Ezen a fotón még sugárzik a boldogságtól Marilyn Monroe!
Archív fotókon a híres sztárpárok
Nosztalgikus visszatekintés, ami téged is a tavaszra hangol majd!

Dia

	Joe DiMaggio és Marilyn Monroe	A boldog és Amerika-szerte ünnepelt pár 1954-ben kötött házasságot, azonban a sporttól visszavonult baseballjátékos Joe nem viselte jól a felesége körül egyre inkább elhatalmasodó médiafigyelmet. Szerelmük ezt nagyon megsínylette, és kilenc hónapi házasság után Monroe beadta a válókeresetet.	 

Joe DiMaggio és Marilyn Monroe

A boldog és Amerika-szerte ünnepelt pár 1954-ben kötött házasságot, azonban a sporttól visszavonult baseballjátékos Joe nem viselte jól a felesége körül egyre inkább elhatalmasodó médiafigyelmet. Szerelmük ezt nagyon megsínylette, és kilenc hónapi házasság után Monroe beadta a válókeresetet.
 

Dia

	John F. Kennedy és Jacqueline Bouvier Kennedy	Kennedy Amerika virágkorában kormányozta az országot Jacqueline-nel az oldalán, amikor minden lehetségesnek tűnt, és látszólag semmi nem állíthatta meg az Egyesült Államok fejlődését. A legendás és ikonikussá vált párosnak két gyermeke született. Ám házasságuk nem a hűségről volt ismert, hiszen az elnök köztudottan több viszonyt is folytatott, többek között a filmcsillaggal, Marilyn Monroe-val.	 

John F. Kennedy és Jacqueline Bouvier Kennedy

Kennedy Amerika virágkorában kormányozta az országot Jacqueline-nel az oldalán, amikor minden lehetségesnek tűnt, és látszólag semmi nem állíthatta meg az Egyesült Államok fejlődését. A legendás és ikonikussá vált párosnak két gyermeke született. Ám házasságuk nem a hűségről volt ismert, hiszen az elnök köztudottan több viszonyt is folytatott, többek között a filmcsillaggal, Marilyn Monroe-val.
 

Dia

	Martin Luther King és Coretta Scott King	A történelem egyik legjelentősebb emberjogi harcosa még a főiskola alatt ismerte meg későbbi feleségét, a gyönyörű énekesnőt, aki mindvégig mellette állt politikai pályafutása során. Majd az 1968-as merénylet után a négy gyerekkel egyedül maradt özvegy átvette férje helyét az afroamerikaiak egyenjogúságáért folytatott harcban.	 

Martin Luther King és Coretta Scott King

A történelem egyik legjelentősebb emberjogi harcosa még a főiskola alatt ismerte meg későbbi feleségét, a gyönyörű énekesnőt, aki mindvégig mellette állt politikai pályafutása során. Majd az 1968-as merénylet után a négy gyerekkel egyedül maradt özvegy átvette férje helyét az afroamerikaiak egyenjogúságáért folytatott harcban.
 

Dia

	Diego Rivera és Frida Kahlo	A két elismert mexikói művész szerelme híresen nagy volt és mély, a pár mégis szabadon kezelte a házasság intézményét, és mindketten folytattak viszonyt szeretőikkel. Ez a fajta szabadság azonban váláshoz vezetett 1940-ben, de egy évre rá már ismét egy párt alkottak.	 

Diego Rivera és Frida Kahlo

A két elismert mexikói művész szerelme híresen nagy volt és mély, a pár mégis szabadon kezelte a házasság intézményét, és mindketten folytattak viszonyt szeretőikkel. Ez a fajta szabadság azonban váláshoz vezetett 1940-ben, de egy évre rá már ismét egy párt alkottak.
 

Dia

	Juan Peron és Eva Peron	Az argentin házaspár olyan hatalommal rendelkezett egy egész nép fölött, mint kevesen a világtörténelemben. A fiatal Eva - közismert néven Evita - színésznői ambíciókkal költözött az argentin fővárosba, mikor megismerkedett az akkor még ezredesi rangban szolgáló Juan Peronnal. Az ambiciózus és gyönyörű asszonyt a nép azonnal isteníteni kezdte, mihelyt az elnökké választott férje oldalán rivaldafénybe került.	 

Juan Peron és Eva Peron

Az argentin házaspár olyan hatalommal rendelkezett egy egész nép fölött, mint kevesen a világtörténelemben. A fiatal Eva - közismert néven Evita - színésznői ambíciókkal költözött az argentin fővárosba, mikor megismerkedett az akkor még ezredesi rangban szolgáló Juan Peronnal. Az ambiciózus és gyönyörű asszonyt a nép azonnal isteníteni kezdte, mihelyt az elnökké választott férje oldalán rivaldafénybe került.
 

Dia

	Clyde Barrow és Bonnie Parker	A párost, amely együtt élt és rabolt, és amelyet gyilkosságért, emberrablásért, rablásért és autólopásért köröztek hosszú időn át, végül 1934-ben, Louisianában sikerült lefegyvereznie a rendőröknek.	 

Clyde Barrow és Bonnie Parker

A párost, amely együtt élt és rabolt, és amelyet gyilkosságért, emberrablásért, rablásért és autólopásért köröztek hosszú időn át, végül 1934-ben, Louisianában sikerült lefegyvereznie a rendőröknek.
 

Dia

	Gertrude Stein és Alice B. Toklas	A két amerikai nő Párizsban élt, mikor megismerkedtek egymással. A Rue de Fleurus 27-es szám alatti házban laktak házaspárként 39 éven keresztül. A ház a pezsgő művészeti élet egyik fontos központja volt, rengeteg kiemelkedő művész fordult meg náluk, és Stein személyében támaszra és mecénásra találtak. Gertrude a művészeti élet szervezésén túl saját művészi kiteljesedésével is foglalkozott, rendszeresen írt, míg Alice szorgosan gépelte a kéziratait és rendben tartotta az otthonukat.	 

Gertrude Stein és Alice B. Toklas

A két amerikai nő Párizsban élt, mikor megismerkedtek egymással. A Rue de Fleurus 27-es szám alatti házban laktak házaspárként 39 éven keresztül. A ház a pezsgő művészeti élet egyik fontos központja volt, rengeteg kiemelkedő művész fordult meg náluk, és Stein személyében támaszra és mecénásra találtak. Gertrude a művészeti élet szervezésén túl saját művészi kiteljesedésével is foglalkozott, rendszeresen írt, míg Alice szorgosan gépelte a kéziratait és rendben tartotta az otthonukat.
 

Dia

	Paul Newman és Joanne Woodward	Paul Newman második házassága Hollywood egyik legtartósabb sztárszerelme volt. A frigy 1958-ban köttetett. A pár nyilatkozataiból kiderült, harmonikus életük titka az volt, hogy elfogadták egymást különbözőségeikkel együtt, és ugyanúgy élvezték a külön töltött órákat, mint az együtt megélt évtizedeket.	 

Paul Newman és Joanne Woodward

Paul Newman második házassága Hollywood egyik legtartósabb sztárszerelme volt. A frigy 1958-ban köttetett. A pár nyilatkozataiból kiderült, harmonikus életük titka az volt, hogy elfogadták egymást különbözőségeikkel együtt, és ugyanúgy élvezték a külön töltött órákat, mint az együtt megélt évtizedeket.
 

Dia

	John Lennon és Yoko Ono	Amikor a pár először találkozott 1966 novemberében, Yoko még férjnél volt, ám ez nem akadályozta meg őket abban, hogy első látásra egymásba szeressenek. Házasságuk első évében gyakorlatilag minden percet együtt töltöttek, de később is rendkívül szoros maradt kapcsolatuk, egészen John tragikus haláláig.	 

John Lennon és Yoko Ono

Amikor a pár először találkozott 1966 novemberében, Yoko még férjnél volt, ám ez nem akadályozta meg őket abban, hogy első látásra egymásba szeressenek. Házasságuk első évében gyakorlatilag minden percet együtt töltöttek, de később is rendkívül szoros maradt kapcsolatuk, egészen John tragikus haláláig.
 

Dia

	David Bowie és Iman	A szomáliai származású szupermodellt 1992-ben vette feleségül a legendás rocksztár, David Bowie. Iman az első fekete bőrű modell, aki a divatszakma élvonalába tartozott, utat törve ezzel a nyomdokain haladó többi fekete szépségnek. Emellett ő indította el az első, kimondottan színes bőrű nőknek készülő elit kozmetikumokat is.	 

David Bowie és Iman

A szomáliai származású szupermodellt 1992-ben vette feleségül a legendás rocksztár, David Bowie. Iman az első fekete bőrű modell, aki a divatszakma élvonalába tartozott, utat törve ezzel a nyomdokain haladó többi fekete szépségnek. Emellett ő indította el az első, kimondottan színes bőrű nőknek készülő elit kozmetikumokat is.
 

Ezt is szeretjük
Fotó: