A legmutatósabb magas sarkú cipők szentestére
A kifogástalan megjelenéshez
Ha az ajándékok már megvannak, találd meg a tökéletes cipőt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ajándékokat már valószínűleg beszerezted, úgyhogy itt az idő, hogy magadra is gondolj. A szexi kisestélyi csak akkor mutat jól, ha hozzá illő cipő is akad a szekrényben. Persze, ha mégsem, akkor muszáj egyet beszerezned, hiszen ez a tökéletes megjelenés egyik titka.

Mutatós végtagok

Már nagyanyáink is elővették anno a szekrényből az egyetlen ünneplő ruhájukat különleges alkalmakkor, többek között karácsonykor is. Manapság még nagyobb figyelmet fordítunk az ünnepi megjelenésre, amelynek szerves része a topánka. Egy jól megválasztott magassarkú ugyanis még a legegyszerűbb öltözéket is könnyedén feldobja, nem beszélve arról, hogy minden tekintetet magára vonz, ahogyan a vádlit és a lábakat formázza. Válaszd ki körképünk segítségével a stílusodhoz leginkább illő cipellőt!

Bokacsizmás hódítás

Alkalmi cipők esetén ma már bátran beszélhetsz az elegánsabb bokacsizmákról is. A Deichmann egyszerű, fekete, tűsarkú bokacsizmája bármilyen koktélruhával jól mutat. Ha szert tennél egy ilyen darabra, 16 900 forintot kell érte kifizetned. A piros dögös ünneplőszín, amit bátran viselhetsz a lábadon is, pláne ilyenkor. A Bershka dupla csatos, vörös modellje minden tekintetet magára vonz, 15 995 forintért lehet a tiéd.

Partihangulatban

Amennyiben a ruhád egészen egyszerű, bátran válassz hozzá feltűnő lábbelit. Az Iron Fist kicsit rockos, kicsit punkos, de annál dögösebb platformcipője igazi vagányoknak való. A halálfejekkel, rózsaszín szegecsekkel és rózsákkal díszített topán 16 990 forintba kerül. A Retro Jeans piszkosszürke, strasszokkal kirakott cipője egy kicsivel visszafogottabb stílust képvisel, ám legalább annyira szexi, mint punk társa. Ezt a darabot 14 990 forintért vásárolhatod meg.

Ha nem annyira a cipőkiegészítőkre hegyezed ki a stílusod, de szeretsz kitűnni a tömegből, akkor a Stradivarius ezüstmetál magassarkúja lehet számodra - és a pénztárcád számára is - a tökéletes választás, 13 995 forintba kerül.

Klasszikus megjelenés

Nem mindenki szereti a feltűnést, lehet, hogy te sem, de ez még nem jelenti azt, hogy a nagyi szekrényéből kell lábbelit választanod. A Zara piros, masnis magassarkúját még Dorothy is megirigyelné az Ózból. Az egyszerű fazonú, nyitott orrú lábbeli 9995 forintért kerülhet a birtokodba.

Szintén a Zara kínálatában találhatod meg a sötétzöld velúrból készült, nyitott fazonú platformcipőt, ára 17 995 forint.

Te már tudod, miben leszel karácsonykor?

Ezt is szeretjük