4 csajos erotikus film, ami biztosan hangulatba hoz mindkettőtöket
Ha szeretnéd, hogy a szenvedély tetőfokára hágjon Valentin-napon, próbálkozz egy tuti csajos szexfilmmel.

A pornó a férfiak kedvence, de a legtöbb nő idegenkedik az erotikát mellőző, csak a nyers szexet bemutató alkotásoktól. Ha te is ebbe csoportba tartozol, akkor sem kell lemondanod a vággyal teli közös filmnézésről.

Válassz olyan szexfilmeket, amelyek kifejezetten feltüzelnek, ráadásul még élvezhetőek is. Forrósítsd fel a levegőt egy buja kis alkotással, és hagyd a pasi pornógyűjteményét a polcon!

Henry és June - Művészi érzékiség

A híres emberek életét feldolgozó filmek sokszor mutatják be a szó szerinti meztelen valóságot. Ilyen például a Philip Kaufman rendezésében készült Henry és June is, mely Henry Miller amerikai író és festő történetét dolgozza fel, és amelyet még Oscar-díjra is jelöltek.

A 20. század Párizsában járunk, ahol minden a bohém életformáról szól. A két címszereplő művész is ebben a szellemben tengeti mindennapjait, egészen addig, míg a fiatal és gyönyörű Anais Nin be nem toppan hozzájuk. A végeredmény: szex és szenvedély kifulladásig. Persze a köztük kibontakozó szerelmi háromszöget közel sem lehet egy lapon emlegetni a pornók édes hármasával.

Azonban a történet nem merül ki ennyiben, az önismereten keresztül, az emberi kapcsolatok boncolgatásán át az irodalom szövevényes és érdekes világába is elkalauzolja az nézőt.

Erőszakos múlt – Vad vágyak kereszttüzében

Egy izgalmas thrillerre nincs olyan férfi, aki nemet mondana, pláne Valentin-napon. A Viggo Mortensen főszereplésével készült film egy hétköznapi ember történetét meséli el, aki egyik nap megöl két bűnözőt - természetesen önvédelemből -, és ettől kezdve a média hősként ünnepli. Persze a történet korántsem ilyen egyszerű, mert felbukkan egy rejtélyes idegen is a múltból.

A félreértések egyre sokasodnak, és az igazság is felszínre kerül. Végül pedig minderre a felnőtteknek szóló jelenetek teszik fel a koronát. Igazi fülledt erotika, amelytől garantáltan mindketten begerjedtek, ráadásul nem fogjátok unni a fim cselekményét sem.

Az utolsó szerető - Kurtizánok hálójában

Egy francia gyöngyszem Catherine Breillat tolmácsolásában, aki Jules-Amédée Barbey d'Aurevilly egyik regényét dolgozza fel. Az igencsak pikánsra sikeredett kosztümös dráma egy hajdani aranyifjú és egy dúsgazdag, szűzies lány történetét meséli el, akik életébe belecsöppen egy harmadik ember. A gyönyörű és kielégíthetetlen étvágyú kurtizán nagy kihívást jelent a fiúnak, pláne, hogy nem egy hétköznapi lányról van szó.

A film olyan különleges helyszíneken játszódik és olyan sikamlós jeleneteket tartalmaz, amelyek garantáltan felébresztik a vágyat mindkettőtökben. Akár még ti magatok is eljátszhatjátok a történet folytatását a film után.

A szex és Lucia – Önismeret

Nem éppen az a szokványos szexfilm, amire számítasz, mégis olyan erős erotikus kisugárzása van, hogy az egyik legsikamlósabb előjáték része lehet. Julio Medem olyan ügyesen boncolgatja alkotásában a szerelem és a szex témakörét, hogy a nézőben egy pillanatra sem merül fel a közönségesség szikrája.

Lucia csinos spanyol pincérnő, akinek hosszú kapcsolata véget ér, így egy kies, romantikus szigeten keres menedéket a múlt elől a Földközi-tengeren. Az állandó napsütés és a hosszú pihenés alatt Lucia nem csak a sziget szépségeit, de önmagát és legmélyebb, legintimebb vágyait is felfedezi.

Ezt is szeretjük