18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 3 szerelemébresztő női tulajdonság a pasi szerint

Miért bolondul?

A vadító külső nem hátrány, de nem a testé a főszerep. Tudd meg, mi kell az ellenállhatatlan női vonzerőhöz!

A férfi gyomra a bizonyíték, hogy még egy zetornyi, dinnyére pumpált cici sem konkurálhat egy jól elkészített, tejföllel felhabart csirkepaprikással. Kijelenthetjük: a gyomor, a pocak, azaz az úgynevezett tekintély talán a legérzékenyebb szervünk, amivel a jó nőt elcsíphetjük.

Vannak egyéb részeink nyilván, melyek szolgálhatnak iránytűként, de míg a fejben a rozsdás vaslogika tolja el a nyekergő biciklit a házias, piros mosolyú kislány kerítése előtt a kebles, ám csikori asszonyszemély portája felé, addig a pasi a hetipiacon nyilván a hetyke, tomporos Kátya okán kapja fel a fejét, míg a talpraesett Katinka petrezselyemárus kofaként szomorkodhat tovább a zöldséges standnál. De az első szemrevételezés után bizony fordul a bicikli visszafelé, és már nem csak a szemlegeltetés fontos.

Az a fészekrakó ösztön, azt harapom meg elsőnek

A nőbe az ember legtöbbször nem a dimbek-dombok okán szeret bele - vagy, ha igen, akkor szimplán tulok, a kobakja helyén örökítőanyaggal teli lufi, kezdeni sem érdemes vele. Az asszonyt, ha csak hús lenne, semmi több, egyszerűbb lenne beszerezni a sarki hentesnél, és mikor a véres kötényes, belülről borostás, hordópocak mészáros rákérdezne, hogy mellben kilencven lett, maradhat?, az ember örömködve bólinthatna, hogy jajj, hát hogyne maradhatna, kedves Strosmayer úr. És legyen már még abból a marhapárizsiból is egy 12 deka, ha szabad.

Nem, a kebel, a becses fertály fontos ugyan - benne van az első háromban, az hétszentség -, mégsem a legfontosabb.

Sokkal ígéretesebb matéria például az a bizonyos csodálnivaló, csillogó dolog, mely minden kisleány melle alatt ott lakozik. Az, minek hiánya okán a koleszok fiúszintjén nemhogy bolyhos szőnyeg, plüsspárna meg virág, de legtöbbször moha sem nő. Csak baktérium, mert ugyebár az is férfi.

Ez, kérem, az a bizonyos fészekrakó ösztön. Ezt a pasas maximum nyomokban tartalmazza: egy-két szemétledobós-rafinéria, esetleg konyhai bohóctrükkök, de olyan manus ezen a világon sosem lesz, kibe a természetanyánk sikeresen oltja bele a teljes DNS-upgrade-et. Brit tudósok már dolgoznak, de az első kísérletekig - alig 150 év! - a fészekrakó ösztönön a férfi lesz a kiskakukk.

Úgy mosolyog, hogy kiesik a száján a jókedv

A vidámságnál nagyobb szépségpötty nem nőhet a kislányok szája szegletébe, megmondta ezt már régen a Tapicka forgalmista. Vagy, ha nem is mondta, nyilván gondolt rá, egyetértett vele, esetleg rámutató magatartásként a lehúzott bugyi fölé lágyan, lehelve odastemplizte, hogy Ellenőrizve a Csehszlovák Vasutak által, G.B.H.
A derűvel csurig töltött leányok már csak azért is különlegesek, mert nincsen olyan plasztikai doktor, aki azt a bizonyos kedvesen pajkos, pirosalma mosolyt bele tudná sebészni a gazdag fehérnépek orcájába. Vidámnak születni kell, tettetni nemigen lehet.

Ha tettetik is, a szög a zsákból, mint jó asszonyból a hárpia, hamar kibúvik. Mert az igazinak még a szeme is nevet, pedig a szemnek nemhogy szája, de hangszálai sincsenek. Ki érti ezt? Mi biztos nem.

Összegyűjtöttünk néhány melléknevet, melyet a tárgyalt leányokkal egy mondatban, illetve egy csárdában szokás felhasználni: huncut, szertelen, csintalan, hamiskás, csilingelős, kerek.

A báj meghatározása

A báj nem tévesztendő össze a szépséggel. Lehet szép valaki lánya, ám attól még nem feltétlenül tölti tele a Jóisten a mennyei hurkatöltőn bájjal. Visszafelé azonban: a bájos lányok mindig szépek. Ez egy newtoni törvény, pont miután ráesett a fejére az alma, ezt mondta ki elsőképp. Nem is tanítják ám fizikaórákon juszt se, itt tart ma a közoktatás, lássák.

A báj elég mély iszák, belefér ám csipcsupságból rengeteg, azonban mégsem kell sok minden, hogy a kislány teletöltse. Bájos lehet bármi: még a fentebb felemlegetett paprikás csirke is, ha tejföllel habarják föl. Vagy egy hülye vicc. Egy sanda mosoly, egy lepkeféle kézmozdulat. Egy ügyesen megválasztott outfit. A sírva gurulós nevetés, egy durcás tincs, amit direkt raktak oda. Áhítattal teli nyelése a sörnek.

11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához

Nézegess képeket!

Elolvasom

Báj nélkül mindenesetre műanyag vasmacska a leány. Ráadásul vannak csajok, akik mintha cúgos cipővel igyekeznének agyontaposni ebben a fene nagy nőségversenyben, ami manapság olyannyira dívik.

Nem értjük, nem értjük. Ha robot kell, reklámra, minden aktuális hülyeségre ugró android, akkor majd szólunk. Mérgesen korog a hasunk, ha ilyet lát.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük