A legtrendibb bőrkesztyűk körképe idén
10 ezer forint alatt
A bőrkesztyű nem csak egy szimpla kiegészítő. Ajándékozz időtlen stílust szeretteidnek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ruhát vásárolni talán a legnagyobb kihívás, még azoknak is, akiket igazán jól ismersz. Hiszen a méret eltalálása még egyáltalán nem garancia arra, hogy az általad kigondolt darab jól is áll az illetőn. Ezért nem muszáj ekkora feladatra vállalkoznod, különösen, ha nem tudsz kellő időt szánni karácsony előtt az ajándékok beszerzésére. Ám, amennyiben ragaszkodsz a praktikus, hasznos és divatos szuperkombinációhoz, egy jól eltalált kiegészítővel nem lőhetsz félre.

Egyrészt, mert akár évekig is kiszolgálhatja az embert, másrészt, mert ezerféle elképzelésben variálható, így bármilyen külső adottságokkal is bírjon, nem lehet beskatulyázni, avagy távolról sem stílusfüggő. A nagy divatkaméleonok csoportjába az idei bőrkesztyűk is beletartoznak, ugyanis kellemes finomságuk vagy éppen csibészes vagányságuk nem csak egy szezonra szól, ráadásul számtalan öltözékhez képesek idomulni.

Így aztán olyasvalakit is meglephetsz a kesztyűk királyával, akinek nem ismered kivéve-betéve az egyéniségét, de mégsem szeretnéd valami haszontalan csecsebecsével kiszúrni a szemét.

Bájos és vagány bőrkesztyűk női kacsókra

Az idei trendek divatszemlélete a természetes nőiességre fókuszál, így mind az anyaghasználat, mind a színvilág igyekszik elkerülni a mesterkélt, bazári giccshatást.

Ez a törekvés a kesztyűt is magasabb szintre emelte, így már nem csupán funkcióellátó darabként lehet rá tekinteni, mely szárazon hagyja az ember szemét, ha felelőtlenül elveszíti a fél párját, hanem az öltözék becses kincsévé avanzsált, mely stílusdiktálója is lehet az összképnek.

A természetességmánia jegyében most a bőr alapanyagra esküsznek a tervezők, de más naturális hatást is bevetettek, mint a puha, kötött pamutot, a simogatóan lágy szőrmét, valamint a különféle szövetkombinációkat, melyeket a bőrrel házasítva egészen különleges kesztyűkreációkat alkottak.

Bár most a natúr és földszínek tobzódnak a divatban, a kiegészítők az élénk árnyalatoktól sem idegenkednek, így bármilyen korosztály igényét eltalálhatod a megfelelő bőrkesztyűvel, akár még a nagyidnak is kedveskedhetsz egy visszafogott tónusú, retro fazonú darabbal.

Szolid és extravagáns elegancia

A Mango mustárbarna, masnis darabjának nem lehet nem örülni. Az ára 9995 forint. Ugyanitt extravagáns, piros autóskesztyűre csaphatsz le, 7995 forintért. A Zara dísztűzéses, visszafogott stílusú bőrkesztyűje 6995 forintba kerül, de a kollekciójából elegáns, fekete és krém kontrasztárnyalatú elképzelést is kifoghatsz, szintén 6995 forintért.

Bizony, ez mind-mind Pécsi kesztyű, melynek reklámdalát mindenki dúdolta a nyolcvanas években: a Kesztyű webáruház kifinomult, csuklócsattal díszített modellje 8600 forintért kapható, a karácsonyhoz piros színével is illeszkedő, bárány nappabőr megoldásukért pedig 7650 forintot kell áldoznod. Az Otto lila kreációját 8915 forintért rendelheted meg, míg a Bon Prix kínálatában csatos, fekete kesztyűre bukkanhatsz, 4999 forintért. A Táskapláza webáruház krémszínű autós fazonnal kecsegtet, 8000 forintért.

Bohém és különc fazonok, romantikus és vagány csajoknak

A Zara hosszú, kötött szárú bőrkesztyűjét 5430 forintért szerezheted be. A Kesztyű webáruház Pécsi kesztyű-kollekciójából két alpesi, vidéki hangulatú darabot kaparinthatsz meg: a bőr-szövet kombinációjukat 7900 forintért teheted a virtuális kosaradba, az egyujjas, piros irhakesztyűjük pedig 7250 forintért kerülhet a karácsonyfa alá. Belevaló barátnőknek és pimasz hugicáknak kitűnő választás lehet a New Yorker kötött anyaggal megspékelt autóskesztyűje 5990 forintért vagy a Táskapláza webáruház hasonló, levágott ujjú fazonja, 7800 forintért. A Bon Prix fűzős, fekete megoldása vagány anyukákat is boldoggá tehet, 3999 forintért.

Sármos bőrkesztyűk, igazi férfiaknak

Egy divatos, komoly vagy macsós bőrkesztyű a pasid öltözékéből sem hiányozhat, elsősorban azért, mert fagycsípett, érdes kezekkel nem babusgathat téged, ugyanakkor egy jóvágású, sármos férfi megjelenése megkívánja télen az efféle stílusos kiegészítőt, mely igenis öltöztet. A kínálatot elnézve idén igazán nem számít unalmas ajándékötletnek a kesztyű, sőt, behízeleghetsz vele a férfiúi hiúságnak.

Hideg kezűeknek a Zara bélelt modelljét ajánljuk, 6995 forintért. Szintén a Zara üzleteiben macsós, favágóstílusú fazonra is lelhetsz, kockás szövettel megbolondítva, ugyanúgy 6995 forintért.

A Kesztyű webáruház Pécsi kesztyű-repertoárja kimeríthetetlen, mely az öltözködésükre igényes férfiakat is elkényezteti: a passzrészes, steppelt nappabőr kesztyűjükkel 9500 forintért lepheted meg a párodat, a megrögzött sofőröknek pedig egy autós stílusú darabot tartogatnak, 7300 forintért.

Ezt is szeretjük