4 férfitípus, akitől jobb távol maradni
Csak csalódást okoznak
Ha közülük ismerkedsz meg valakivel, a legjobb, ha gyorsan kereket oldasz, míg nem késő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szenvedő, az agresszor, a megbízhatatlan, és a menőző - ők azok, akiket inkább messziről kerülj el. Ha kihívásnak tekinted, persze izgalmas megpróbálni átváltoztatni egy ilyen pasit. A lehetőség mindig adott, talán neked sikerülhet. 

Mielőtt azonban belevágnál, tedd fel magadnak a következő kérdéseket: hogyan bánt az előző barátnőjével, volt-e egyáltalán valaha is igazi párkapcsolata, mit tesz stresszhelyzetben, hányszor fordult elő, hogy nem tartotta be az ígéretét, és képes-e félretenni a saját érdekeit, hogy melléd álljon?

Csak neki fájhat

Eleinte nagyon vonzó, hogy nem titkolja az érzéseit. Azt hiheted, ritka kincsre bukkantál, hiszen vele hosszú órákon át lehet meghitten beszélgetni. De vajon mi a témátok ilyenkor? Ő mesél magáról, arról, hogy mi bántja? Szomjazik a tanácsaidra, hálás az együttérzésedért? Igen, lehet olyan helyzet, amikor egy férfi megnyílik egy nőnek.

Ám ha mindig csak róla van szó, hiába kezdesz bele bármilyen, téged érintő, számodra fontos történet elmesélésébe, akkor is képes egy gyors, ügyes huszárvágással visszakanyarodni saját magához, nagy valószínűséggel a szenvedő típust fogtad ki magadnak. Ez szolgálat a részedről, napi 24 órában, személyesen és egyéb interaktív formában. És vigyázz, mert ha csak egy kicsit is lazul az odaadásod, azonnal lecserél téged egy újabb lelki ápolónőre.

Az indulatok királya

Már az legyen gyanús, hogy folyton felemeli a hangját, ha valami nem úgy alakul, ahogy ő szeretné. Kekeckedik a pincérrel, félrelöki az útjában állókat, beszól bárkinek, aki nem adja meg az általa elvárt tiszteletet. Persze biztosan hízelgő számodra, amikor vehemensen védi az érdekeidet. Sajnos ez sem rólad szól, te csupán apropó vagy ahhoz, hogy másokkal kötekedhessen. Ráadásul te sem leszel kivétel. Bizony, szinte biztos, hogy eljön az a pillanat, amikor veled üvölt majd, sőt, netán még kezet is emel rád. 

Itt a pasi, hol a pasi?

Valami mindig történik, közbejön, így az a véletlen, hogy például időben megérkezik az előre megbeszélt találkozótokra? Ne dőlj be annak, hogy ügyesen kimagyarázza, amit tett, vagy éppen nem tesz meg. Igen, talán igazad van, a lelke mélyén szeretne ott lenni veled, és elintézni azt, amit megígért.

Ám éppen az a "gyári hibája", hogy rajtad kívül még legalább két másik embernek kötelezte el magát. Amikor pedig döntenie kell, hogy kit vegyen előre, szinte biztosan te maradsz a tartalék. Azért, mert sem az üzleti partnerét, sem pedig a barátját nem akarja megbántani a szószegéssel. Egy ilyen férfi társának lenni egyet jelent azzal a kötelezettséggel, hogy minden helyzetben megértőnek, elfogadónak és belátónak kell lenned. Ennek a megbízhatatlan típusnak a legrosszabb formája a hűtlen férfi, aki éppen azért tart több vasat a tűzben, hogy ha szükséges, mindig kéznél legyen valaki. 

Vágyak csapdájában

A menőzőnek az a legfontosabb, hogy naprakész legyen. Ő nem nők meghódításával, hanem a legújabb mobiltelefonnal, feltűnő autóval, külföldi utakkal, elegáns öltözködéssel készít "névjegyet" magáról. Csak akkor vállalkozz arra, hogy a társa leszel, ha lépést tudsz tartani vele. Ő ugyanis nem szívesen biztosítja neked ugyanazt, amit magától nem sajnál. Sőt, inkább az szeretné, ha te hozzátennél az ő felemelkedéséhez.

A silányabb verziója a szájhős, aki mindezt nem engedheti meg magának, ám eggyé válik a képzelgéseivel, álmaival, és emiatt hazudni kezd. Mellette csak limitált ideig maradhatnak meg a nők, gyorsan cseréli őket. Hiszen pontosan tudja, csakis addig hitelesek a meséi, addig néz föl rá a partnere, amíg rá nem jön majd, hogy az egész csupán illúzió. Na, pont ezzel nem akar szembesülni.

Legyen nálad nyúlcipő

Mindig hallgass a megérzéseidre, vedd komolyan, ha nem komfortos számodra egy helyzet, vagy nem szimpatikus valami miatt az illető férfi. Nem igazán megoldás változtatásokra kényszeríteni a másikat. Ez csupán időleges megoldás. A mentegetés pedig önbecsapás.

Jobb a békesség, keresgélj inkább tovább. A számodra valóban megfelelő partner szinte minden szempontból stimmelni fog. Éppen olyan lesz, amilyennek szeretnéd. A hibáit pedig eleinte észre sem veszed majd, később pedig egészen természetessé válnak a számodra.

Ezt is szeretjük