4 oldal, ahol ingyen nézhetsz filmeket

Valentin-napi mozizáshoz

Ha szívesen töltöd az idődet filmnézéssel, látogasd meg ezeket az oldalakat!

Valentin-napon még a férfiakat is rá lehet arra beszélni, hogy egy-egy romantikus filmet megnézzenek.

Összegyűjtöttünk három weboldalt, ahol ingyen hozzáférhetsz a legjobb szerelmes komédiákhoz, mindezt pedig legálisan teheted!

Fekete-fehér klasszikusok

Szereted a régi idők fekete-fehérben játszódó alkotásait? Akkor nézd meg a Black 'n' White Movies oldalát, itt ugyanis a mozgókép aranykorának legnagyobb klasszikusaitól a kisebb gyöngyszemekig mindent megtalálsz.

Ezeknek a filmeknek a szerzői jogai már elévültek az évtizedek alatt, így lehetséges az, hogy a több száz alkotást teljesen legálisan nézheted meg. Nem kell mást tenned, csupán kiválasztani a neked leginkább tetsző műfajt - Valentin-napra kifejezetten ajánljuk a romantikus felhozatalt -, és már válogathatsz is kedvedre. Ezt követően pedig csak egy kattintás a filmre, és indulhat a nosztalgikus mozizás. Nem érdemes kihagyni!

A legnagyobb kedvencek

Az Openculture nemcsak a húszas-harmincas évek klasszikusait vonultatja fel repertoárjában, hanem a '70-es, '80-as évek műremekeit is, például több Elizabeth Taylorral készült alkotás is megbújik a site-on. Persze az ötszáz film között nem csak romantikus hangulatú alkotások vannak, így, ha más jellegű filmeket kedvelsz, akkor is érdemes körbenézni.

A videókat lejátszani nagyon egyszerű, válaszd ki az alkotást, kattints a mellete lévő free szócskára, majd ahhoz, hogy elinduljon a film, egyszerűen csak nyomd meg a lejátszás gombot.

Bollywoodtól Oroszországig

Ha nem szereted a sablonos amerikai filmeket, ellenben nagy rajongója vagy a nemzetközi alkotásoknak, akkor a Youtube Worldwide oldalán biztos találsz kedvedre valót.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A hindi, indiai, orosz, német vagy éppen holland alkotások között sok romantikus jellegű történet található, melyeket ingyen is megnézhetsz, ugyanakkor előfordul, hogy a nagy filmstúdió, az MGM is megoszt egy-egy sikerprodukciót, ezért érdemes résen lenni. Nincs más dolgod, mint kiválasztani azt a nemzetet, melynek az alkotásai leginkább érdekelnek, majd a Watch now gombra kattintani.

Ugyanezen az elven elindulva egyébként a Google filmadatbázisában is kedvedre nézelődhetsz, itt is jó pár alkotás található meg teljes egészében, méghozzá ingyen. Írd be ide, hogy mit keresel, és azt is tüntesd fel mögötte, hogy az egész produkciót szeretnéd megnézni - a full length szócska nagy segítséget nyújthat.

Ezt is szeretjük