11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához
Varázsolj ellenállhatatlanul vadító hangulatot a legszexibb kiegészítőkkel!

Dia

 	Romantikus zene 	Egy érzéki éjszaka nem lehet tökéletes zenei aláfestés nélkül. A muzsika életre kelti az érzelmeket és az érzékeket: válassz egy füstös jazz-albumot, vagy tedd be kedvenc romantikus zenéidet a lejátszóba, és add át magad a szenvedélynek! 	 	Kapcsolódó cikk: 	4 dolog, amit elvárhatsz a pasitól a szexben »

Romantikus zene

Egy érzéki éjszaka nem lehet tökéletes zenei aláfestés nélkül. A muzsika életre kelti az érzelmeket és az érzékeket: válassz egy füstös jazz-albumot, vagy tedd be kedvenc romantikus zenéidet a lejátszóba, és add át magad a szenvedélynek!

Kapcsolódó cikk:
4 dolog, amit elvárhatsz a pasitól a szexben »

Dia

 	Testes vörösbor 	A vacsora nem lehet tökéletes egy pohár ízletes vörösbor nélkül. Az ital segít ellazulni, emellett pedig csekély mértékben fogyasztva vágykeltő hatása is van, úgyhogy egy hosszú, fárasztó nap után is lángra lobbanthatod vele partnered vágyát.

Testes vörösbor

A vacsora nem lehet tökéletes egy pohár ízletes vörösbor nélkül. Az ital segít ellazulni, emellett pedig csekély mértékben fogyasztva vágykeltő hatása is van, úgyhogy egy hosszú, fárasztó nap után is lángra lobbanthatod vele partnered vágyát.

Dia

 	Gyümölcsök 	Készülj fel egy szerelmi lakomára, amelynek végén még többet kívántok majd - egymásból. Tegyél egy gyümölcsöstálat a hálószobába. Az erotikus tálról nem hiányozhat az eper, a datolya, a szőlő, a mangó és a füge. Ügyelj rá, hogy a maximális érzéki hatás eléréséhez a kiválasztott gyümölcsök érettek és lédúsak legyenek. 	Kapcsolódó cikk: 	A 10 leghatékonyabb szerelmi vágyfokozó étel » 	 

Gyümölcsök

Készülj fel egy szerelmi lakomára, amelynek végén még többet kívántok majd - egymásból. Tegyél egy gyümölcsöstálat a hálószobába. Az erotikus tálról nem hiányozhat az eper, a datolya, a szőlő, a mangó és a füge. Ügyelj rá, hogy a maximális érzéki hatás eléréséhez a kiválasztott gyümölcsök érettek és lédúsak legyenek.

Kapcsolódó cikk:
A 10 leghatékonyabb szerelmi vágyfokozó étel »
 

Dia

 	Vacsora 	A pasihoz a gyomrán át vezet az út. Ha tehát szeretnéd elvarázsolni kedvesed, főzz neki egy ínycsiklandozó vacsorát, ami után garantáltan nem marad el a vérforraló folytatás. Egy dolgot azonban feltétlenül vegyél figyelembe: egy igazi férfinak nincs étel hús nélkül! 	 

Vacsora

A pasihoz a gyomrán át vezet az út. Ha tehát szeretnéd elvarázsolni kedvesed, főzz neki egy ínycsiklandozó vacsorát, ami után garantáltan nem marad el a vérforraló folytatás. Egy dolgot azonban feltétlenül vegyél figyelembe: egy igazi férfinak nincs étel hús nélkül!
 

Dia

 	Érzéki parfüm 	Az illatok mágikus erővel keltik életre a szexualitást. Használd az aromák erejét, és fokozd partnered izgalmát egy csepp vadító parfümmel! Válassz olyan illatot, ami kihangsúlyozza egyéniségedet, és mély, karakteres aromájával felizzítja a szenvedélyt. 	 	Kapcsolódó cikk: 	A 3 legérzékibb illat buja éjszakákhoz »

Érzéki parfüm

Az illatok mágikus erővel keltik életre a szexualitást. Használd az aromák erejét, és fokozd partnered izgalmát egy csepp vadító parfümmel! Válassz olyan illatot, ami kihangsúlyozza egyéniségedet, és mély, karakteres aromájával felizzítja a szenvedélyt.

Kapcsolódó cikk:
A 3 legérzékibb illat buja éjszakákhoz »

Dia

 	Masszázsolaj 	Ha az érzéki éjszakát párod kényeztetésével szeretnéd kezdeni, masszírozd át erogén zónáit! Ha a masszázs során alkalmazott olajhoz pár csepp vágykeltő aromát is hozzáadsz, a hatás garantáltan nem marad el! 	Kapcsolódó galéria: 	Természetes vágykeltők » 	 

Masszázsolaj

Ha az érzéki éjszakát párod kényeztetésével szeretnéd kezdeni, masszírozd át erogén zónáit! Ha a masszázs során alkalmazott olajhoz pár csepp vágykeltő aromát is hozzáadsz, a hatás garantáltan nem marad el!

Kapcsolódó galéria:
Természetes vágykeltők »
 

Dia

 	Vadító fehérnemű 	Bár a lényeg maga a meztelen végeredmény, az sem mindegy, hogy mit veszel le testedről. Turbózd fel erotikus ruhatáradat, és szerezz be pár kimondottan izgató fehérneműt partnered kedvéért. A legjobb hatást egy vadító harisnyakötővel vagy egy különösen apró bugyival érheted el. 	 	Kapcsolódó cikk: 	10 vérforraló hancúrkellék »

Vadító fehérnemű

Bár a lényeg maga a meztelen végeredmény, az sem mindegy, hogy mit veszel le testedről. Turbózd fel erotikus ruhatáradat, és szerezz be pár kimondottan izgató fehérneműt partnered kedvéért. A legjobb hatást egy vadító harisnyakötővel vagy egy különösen apró bugyival érheted el.

Kapcsolódó cikk:
10 vérforraló hancúrkellék »

Dia

 	Ágynemű 	Az előkészületek után arról sem árt gondoskodnod, hogy az ágy tökéletes legyen. Válassz puha, tiszta pamutból készült ágyneműt, színeit pedig igazítsd a hálószoba világához vagy éppen saját hangulatodhoz. A legjobb összhatást úgy érheted el, ha a lepedő színét is az ágyneműhöz igazítod. 	  	Kapcsolódó cikk: 	Tökéletes hálószoba az ágyrengető szexhez »

Ágynemű

Az előkészületek után arról sem árt gondoskodnod, hogy az ágy tökéletes legyen. Válassz puha, tiszta pamutból készült ágyneműt, színeit pedig igazítsd a hálószoba világához vagy éppen saját hangulatodhoz. A legjobb összhatást úgy érheted el, ha a lepedő színét is az ágyneműhöz igazítod.
 

Kapcsolódó cikk:
Tökéletes hálószoba az ágyrengető szexhez »

Dia

 	Kandalló 	Bár manapság már korszerűbb és praktikusabb fűtési módszereket alkalmaznak, a kandalló megőrizte varázsát, és előszeretettel építik be ma is családi házakba. A ropogó tűz meleg romantikával tölt meg egy hűvösebb éjszakát, legyen az saját otthonodban vagy akár egy világvégi szerelmi fészek falai között.

Kandalló

Bár manapság már korszerűbb és praktikusabb fűtési módszereket alkalmaznak, a kandalló megőrizte varázsát, és előszeretettel építik be ma is családi házakba. A ropogó tűz meleg romantikával tölt meg egy hűvösebb éjszakát, legyen az saját otthonodban vagy akár egy világvégi szerelmi fészek falai között.

Dia

Szexi magassarkúFelöltözve vagy félig levetkőzve, egyetlen hálószoba-öltözet sem teljes cipő nélkül. Tedd varázslatossá párod estéjét azzal, hogy a legszexisebb cipődet veszed fel, amitől teltebbnek látszanak körvonalaid, és ami csípődet, feneked és melledet egyaránt hangsúlyozza.

Szexi magassarkú


Felöltözve vagy félig levetkőzve, egyetlen hálószoba-öltözet sem teljes cipő nélkül. Tedd varázslatossá párod estéjét azzal, hogy a legszexisebb cipődet veszed fel, amitől teltebbnek látszanak körvonalaid, és ami csípődet, feneked és melledet egyaránt hangsúlyozza.

Dia

BútorokNincs romantikusabb, mint egy hosszas szeretkezés a hálószobában. Időnként azonban nem árt egy kis vérpezsdítő változatosság: járjátok végig a lakás összes helyiségét, és kísérletezzetek a bútorokkal! Merítsetek ötletet a berendezési tárgyakból újabb és újabb szenvedélyes pozíciókhoz.

Bútorok

Nincs romantikusabb, mint egy hosszas szeretkezés a hálószobában. Időnként azonban nem árt egy kis vérpezsdítő változatosság: járjátok végig a lakás összes helyiségét, és kísérletezzetek a bútorokkal! Merítsetek ötletet a berendezési tárgyakból újabb és újabb szenvedélyes pozíciókhoz.
Ezt is szeretjük
Fotó: