A legszebb karácsonyi vásárok Magyarországon
Nézd meg, mely hazai városokban vár igazán ünnepi hangulat!

Dia

	Advent Győrben - Téli Fesztivál	Idén az Advent Győrben – Téli Fesztivál főszereplői november 25-étől a gyerekek, akik az ünnepi időszak alatt ismét kiemelt figyelmet kapnak. A Széchenyi téren egy egész Adventi Győrkőc-birodalom épül izgalmas szalmalabirintussal, karácsonyi körhintával, kisvasúttal, terepasztallal és még egy óriási mesekönyv is életre kel.	Kapcsolódó cikk:	Advent Győrben 2011 »

Advent Győrben - Téli Fesztivál

Idén az Advent Győrben – Téli Fesztivál főszereplői november 25-étől a gyerekek, akik az ünnepi időszak alatt ismét kiemelt figyelmet kapnak. A Széchenyi téren egy egész Adventi Győrkőc-birodalom épül izgalmas szalmalabirintussal, karácsonyi körhintával, kisvasúttal, terepasztallal és még egy óriási mesekönyv is életre kel.

Kapcsolódó cikk:
Advent Győrben 2011 »

Dia

 	Karácsonyi Vásár és Fesztivál 2011 - Sopron  	Pazar pompában idén sem lesz hiány az adventi időszakban Sopron belvárosában. Karácsonyi Vásár és Fesztivál vár az Adventi készülődés során. 2011. november 26. és december 23. között neked is érdemes ellátogatnod Sopronba.

Karácsonyi Vásár és Fesztivál 2011 - Sopron

Pazar pompában idén sem lesz hiány az adventi időszakban Sopron belvárosában. Karácsonyi Vásár és Fesztivál vár az Adventi készülődés során. 2011. november 26. és december 23. között neked is érdemes ellátogatnod Sopronba.

Dia

	Budapesti Karácsonyi Vásár	A Budapesti Karácsonyi Vásárt a tíz legjobb karácsonyi vásár között tartják számon Európában. A látványos forgatagnak a Vörösmarty tér ad otthont minden évben – hagyományosan november végétől december végéig. 2011-ben november 25. és december 31. között vár a lenyűgöző hangulatú vásár.	Kapcsolódó cikk:	Megnyitott a Budapesti Karácsonyi Vásár!  »

Budapesti Karácsonyi Vásár

A Budapesti Karácsonyi Vásárt a tíz legjobb karácsonyi vásár között tartják számon Európában. A látványos forgatagnak a Vörösmarty tér ad otthont minden évben – hagyományosan november végétől december végéig. 2011-ben november 25. és december 31. között vár a lenyűgöző hangulatú vásár.

Kapcsolódó cikk:
Megnyitott a Budapesti Karácsonyi Vásár!  »

Dia

	Kecskeméti Téli Fesztivál	November 27-étől téged is vár a Kecsekméti Téli Fesztivál. A főtéren adventi kirakodóvásár, mulatságok és a város karácsonyfája várja az ünneplőket. A vásári hangulatot a zamatosan fűszeres forralt bor, a lacikonyha hurka-és kolbászkínálata, és a mézeskalács költeményei fokozzák. A Főtér a szilveszterezők számára azt a megszokott hóbortos, felhőtlen és borgőzös hangulatot kínálja, ami az előző években is jól sikerült búcsúztatása volt az óévnek.

Kecskeméti Téli Fesztivál

November 27-étől téged is vár a Kecsekméti Téli Fesztivál. A főtéren adventi kirakodóvásár, mulatságok és a város karácsonyfája várja az ünneplőket. A vásári hangulatot a zamatosan fűszeres forralt bor, a lacikonyha hurka-és kolbászkínálata, és a mézeskalács költeményei fokozzák. A Főtér a szilveszterezők számára azt a megszokott hóbortos, felhőtlen és borgőzös hangulatot kínálja, ami az előző években is jól sikerült búcsúztatása volt az óévnek.

Dia

	Dóm téri advent	Közép-Európa egyik legszebb terén, a szegedi Dóm téren kézművesek sátrai és egy 200 személyes bálaszínház kap helyet november 25-étől négy héten át. Nemcsak az adventi hangulat, a folyamatosan égő máglyák, meleg harapni való és forró italok melengetik a vásározókat, hanem igényes zenei és színházi előadások is költöznek a bálaszínházba.	Kapcsolódó cikk:	Dóm téri advent Szegeden »	Kép: Illés Tibor

Dóm téri advent

Közép-Európa egyik legszebb terén, a szegedi Dóm téren kézművesek sátrai és egy 200 személyes bálaszínház kap helyet november 25-étől négy héten át. Nemcsak az adventi hangulat, a folyamatosan égő máglyák, meleg harapni való és forró italok melengetik a vásározókat, hanem igényes zenei és színházi előadások is költöznek a bálaszínházba.

Kapcsolódó cikk:
Dóm téri advent Szegeden »

Kép: Illés Tibor

Dia

	Karácsonyi vásár Vác főterén	2011. november 25. és 2012. január 2 .között ünnepi műsorokkal, forralt borral, betlehemes játékokkkal ünnepi hangulatban várnak Vác főterén.

Karácsonyi vásár Vác főterén

2011. november 25. és 2012. január 2 .között ünnepi műsorokkal, forralt borral, betlehemes játékokkkal ünnepi hangulatban várnak Vác főterén.

Ezt is szeretjük
Fotó: