Ha unod a Tindert: az 5 legjobb társkereső, amiket sokan keresnek fel itthon

Népszerű randiapplikációkat és oldalakat gyűjtöttünk össze. Remek alternatívaként szolgálnak, ha a Tinder helyett valami mást próbálnál ki.

Társkeresők a Tinder helyett
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A munka és a mindennapi teendők mellett sokaknak nincs ideje, kedve, lehetősége vagy energiája olyan helyekre járni, ahol ismerkedhetne, a járvány pedig még jobban megnehezítette a helyzetet. Éppen ezért használják egyre többen a társkeresőket, melyeknek, bár vannak hátulütői, kényelmesebb, egyszerűbb alternatívának bizonyulnak a pártaláláshoz.

A legismertebb applikáció kétségkívül a Tinder, de ezen kívül is van számos hasznos oldal és alkalmazás, melyek népszerűek itthon. Kérdezősködtünk a környezetünkben, és utánajártunk az interneten, hogy mik a legkedveltebb randiappok és honlapok: sorra vesszük őket.  

Badoo

A Badoo a világ egyik legnépszerűbb társkeresője, jelenleg közel 490 millió felhasználóval rendelkezik a világ minden tájáról, és itthon is sokan használják. Valójában ez egy közösségi oldal, amely applikáció formájában és weben egyaránt megtalálható. Ismerkedésre, barátkozásra, lazább és komolyabb kapcsolatok kialakítására is lehetőséget ad. Kereshetsz embereket a közeledben, használhatod a chatet, megtekintheted és értékelheted mások képeit, küldhetsz mosolyt, ha kezdeményezni szeretnél. A „Randik” játékban láthatod, kik azok, akik megfelelnek az érdeklődési köreidnek, és eldöntheted, szeretnél-e velük közelebbről is megismerkedni. Kiválaszthatod, ki tetszik, és ki nem: előbbi esetben a szívre, utóbbiban az X-re kell kattintani a fotóján.

Az alkalmazás alapfunkciói ingyenesek, azonban bizonyos dolgokat csak a fizetős szolgáltatásokkal érhetsz el, például azt csak így láthatod, hogy kik kedvelték a profilodat, és a döntéseidet is így vonhatod vissza. A Badoo a Tindernél kicsit bonyolultabb, de sokoldalúbb is. Ide kattintva még több információt kaphatsz róla.

Elittárs

Bár a név és a koncepció kétségkívül megosztó, rendkívül népszerű itthon az „igényes egyedülállóknak” szánt, diplomás felhasználókkal rendelkező Elittárs. Kifejezetten a tartós kapcsolatra vágyókat célozza meg, a prémiumtagok kétharmada pedig felsőfokú végzettséggel rendelkezik. A regisztráció szintén lassabb, ugyanis az alapadatok kitöltése mellett egy 200 kérdésből álló személyiségtesztet kell kitölteni, majd megadni az ideális partner iránti elvárásokat. Ezután a társkereső a preferenciák alapján napi 3-7 jelöltet ajánl az embereknek. A kissé korlátozott alapszolgáltatások ingyenesek, ám néhány funkció, például a korlátlan kommunikáció csak a fizetős prémiumtagsággal vehető igénybe. Az Elittársról ide kattintva tájékozódhatsz bővebben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Randivonal

A magyar Randivonal 1999 óta ad lehetőséget az ismerkedésre. A statisztikák szerint a tagok 82%-a komoly kapcsolatot keres, így leginkább azok számára ideális, akik hosszú távra terveznek. Megadhatod az érdeklődési köreidet, a lényeges jellemvonásaidat, és egy teszt alapján megtudhatod, milyen a személyiségtípusod, valamint ha a másik fél is kitöltötte ezt, láthatod, hogy mennyire illetek össze. A lehetséges jelölteket egy matematikai-statisztikai alapú öntanuló rendszer ajánlja fel az alapján, hogy kivel mennyire passzoltok. A regisztráció és az alapfunkciók ingyenesek, de egyes szolgáltatások itt is csak előfizetéssel érhetőek el.

Párom.hu

A Párom.hu-t eddig közel 1,5 millió felhasználó választotta, a tagok 44%-a nő, 56%-a férfi, nagy részük komoly kapcsolatra vágyik. A regisztráció gyors, ingyenes, és csupán pár percet vesz igénybe, és utána eldöntheted, igényled-e a fizetős, VIP-funkciókat. A párosításhoz szükséges algoritmust magyar pszichológusok alkották meg, de az oldal adatbázisában számos kritérium alapján kereshetsz is.

OkCupid

Az OkCupid világszinten ismert, és hetente körülbelül 50 ezer randevú valósul meg az alkalmazásnak köszönhetően. Itt a regisztráció angoltudást és kissé hosszabb időt vesz igénybe, mivel ennek során megadhatod az érdeklődési köreidet, különböző, sokszor komoly és mélyreható kérdésekre válaszolhatsz, az algoritmus pedig ezek alapján igyekszik megtalálni a hozzád leginkább illő partnereket. A feleleteidet később nyilvánossá is teheted, hogy mások számára is megkönnyítsd a választást.

Az applikációban a match és a quickmatch funkciókkal kereshetsz partnert, melyek során a közeledben lévő, érdeklődési köreidhez passzoló jelölteket dob fel. Előfizetés esetén itt is több lehetőséged lesz, például részletesebben kereshetsz, de alapvetően ingyenesen is használható.

Szavak, amiket írj bele a társkereső profilodba

Az eHarmony társkereső oldal új kutatásából kiderült, hogy pontosan mik azok a szavak, amik olvastán nagyobb eséllyel üzennek a férfiak. A felmérés során 12 ezer tagot és profilt vizsgáltak, és ez alapján sikerült megállapítaniuk a férfiak számára legvonzóbb kifejezéseket.

5 szó, ami kötelező a társkereső profilodba - Kiderült, mit keresnek a férfiak

Igenis fontos, amit magadról írsz, mert nem csak a képet nézik a pasik.

Elolvasom
Ezt is szeretjük