányér, és máris megvan az aranyos hangulat.

Kapcsolódó cikk:
3 stílusos ünnepi teríték »

Dia

 	Aranyos szoba  	Akár nagyobb tárgyakat is aranyfénybe vonhatsz. A fehér szék aranyfüstöt kapott. A meleg fények kizárják a decemberi zimankót. A néhány száraz ágra aggatott beltéri izzó is remek hangulatfokozó.

Aranyos szoba

Akár nagyobb tárgyakat is aranyfénybe vonhatsz. A fehér szék aranyfüstöt kapott. A meleg fények kizárják a decemberi zimankót. A néhány száraz ágra aggatott beltéri izzó is remek hangulatfokozó.

Dia

 	Csillogó jókívánságok  	A széket hátulról is megfestheted: szerezz be tubusos kerámia- vagy üvegfestéket, és írd rá több nyelven, hogy boldog karácsonyt.

Csillogó jókívánságok

A széket hátulról is megfestheted: szerezz be tubusos kerámia- vagy üvegfestéket, és írd rá több nyelven, hogy boldog karácsonyt.

Dia

 	Képkeret - másképp  	Az előző képen a kandallópárkányon képkeretek sorakoznak, szintén aranyba borulva. Vásárolj olyan keretet, ami mély, majd tegyél bele félbevágott műanyaggömböt, és a hátterét aranyfüsttel színezd meg. 	 	Kapcsolódó cikk: 	3 gyönyörű, aranyló karácsonyfadísz »

Képkeret - másképp

Az előző képen a kandallópárkányon képkeretek sorakoznak, szintén aranyba borulva. Vásárolj olyan keretet, ami mély, majd tegyél bele félbevágott műanyaggömböt, és a hátterét aranyfüsttel színezd meg.

Kapcsolódó cikk:
3 gyönyörű, aranyló karácsonyfadísz »

Dia

 	Ragyogó kavicsok  	Az is remek ötlet, ha a képkeretet arannyal lefújt kavicsokkal vagy kávészemekkel töltöd meg. Ha nem akarod, hogy lepotyogjon az aljára, az egyes rétegeket kend be ragasztóval, majd szórj rájuk újabb réteget, amíg tetszetősnek nem találod.

Ragyogó kavicsok

Az is remek ötlet, ha a képkeretet arannyal lefújt kavicsokkal vagy kávészemekkel töltöd meg. Ha nem akarod, hogy lepotyogjon az aljára, az egyes rétegeket kend be ragasztóval, majd szórj rájuk újabb réteget, amíg tetszetősnek nem találod.

Dia

 	Fess arannyal!  	Akár ajándékra, akár képeslapra teszed, nagyon különleges az aranyfüst. Bármelyik hobbiboltban megvásárolhatod az aranyfóliát, amit ragasztóra kell felvinni egy ecset segítségével. 	 	Kapcsolódó cikk: 	4 praktikus csomagolótipp »

Fess arannyal!

Akár ajándékra, akár képeslapra teszed, nagyon különleges az aranyfüst. Bármelyik hobbiboltban megvásárolhatod az aranyfóliát, amit ragasztóra kell felvinni egy ecset segítségével.

Kapcsolódó cikk:
4 praktikus csomagolótipp »

Dia

 	Vendégváró gyertya  	Kedves vendégváró ötlet, ha a meghívottak tányérjába az ünnepi terítékkel harmonizáló gyertyát teszel, természetesen meggyújtva.

Vendégváró gyertya

Kedves vendégváró ötlet, ha a meghívottak tányérjába az ünnepi terítékkel harmonizáló gyertyát teszel, természetesen meggyújtva.

Dia

 	Karácsonyfa a falon  	A karácsonyfa ez esetben aranygömbökből áll össze, alatta stílusosan aranypapírban lapuló meglepetések várják gazdájukat. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Milyen a karácsonyfád? - Ilyen vagy valójában! »

Karácsonyfa a falon

A karácsonyfa ez esetben aranygömbökből áll össze, alatta stílusosan aranypapírban lapuló meglepetések várják gazdájukat.

Kapcsolódó cikk:
Milyen a karácsonyfád? - Ilyen vagy valójában! »

Dia

 	Arany lángolás  	Az aranyat a gyertya lángjával is a lakásba csempészheted. Válassz fehér vagy natúr színű gyertyát. Jó sokat, és rakd tele velük a lakást.

Arany lángolás

Az aranyat a gyertya lángjával is a lakásba csempészheted. Válassz fehér vagy natúr színű gyertyát. Jó sokat, és rakd tele velük a lakást.

Ezt is szeretjük
Fotó: