18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Zavarba ejtő kérdések, amiket senki nem mer feltenni a szex kapcsán

Most válaszolunk rá!

Eltörhet a pénisz, de az óvszer is felcsúszhat a hüvelybe.

Zavarba ejtő kérdések szex kapcsán

A szexet nagyon sokan tabuként kezelik. Ez történhet neveltetésből adódóan, de azért is, mert a társadalmunkban nem szoktunk nyíltan kommunikálni erről. Ami furán hangozhat, hiszen minden szexszel van tele, de a felszínen túl a téma már nem igazán kerül elő a párok között. Bár idővel a falak kezdenek leomlani, még mindig sok olyan kérdés felmerülhet, amit valamiért nem mer egy nő feltenni.

A párok féltik a másik egóját, nem akarják megbántani, vagy egyszerűen csak zavarba jönnek attól, hogy ilyen dolgokról beszélgessenek. És vannak az egészen praktikus kérdések is.

El lehet törni egy péniszt?

A pénisz nem csont, tehát ilyen formán nem lehet eltörni, de nagy sérülést lehet okozni neki, az izomrostok ugyanis elszakadhatnak. Ami gyakorlatilag olyan, mint egy törés. Erőteljes, agresszívebb szexuális játék, de akár maszturbáció során is megtörténhet mindez.

Legtöbbször mégis olyankor történhet ilyen baleset, ha a nő felül van, lovagló pózban. Erekció során a vérrel telített, merev pénisz erőteljes hajlítása nagy sérüléseket okozhat, amivel azonnal orvoshoz kell fordulni.

Mit lehet tenni, ha az óvszer felcsúszik a nő vaginájába?

Semmiképpen nem szabad pánikolni. Érdemes mindent átvizsgálni, hogy biztos-e, hogy az óvszer a nő hüvelyében maradt. Az óvszer semmiképpen nem tud felcsúszni a méhbe, ezen biztosan nem kell aggódni, de ha nem sikerül egyszerűen eltávolítani, azonnal orvoshoz kell fordulni.

Ahhoz, hogy el lehessen távolítani otthon, érdemes az egyik lábat a kád szélére feltenni, és így megpróbálni akár kinyomni, guggoló helyzetben, vagy ujjal elérni, de nagyon óvatosan. Ha semmilyen más fogamzásgátlót nem használ a pár ezen kívül, még akkor is érdemes orvoshoz fordulni esemény utáni tablettáért, ha a férfi nem élvezett el.

5 dolog, amit minden nő csinál szex után! Még akkor is, ha nem beszél róla

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha egy pénisz elhajlik, az normális?

Sokféle méretű, formájú pénisz létezik, ahogyan a vagina is többféle lehet. Van olyan pénisz, ami erekció hatására egyik vagy másik oldalra görbül, elhajlik. Sőt, ha jó irányba hajlik, a nőknek általában még nagyobb örömöt is tud okozni. Ez egy elég általános dolog, nincs ok aggodalomra egészen addig, amíg nem társul hozzá fájdalom, vagy nem zavarja a szexet.

Ha ugyanis egyszer csak egy férfi pénisze elkezd változni, elhajlik egy irányba, míg előtte nem volt ilyen, lehetséges, hogy valami sérülés következtében történt. Ilyenkor pedig orvoshoz kell fordulni.

Mi történik, ha rossz a partner az orális szexben?

Minden test egy kicsit más. Fontos, hogy a szexualitásban ne legyenek tabuk, és a két fél tudjon kommunikálni egymással. Ha valamit nem úgy csinál a másik orális szex közben, ahogy az jó, akkor érdemes segíteni neki, megmutatni, hogyan csinálja másképp.

Ahelyett, hogy rossz érzéseket keltene a fél a másikban, lehet szex közben instruálni, „kicsit jobbra”, „kicsit balra”, meg lehet mutatni, hogy mi és hogyan jó. Ez nemcsak a tabukat szünteti meg a felek között, de felszabadult és nagyobb gyönyörökkel teli szexuális életet is ígér.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük