Erre az egy dologra van szükséged az ellenállhatatlan tekintethez
Álomszép szempillák természetesen
Próbáld ki, nem bánod meg! (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengeteg nő álmodozik dús, hosszú, rugalmasan lebegő szempillákról és kifejező szemöldökről.

A valóságban azonban nem egyszerű elérni ezeket, a sminkelési és arctisztítási hibák, a tápanyagban szegény táplálkozás, a hormonális változások vagy a teljesen normális öregedési folyamat ugyanis mind befolyásolhatják a finom pillák növekedését, amiknek a hatására gyengévé válnak, elvékonyodnak, törékenyek és rövidebbek lesznek.

Micsoda pillantás!

Kíméletes formula, erős hatás: a Dr. Theiss Naturwaren bőrszakértői intenzív kutatási munkával fejlesztették ki a Pharmatheiss Szempillanövesztő szérumot, mely ébresztőként hat a szempilla és a szemöldök növekedésére. A hatás mellett a tudományos csapat főleg a formula toleranciáját helyezte előtérbe: a szérum bőr-, szem- és kontaktlencse-toleranciáját dermatológiai és szemészeti vizsgálatok igazolják.

  • Prosztaglandin hormon nélkül.
  • Illatanyagmentes.
  • Parabén- és szilikonmentes.
  • Tartósítószer-mentes.

Hogyan működik?

A Pharmatheiss Szempillanövesztő szérum stimulálja a szempillák természetes növekedését, erősíti azok gyökerét, megnöveli a szempillák számát, rugalmasságot és egészséges fényt kölcsönöz nekik.

Az első eredmények már napi egyszeri használat mellett, 30 napon belül láthatóak, amit vizsgálatokkal is igazolnak. A hatást ismert aktív anyagok megfelelő kombinációja segíti elő.

• A koffein stimulálja a vérkeringést, ami segíti a szempillák gyors növekedését.
• A hialuronsav nedvességgel látja el a bőrt, gondoskodik a szempillák rugalmasságáról és egészséges megjelenéséről. Támogatja a szempillák újraképződését.
• A pantenol nedvességgel látja el a szempillák szőrtüszőit, valamint megnyugtatja és gyengéden ápolja a szemhéj érzékeny, vékony bőrét.

A vizsgálati eredmények képelemzés és szempillamérés alapján már 30 nap múlva igazolják, hogy a résztvevők 95%-ának hosszabb szempillái, illetve
a résztvevők 74%-ának dúsabb szempillái lettek.

Könnyű felvitel, szenzációs eredmény

A Pharmatheiss Szempillanövesztő szérum szebb, hosszabb szempillákat varázsol, miközben játszi könnyedséggel felvihető. Naponta egyszer alkalmazd, lehetőleg az esti arctisztítás után: egy vékony ecsetvonással vidd fel a szérumot a szempilla tövéhez. Egy ecsetvonás elegendő, ami után körülbelül két perc múlva használhatod is a szokásos kozmetikai termékeket. A szérum a szemöldökre is alkalmazható.

A Pharmatheiss Szempillanövesztő szérum elősegíti a szempillák optimális növekedését, és gondoskodik a rugalmasabb, erősebb és egészségesebb szempillákról, már négy hét után láthatóan javul a szempillák és a szemöldök egész megjelenése. Amint elérted a kívánt eredményt, az alkalmazás gyakoriságát csökkentheted heti egy-két használatra. Rendkívül koncentrált, ezért egy szérum három-öt hónapra is elegendő.

Keresd a gyógyszertárakban, vagy rendeld meg a www.naturprodukt.hu webáruházban.

Ezt is szeretjük