A legviccesebb rénszarvasos pulcsi idén
Mark Darcy is megirigyelné
Bár a karácsony bevonzza a giccseket, a jó humor megbocsátható. Íme, a legtutibb mintás pulóverek!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki látta a Bridget Jones naplója című filmet, bizonyára széles mosollyal idézi maga elé a pillanatot, amikor Mr. karót nyelt Mark Darcy titokzatosan a főhősnő felé fordult azon a sorsdöntő karácsonyi partin, és első látásra sokkolta őt bizarr rénszarvasos pulcsijával.

Bár a jófiús, mama kedvence göncök nem mindig szerencsések a nők szemében, ha csábos sárm társul melléjük, hatékony fegyverként is működhetnek, melyek feltörik a jeget a humortól elgyengülő hölgyszíveken.

Ha már megtaláltad a Mark Darcy-dat, aki a legidétlenebb szerelésben is képes elkápráztatni téged, szerezd be neki a legjópofább partiképes pulóvert, mellyel a szigorú anyóst is egy csapásra leveheti a lábáról.

Amennyiben ennél konszolidáltabb ünnepi uniformisra gondoltál, idén kedvedre válogathatsz a norvégmintás pulcsik közül.

Ismét toplistásak a divatban, ráadásul körmönfont vonzerővel ötvözik a jólfésült anyuci szemefénye, valamint a vicces, őrült figurát. Ebből a mókából pedig te sem maradhatsz ki, amennyiben igazi jókislány stílust szeretnél kialakítani magadnak a karácsonyi családlátogatáshoz.

Ezt vedd meg a pasidnak!

A legendás rénszarvasos kötött felső minden szempontból egyedi ajándék lehet a párod számára.

Már csak azért is, mert itthon valóban csak legendaként él a köztudatban, legalábbis minden energiádra szükség lesz, hogy felkutass egy ilyen darabot, hacsak nem kötteted meg a nagymamáddal.

Ám külföldön valamivel nagyobb keletje van a bolondos partipulóvereknek, így a szemfülesek rábukkanhatnak olyan webáruházakra, melyek kimondottan őrült ötletekre szakosodtak, ezért nem kétséges, hogy ezt a magas labdát is leütötték már.

Mi egy olyan gyöngyszemre találtunk, mely szinte megszólalásig hasonlít a filmbéli Mark Darcy rénszarvasmintás, aranyos förmedvényére. Ezt a modellt 35 angol fontért kínálja számodra a Christmas Jumpers Store, melynek a legtöbb terméke olyan, mintha a nagyi kötötte volna.

Régi ünnepi hangulat retró pulóverekkel

Ezek az időutazó pulóverek első ránézésre talán olyanok, melyekről rögtön a nagypapád jutna eszedbe a kedvenc karosszékében ücsörögve. Ám, ha kihámozod a képből a kényelmes mamuszt és a távkapcsolót, illetve lelki szemeiddel odabiggyeszted valóra vált álmaid sármos hercegét, akkor megdöbbenve tapasztalod majd, hogy valamit tudnak ezek a norvégok, és a régi idők sem hazudtolják meg magukat.

Ugyanis a visszafogott, jól nevelt stílus és az erőt sugárzó, laza dokkmunkás beütés keveredése olyan szexis elegyet képez, hogy attól a legtöbb nő zavarba jön. Ha szeretnéd, hogy még édesanyád is elpiruljon a párod láttán, mindenképp lepd meg egy jacquard mintás pulóverrel.

Bebújós felsők

Az F&F stilizált hópihékkel díszített pulóverét 6200 forintért vásárolhatod meg. A Mango galléros, gentleman stílusú felsőjét 21 995 forintért tudod beszerezni. A Zara színes, norvégmintás darabot ajánl a figyelmedbe, 13 995 forintért.

Trendi kardigánok

Az F&F jacquard mintás kardigánja 6200 forintba kerül. A Zara szőrmegalléros, norvégmintás modellje a legfagyosabb hógolyócsatákat is kiállja. Az ára 24 995 forint. Szintén a Zara üzleteiben tehetsz szert az ünnepi hangulatú, vajszínű darabra, melyért 17 995 forintot kell kiadnod.

Szende családlátogatós pulóverek csajoknak

Ha szeretnél bevágódni a párod családjánál, érdemes úgy öltöznöd, hogy a legfiatalabb tagjától kezdve a legidősebbekig mindenkiben kellemes érzéseket kelts a megjelenéseddel, ugyanakkor te is kényelmesen érezd magad.

Éppen ezért a norvégmintás pulóverekben rejlő megfejthetetlen, huncut kettősség a te kisugárzásodat is sziporkázóbbá teheti, ráadásul még egy spontán hóemberkészítés sem lephet meg a kertben. Mindezen túl divatos mivoltuk miatt ajándéknak sem utolsók, hiszen, aki kapja, mindig magával viheti az otthon meghitt melegét.

Bebújós felsők

Az Otto hópihemintás, kapucnis pulóverét 10 205 forintért rendelheted meg. A Zara garbóját a régi faliszőnyegek motívumai ihlették. Az ára 17 995 forint. A C&A tunikapulóverében egyszerre lehetsz csinos és visszafogott, ha 3990 forintért megkaparintod.

Trendi kardigánok

Az F&F óriás kardigánja 8900 forintért lehet a tiéd. A Mango mustárszínű megoldása 17 995 forintért kapható. Az Otto norvégmintás modelljére 11 890 forintért csaphatsz le. A Zara jacquard stílusú darabja 17 995 forintért találhat gazdára.

Ezt is szeretjük