18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Izgasd fel a pasit anélkül, hogy odalent hozzáérnél (18+)

Vágyfakasztó masszázspraktikák

Tudd meg, hogy ébreszthetsz hihetetlen vágyat partneredben!

Ha még nem vagy igazán jártas a masszázsban, érdemes megismerned néhány alapmozdulatot, melyekkel az ágyhoz szegezheted párodat. Kísérletezzétek ki a nyomóerő és a sebesség eszményi mértékét, hogy a különféle technikákkal varázslatos élményt szerezhess neki!

Hogy érintésed még érzékibb legyen, önts a tenyeredbe egy kis olajat, majd miután dörzsöléssel felmelegítetted, dörzsöld a testébe, és add át magad a lassú kényeztetés élményének!

A férfi erotikus térképe

Vesd be vágygerjesztő mozdulataidat a pasi legérzékibb testrészein, és kényeztesd partnered egészen addig, amíg teljesen el nem lazul. Vágya annál érzékletesebb lesz!

Fejmasszázs

A fejmasszázst a legtöbb férfi örömmel fogadja: ha egyszer ezzel kényezteted, legközelebb már ő fogja kérni. Tedd kezedet a homlokára, ujjaidat fúrd a hajába, majd határozott, körkörös mozdulatokkal dörzsöld a koponyája felső részét. Érezni fogod, hogy a fejbőre élni kezd, és az egész mozgásba jön.

Csókold a karját!

A férfi keze erőt és biztonságot sugároz: a bőr itt vastagabb, úgyhogy ne félj határozottabb mozdulatokkal kezelésbe venni. Előbb futtasd végig ujjaidat a keze külső felületén, majd teljes tenyérrel érintsd meg a vállát, kicsit masszírozd, és tenyeredet puha mozdulatokkal indítsd el lefelé. Sétálj ujjaiddal a karján fel és alá, csókold meg válla belső hajlatát, majd nyelvedet lusta, nagy körökben mozgatva érintsd meg mindenütt a belső bőrfelületet.

Mozdulataid hatására partnered hamarosan alig bír majd a vágyával: ekkor harapd meg finoman a vállát, és vigyél új színt ujjaid játékába, hogy még tovább izgathasd!

Borulj a mellkasára!

A férfi mellkasa nem csak arra való, hogy szorosan hozzásimulj, de egyúttal ujjhegyeid számára is kiváló célpont lehet. Tenyereddel puhán végigsimíthatod, de nyelvedet is könnyedén végigfuttathatod az érzékeny területeken. Folyamatosan változtasd a simogatások erősségét: a legjobb, ha a nagyon könnyű érintésektől indulsz el a határozottabb mozdulatok felé.

Ha hosszú hajad van, először a hajvéggel csiklandozd kedvesed mellkasát. Óvakodj attól, hogy mellét azonnal száddal illesd: csak nagyon finoman menj végig ujjhegyeddel annak minden pontján. Aztán csináld a tenyereddel ugyanezt: inkább csak a mellszőrzetét borzold fel, egyelőre ne érj a bőréhez. Egyszer ujjheggyel, másszor tenyérrel érintsd meg, majd fogd a mellbimbóját az ujjaid közé. Érintsd meg a nyelveddel, csókold, és harapd meg finoman!

Szexi mozdulatok a has és a hát környékén

Simítsd végig kezeddel párod hasának domborulatát, hogy úgy érezze: ez élete legcsodásabb pillanata! A has felülete tele van érzékeny pontokkal - különösen a köldök és a szeméremcsont közötti terület.Ezen a részen kövesd kezeddel a szőr vonalát, érintsd meg finoman nyelveddel és ujjad hegyével. Tedd mindkét kezedet a hasára, simítsd végig keresztirányban, majd mozgasd tenyeredet függőlegesen: az egyiket felfelé, a másikat lefelé csúsztatva az érzékeny bőrfelületen.

Akkor is izgathatod a pasit az ujjad hegyével, kezeddel, hajaddal vagy bármi mással, ha a hátát mutatja neked. Finoman nyomkodd végig a nyak felé haladva, majd kövesd kezeddel a hát oldalvonalát. Húzd lefelé ujjadat egészen a csípőig, majd térj vissza a gerinchez.

A masszázs közben használd mindkét kezedet, váltogasd a finom érintéseket és a határozottabb mozdulatokat, befejezésül pedig néhány gyengéd simítással a fenekén is áthaladhatsz.

Az utolsó állomás: a csípő

Az a V-alakú terület, amely az ágyék és a csípőcsont között található, a legerotikusabb része a férfi testnek. Ne fogd hát vissza nyelved és kezed: engedd, hogy párod legérzékenyebb pontjain kalandozzanak.

Az a kis árok, ahol a combja elülső oldala törzsével találkozik, szintén jól izgatható terület: kövesd az ágyék vonalát nyelveddel lefelé, amíg csak el nem érsz a hímvesszőhöz, de itt parancsolj magadnak megálljt!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Apró csókokkal, nyelved finom érintéseivel, puha kis harapásokkal haladj a combok külső felülete felé, aztán legyél nagylelkű, és ismételd meg ugyanezt a combok belső oldalán! Ha eddig jutottál az erotikus masszázsban, biztos lehetsz benne, hogy hamarosan a te bugyid is a sarokban landol, és párod számodra is a legélvezetesebb formában hálálja meg a törődést.

Cikkünk Tracey Cox Szuperszex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük