6 jel, hogy párod hosszú távra tervez

Akkor is, ha nem mondja ki

Bizonytalan vagy, hogy párod veled tervezi-e a jövőjét, vagy sem? Most megtudhatod!

A nők többségében hiányérzetet kelt, ha kedvesük nem mondja, illetve nem elégszer mondja, hogy szereti őket, ezért hajlamosak időről időre elbizonytalanodni, vajon párjuk valóban úgy érez-e irántuk, mint ahogy ők éreznek iránta.

De az, hogy egy pasi nem önti szavakba folyton az érzéseit, korántsem jelenti azt, hogy nem te vagy a legfontosabb a számára, akiért kész megtenni mindent, és aki nélkül nem tudja elképzelni az életét. Tudd meg, melyek azok a jelek, amelyek arról árulkodnak, hogy csak te létezel neki a világon!

Őszintén megosztja veled a gondolatait

Ha a nehezebb témákról is nyíltan és nyugodtan tudok beszélgetni, az biztos jele annak, hogy bekerültél a legbelsőbb körébe. Ilyenkor a párod már nem aggódik amiatt, hogy nem fog tetszeni neked az, amit a mélyebb rétegeiben találsz, hiszen biztos abban, hogy benned egy olyan társra talált, akivel megoszthatja a féltett titkait és énjének érzékeny oldalát.

De ne állandó és kimeríthetetlen lelkizésre számíts, hanem egy-egy őszinte, talán rövid, de komoly beszélgetésre.

Figyel és emlékszik az apró dolgokra

A férfiak gyakran elfelejtik az évfordulókat, a szülinapokat és a kötelező ajándékokat. Ha tehát nálatok is ez a helyzet, akkor emiatt még nem kell aggódnod. Különösen akkor nem, ha amúgy a párod számodra akár meglepő apróságokra emlékszik. Például pontosan tudja, hogy mit szeretsz reggelizni, és amikor ő megy el bevásárolni, lista nélkül is tudja, minek fogsz örülni.

Szívesen visz a családjához

Szeret magával vinni a családi ebédekre, és örül, ha mellette vagy, amikor a családban valami fontos esemény kapcsán összegyűlik minden tesó és nagynéni? Ebben az esetben sincs semmi szükség arra, hogy azzal az örökös kérdéssel nyúzd, szeret-e téged. Ha a családja előtt felvállal, akkor ország-világ előtt is felvállalja, hogy te vagy az, aki hozzá tartozik.

Közösen mentek a barátaihoz

Téged is elhív a barátaival töltött estékre, hétvégi programokra? Ha igen, akkor nyugodt lehetsz, hiszen ez azt jelenti, hogy szereti egy időben maga körül tudni azokat az embereket, akikkel jól érzi magát, az élen veled. Időnként persze mindenkinek szüksége van külön kikapcsolódásra is, így ne borulj ki, ha nem minden egyes sörözésre vagy hivatalos. Gondolj csak bele, hogy te is mennyire szereted, ha csak a barátnők gyűlnek össze csacsogni - ugyanígy a fiúk is szeretnek egy-két görbe estét csapni, szigorúan a lányok nélkül.

Ott terem, ha szükséged van rá

Ha a párod olyan, akire mindig számíthatsz, amikor baj van, vagy támaszra van szükséged, akkor nincs is szükség nagy vallomásokra ahhoz, hogy biztos lehess az érzéseiben. Ha például éppen hazament a szüleihez, miközben téged sokkol egy váratlan rossz hír, vagy kificamítottad a bokád, ami hatalmasra dagadt, és sírva hívod, ő pedig gondolkodás nélkül indul hozzád, hogy melletted legyen, akkor nem kérdés, hogy szeret, és kötődik hozzád.

Ahogy az sem kérdés, hogy nem fog csak úgy pikk-pakk kiugrani a kapcsolatból. Bízhatsz benne, ő ott lesz veled sokáig!

Veled tervezi az ünnepeket és a nyaralásait

Összeszervezi veled az ünnepi hosszú hétvégéket, hogy együtt ünnepelhessetek? A nyaralásról pedig már hónapokkal előre úgy tervez, hogy megkérdezi, te hová szeretnél utazni? Ha igen, ezek olyan jelek, amelyek arról tanúskodnak, hogy mindig ott vagy a fejében, és már nemcsak saját maga körül forog az élete, hanem kettőtök körül!

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük