4 giccstől csöpögő karácsonyi ajándék, amitől a pasi agyvérzést kap
Jól gondold át, mivel leped meg a kedvesedet karácsonykor!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Létezik a férfiak fejében egy olyan képzeletbeli toplista, amelyen az eszedbe-ne-jusson-megvenni tárgyak szerepelnek, már ami a karácsonyi ajándékot illeti.

Mivel egészen vékony határvonal választja el a meghitt és személyre szóló, valamint a giccses kategóriát, most segítséget nyújtunk neked, hogy ne kelljen a párodat rohammentővel elszállítani a kórházba a csomagolópapír leszakítása után.

I love you: mindörökké

Míg a szebbik nem tagjai imádják, ha ezüst, arany, gyémánt bújik meg a csomagolópapírba rejtett aprócska dobozban, addig a férfiak nem különösebben szeretnek csillogó ékszert kapni. A macsó alfahímek szerint ilyesmit hordani megalázó a haverok előtt, márpedig egyikük sem szeretne a péntek esti sörözés óriási, cikiző megjegyzésekkel nyilazott céltáblája lenni.

Pláne akkor, ha nem egy szimpla smukkról van szó, hanem egy díszesen gravírozott darabról, amire mindkettőtök neve rá van vésve, vagy amiről mindörökké-szeretni-foglak típusú közhelyes és csöpögős dumák köszönnek vissza. Egyszerűen verd ki a fejedből, hogy bármi efféle után nézel, mert ettől a férfiak garantáltan kiakadnak.

Kacatok és csecsebecsék

Elmúltak már azok az idők, amikor az osztálykarácsony húzásánál a legfurább fiú jutott neked, és zavarodban végül valami karácsonyi vacakságot vettél, mondván, hogy ezt otthon ki tudja rakni a polcra, és a szoba éke lesz. Hidd el, a szerencsétlen flótás már akkor sem örült az újabb limlomnak, ami aztán feltételezhetően a többi hasonló, férfimérce szerint B-kategóriás tárgy között kötött ki.

Nos, az erősebb nem tagjai nem változnak, ugyanúgy nem értékelik a porcelán-, gipsz-, fa- és egyéb festett mütyüröket, mint annak idején. Ugyanez vonatkozik az édi plüssmackóra, amit azzal a mondattal adsz át, hogy erről mindig én jutok majd eszedbe. Ez igaz, rád fog gondolni, valahányszor csak ránéz a szőrös figurára, de biztos lehetsz benne, hogy a lehető legrosszabb értelemben. Márpedig, ha nem szeretnéd látni szegény mackó, kutyus vagy egyéb állat vatelinbe fulladt, kibelezett holttestét, akkor jobb, ha ezt is a nem-veszek-ilyet-a-pasimnak kategóriába sorolod.

Mi ketten

Megható, hogy szerelmetek fontosságát közös képetekkel szeretnéd kifejezni, ám a nyaraláson készült sztárfotóval nyomott pólók, párnák, bögrék és további hasonló borzalommal dekorált tárgyak egyértelműen a giccs kategóriájába tartoznak. Túlcsorduló szerelmetek megindító, de minden kétséget kizáróan az a kategória, amit egy pasi sem szeretne a fotóalbumon kívül látni.

Hogy venné ki magát, ha ebben a pólóban feszítve kellene mutatkozni a srácok előtt - netán munkába küldenéd benne? Egy csapásra odalenne a genetikailag belevésődött macsó kisugárzás, amire annyira büszkék hímnemű társak előtt. Nem szabad tárgyi bizonyítékot készíteni arról, hogy a hiú férfikülső mögött érző szív lakozik, ezt vésd észbe.

Ne teremts új személyiséget!

Nem annyira giccses, de kétségtelenül az agyvérzéses ajándékok táborába sorolható a neked tetsző pacsuli, amit leemeltél az egyik drogéria polcáról az utolsó pillanatban. Amíg a legjobb barátnődnek parfümöt venni kitűnő ötlet, addig a kedvesednek nem éppen ez a legideálisabb ajándék. A férfiak még jobban ragaszkodnak egy illathoz, mint mi, nők, tehát felesleges azzal próbálkoznod, hogy valami újfajta - számára esetleg orrfacsaró - kölnivel leped meg, ez ugyanis, ha nem a szemétben, akkor a lefolyóban végzi.

Ugyanez vonatkozik az Mark Darcy-féle pulcsikra, a csicsás és emberi szem számára már-már feldolgozhatatlan ingert jelentő színes darabokra, az alsógatyákra, zoknikra, egyszóval minden ruhaneműre is. Te nem a stylistja vagy, hanem a barátnője - lehetőleg ne azért szeresd, mert jól öltözködik, hanem azért, amilyen.

Mit tervezel karácsonyra a párodnak ajándékba venni?

Ezt is szeretjük