Ilyen ajándéknak örül legjobban a férfi
A horoszkópja elárulja
A horoszkóp segítségével kiválaszthatod a tökéletes ajándékot.

Dia

 	Kos (III. 21 - IV. 20.) 	A Kos férfi igazán energikus jellem, ezért a legjobban az olyan ajándéknak örül, melyet hasznosítani is tud. Kifejezetten szereti a testmozgással kapcsolatos meglepetéseket, így akár egy kondibérlettel is meglepheted, de annak is örül majd, ha valamilyen, számára ismeretlen sportágra szervezel neki időpontot.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos férfi igazán energikus jellem, ezért a legjobban az olyan ajándéknak örül, melyet hasznosítani is tud. Kifejezetten szereti a testmozgással kapcsolatos meglepetéseket, így akár egy kondibérlettel is meglepheted, de annak is örül majd, ha valamilyen, számára ismeretlen sportágra szervezel neki időpontot.

Dia

 	Bika (IV. 21 - V. 20.) 	A Bika férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Imád új ízeket felfedezni, sőt, az sincs ellenére, ha neki kell a konyhában helytállnia. Mindemellett szereti, ha az ajándék hasznos, és megkönnyíti az életét: például egy fondükészlettel egyszerre ötvözheted a praktikus megoldást a finom ízekkel.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Imád új ízeket felfedezni, sőt, az sincs ellenére, ha neki kell a konyhában helytállnia. Mindemellett szereti, ha az ajándék hasznos, és megkönnyíti az életét: például egy fondükészlettel egyszerre ötvözheted a praktikus megoldást a finom ízekkel.

Dia

 	Ikrek (V. 21 - VI. 21.) 	Az Ikrek nyüzsgő személyisége megköveteli, hogy pontról pontra megszervezze az életét. Ezért az olyan ajándék ideális számára, mellyel rendben tarthatja a mindennapjait. Például egy órának, határidőnaplónak vagy - árkategóriától függően - egy laptopnak is nagyon örülnek a zodiákus szülöttei.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek nyüzsgő személyisége megköveteli, hogy pontról pontra megszervezze az életét. Ezért az olyan ajándék ideális számára, mellyel rendben tarthatja a mindennapjait. Például egy órának, határidőnaplónak vagy - árkategóriától függően - egy laptopnak is nagyon örülnek a zodiákus szülöttei.

Dia

 	Rák (VI. 22 - VII. 22.) 	A Rák a múlt és a nosztalgia jegye. A zodiákus szülötte szereti a régi időket felemlegetni, ezért ideális számára olyan ajándékot venni, ami valamilyen formában emlékeket őriz. Egy fotóalbum például jó szolgálatot tehet, ha Ráknak keresel meglepetést, de akár egy saját kezűleg készített ajándékkal is leveheted a lábáról.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák a múlt és a nosztalgia jegye. A zodiákus szülötte szereti a régi időket felemlegetni, ezért ideális számára olyan ajándékot venni, ami valamilyen formában emlékeket őriz. Egy fotóalbum például jó szolgálatot tehet, ha Ráknak keresel meglepetést, de akár egy saját kezűleg készített ajándékkal is leveheted a lábáról.

Dia

 	Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.) 	Az Oroszlán szereti a luxust és a minőséget, hiszen ez is része hivalkodó jellemének. Ezért, ha megfelelő ajándékot keresel neki, egy márkás nyakkendő, vagy - pénztárcádtól függően - akár egy drága ékszer, netán gravírozott pénzcsipesz is elnyerheti tetszését.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán szereti a luxust és a minőséget, hiszen ez is része hivalkodó jellemének. Ezért, ha megfelelő ajándékot keresel neki, egy márkás nyakkendő, vagy - pénztárcádtól függően - akár egy drága ékszer, netán gravírozott pénzcsipesz is elnyerheti tetszését.

Dia

 	Szűz (VIII. 23 - IX. 22.) 	A Szűz férfi nagyon szerény jellem, így nem is mondja ki nyíltan, ha valamire szüksége van, mert nem akar senkit költségekbe verni. Ennek ellenére, ha mégis meglepetést szeretnél szerezni neki, akkor használd ki természetbarát személyiségét, egy cserepes virággal vagy egy kisállattal is meglepheted. Persze utóbbit csak akkor válaszd, ha meg vagy róla győződve, jó helye lesz az apróságnak.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz férfi nagyon szerény jellem, így nem is mondja ki nyíltan, ha valamire szüksége van, mert nem akar senkit költségekbe verni. Ennek ellenére, ha mégis meglepetést szeretnél szerezni neki, akkor használd ki természetbarát személyiségét, egy cserepes virággal vagy egy kisállattal is meglepheted. Persze utóbbit csak akkor válaszd, ha meg vagy róla győződve, jó helye lesz az apróságnak.

Dia

 	Mérleg (IX. 23 - X. 22.) 	A Mérleg férfi imádja a nem mindennapi, antik holmikat. Szépérzéke és igényessége miatt a lehetőségek tárháza végtelen, ha ajándékozásról van szó. Egyformán örül egy olyan lakberendezési tárgynak, ami egyedi, illetve egy olyan bakelit lemeznek, ami még nincs meg a gyűjteményében.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfi imádja a nem mindennapi, antik holmikat. Szépérzéke és igényessége miatt a lehetőségek tárháza végtelen, ha ajándékozásról van szó. Egyformán örül egy olyan lakberendezési tárgynak, ami egyedi, illetve egy olyan bakelit lemeznek, ami még nincs meg a gyűjteményében.

Dia

 	Skorpió (X. 23 - XI. 21.) 	A Skorpió férfi rajong a misztikumért, hiszen ő a legnyitottabb az összes csillagjegy közül a természetfeletti világra. Egy ezoterikus tanokat vizsgáló könyvvel ugyanúgy örömet szerezhetsz neki, mint egy egyszerű füstölővel vagy gyertyával, amit akár még valamilyen szertartáshoz, varázsláshoz vagy éppen meditáláshoz is felhasználhat.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió férfi rajong a misztikumért, hiszen ő a legnyitottabb az összes csillagjegy közül a természetfeletti világra. Egy ezoterikus tanokat vizsgáló könyvvel ugyanúgy örömet szerezhetsz neki, mint egy egyszerű füstölővel vagy gyertyával, amit akár még valamilyen szertartáshoz, varázsláshoz vagy éppen meditáláshoz is felhasználhat.

Dia

 	Nyilas (XI. 22 - XII. 21.) 	A Nyilas csillagjegyéből fakadóan állandó készültségben van, minden eshetőségre felkészül, ami a mindennapokban érheti. Ezért olyan ajándékra van szüksége, amit hasznosítani tud a lehetetlennek tűnő helyzetekben is. Egy mindentudó bicskával nemcsak ezekből a szorult helyzetekből vághatja ki magát, hanem természetjárás közben is biztonságot teremthet maga körül.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas csillagjegyéből fakadóan állandó készültségben van, minden eshetőségre felkészül, ami a mindennapokban érheti. Ezért olyan ajándékra van szüksége, amit hasznosítani tud a lehetetlennek tűnő helyzetekben is. Egy mindentudó bicskával nemcsak ezekből a szorult helyzetekből vághatja ki magát, hanem természetjárás közben is biztonságot teremthet maga körül.

Dia

 	Bak (XII. 22 - I. 20.) 	A Bak jegyében született férfi igazi ínyenc, akit könnyen levehetsz a lábáról egy kis finomsággal. Rajong a különleges csokoládéért, de egy tányér nemzetközi fogásnak sem tud nemet mondani, egy vacsorával hamar a kedvére tehetsz. Vagy, ha te magad nem vagy konyhatündér, vidd el egy exkluzív étterembe, ennek garantáltan örül majd.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak jegyében született férfi igazi ínyenc, akit könnyen levehetsz a lábáról egy kis finomsággal. Rajong a különleges csokoládéért, de egy tányér nemzetközi fogásnak sem tud nemet mondani, egy vacsorával hamar a kedvére tehetsz. Vagy, ha te magad nem vagy konyhatündér, vidd el egy exkluzív étterembe, ennek garantáltan örül majd.

Dia

 	Vízöntő (I. 21 - II. 19.) 	A Vízöntő férfihoz közel áll a kultúra, bár - különcségének köszönhetően - sokkal inkább a művészetek világában szeret kalandozni a sablonos amerikai alkotások helyett. Ha meglepetést szeretnél neki szerezni, akkor egy mozi-, színház- vagy koncertjeggyel igazán felvillanyozhatod, de vigyázz, nehogy egy közönségkedvenc előadást válassz!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő férfihoz közel áll a kultúra, bár - különcségének köszönhetően - sokkal inkább a művészetek világában szeret kalandozni a sablonos amerikai alkotások helyett. Ha meglepetést szeretnél neki szerezni, akkor egy mozi-, színház- vagy koncertjeggyel igazán felvillanyozhatod, de vigyázz, nehogy egy közönségkedvenc előadást válassz!

Dia

 	Halak (II. 20 - III. 20.) 	A Halak férfinak a legegyszerűbb ajándékot venni, ugyanis ő a gesztust sokkal nagyobbra értékeli, mint magát a meglepetést. Közel állnak hozzá a művészetek, ezért egy festménnyel, szoborral, de akár egy szobaszökőkúttal is a kedvére tehetsz. Csak előbb less be az otthonába, hogy illik-e a kiválasztott ajándék a lakás berendezéséhez!

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak férfinak a legegyszerűbb ajándékot venni, ugyanis ő a gesztust sokkal nagyobbra értékeli, mint magát a meglepetést. Közel állnak hozzá a művészetek, ezért egy festménnyel, szoborral, de akár egy szobaszökőkúttal is a kedvére tehetsz. Csak előbb less be az otthonába, hogy illik-e a kiválasztott ajándék a lakás berendezéséhez!

Ezt is szeretjük
Szerző: Faragó Lili
Fotó: