A legviccesebb télapós csengőhangok

Töltsd le őket ingyen!

A telefonod nincs ünnepi üzemmódra állítva? Itt az idő, hogy felmérd a mókás csengőhangok kínálatát!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Régebben, mikor még nehéz volt megszerezni, vagy drága volt letölteni egy-egy csengőhangot, bizonyára te sem váltogattad gyakran.

Ma már azonban ingyenes letöltési lehetőségek százait találod meg az interneten. Ha úgy tartja a kedved, akár mindennap új zenét tehetsz a telefonodra, vagy minden ismerősödhöz más hívásjelzést rendelhetsz.

Fokozd mobiloddal is az ünnepi hangulatot, töltsd le a legjobb télapós-karácsonyi csengőhangokat! Ha a klasszikusok helyett egy poénosabb dallamot szeretnél, segítünk választani.

Puttonyában dinamit

A Mikulást mindenki várja. A gyerekek ajándékok és édességek reményében, de olyan is akad, akinek egészen extra kívánságai vannak.

A Santa Claus is coming to town vicces verziójában egy fickó dinamitról ábrándozik, míg valaki az üzleti fellendülést várja a nagyszakállútól. Egy biztos - a Télapónak nem lesz könnyű dolga.

A dal nem csupán érdekes szövege, hanem az énekes meglehetősen furcsa akcentusa miatt is mulatságos. Töltsd le innen!

Donald kacsa

A legviccesebb beszédhang birtokosa, Donald kacsa Télapónak öltözik, és a tipikus, amerikai filmekből ismert karácsonyi dallam, a Deck the halls eldúdolásával örvendeztet meg.

Szerencsére szövege nincs, így nem kell megfeszülve koncentrálnod, hogy értsd. Az előadás énektechnikai megközelítésből borzasztó, de garantáltan mosolyt csal az arcodra, illetve a többi emberére, aki körülötted áll majd az utcán. Ha szívesen kapnád fel a fejed kedvenc rajzfilmfigurád hangjára, töltsd le a csengőhangot innen!

Macskanyelven

Embertársaid az előzőnél kevésbé díjazzák majd a mobilodból megszólaló macskakórust, mely iszonyatos vinnyogással adja elő a Jingle Bells-t.

A fület sértő produktum első hallásra az elviselhetetlen kategóriát súrolja. Amikor viszont hozzáképzeled a képet, ahogy ül a cicacsapat a háztetőn, és lelkesen gyakorolják ezt a szörnyűséget, biztosan mosolyra kerekedik majd a szád. A cicakórusért kattints ide!

Ezt is szeretjük