Mit ne csinálj, ha összefutsz az új nővel?
Ha előre átgondolod, nem kerülsz kínos helyzetbe!
Ezeket a dolgokat lehetőleg próbáld elkerülni.

nagykep?cikkid=167952&kep=par feltekenyseg1-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy szakítás mindig nehéz mindkét fél számára, és idő kell ahhoz is, hogy fel tudják dolgozni, mi is történt. Ha békés volt az elválás, egy kicsivel könnyebb a szakítás utáni kommunikáció is, de ha fájdalmas volt az elválás, sajnos a szakítást követő esetleges találkozások is mélyen érinthetik az embert.

Ha pedig a régi pasid már egy új lányt is talált maga mellé, még nehezebb tud lenni a helyzet. Mellette reméled, hogy a pillanat, hogy ti hárman egy helyen legyetek, soha nem történik meg, de aztán van, hogy mégis. Kínos pillantások, feltörő érzések, sebek és akár féltékenység is felütheti a fejét egy ilyen találkozás alatt. Viszont van pár olyan dolog, amire érdemes odafigyelni, ha nem szeretnél rosszul kijönni a szituációból. Ezeket szedtük össze neked.

Ne rendezz jelenetet

Még ha nehéz is az érzelmeidet kordában tartani, semmi értelme jelenetet rendezni, mert annak általában rossz vége van. A ti kettőtök kapcsolata és konfliktusa csak rátok tartozik, az új lánynak ehhez semmi köze. Nem tudhatod, mi az, amit tud, mi az, amit nem, és nem is a dolgod, hogy mesélj neki a kapcsolatotokról. Ha beleavatkozol más életébe, az valamilyen formában mindig visszaüt. Úgyis mindenki mindent a saját bőrén tapasztal meg.

A rossz érzéseidet inkább a barátnőidnek meséld el. Ha nem kényelmes a szituáció számodra, az is teljesen rendben van, ha kilépsz a helyzetből. Mosolyogj rájuk, köszönj nekik, és gyere ki a szituációból. Egy jelenet után másnap pokoli érzések törhetnek rád, így ezt is biztosan kikerülheted.

Ne akarj jó haver lenni

Ne mesélj történeteket az új lány előtt, hogy miket csináltatok együtt, mert ez nem lesz senkinek kellemes. Ha azért teszed, hogy kellemetlen helyzetbe hozd a másikat, az sem valószínű, hogy jól fog elsülni, hiszen oda-vissza biztosan sok történet van, amit fel tudtok egymásnak hozni. Te se biztos, hogy örülnél neki, ha előjönne egy számodra kínos szituáció.

A legjobb volt barátnő szerepet meg még inkább ne akard betölteni. Ne kezdj el a lány előtt flörtölni vele, és főleg ne akard visszaszerezni újra, csak azért, mert valaki mással van. Te is meg fogod találni a megfelelő embert.

Ne kezdd el méregetni

Lehet, hogy fiatalabb nálad, vagy vékonyabb, de az is lehet, hogy pár kilóval több, vagy csúnyább, mint te. Egyik se jobb a másiknál. Teljesen mindegy, hogy melyik verzió igaz, ez egy tény, hogy a volt barátod most mellette van.

Lehet, hogy azok a nehézségek, amik köztetek voltak, majd köztük is megmutatkoznak, de az is lehet, hogy tanult belőle a volt párod, és most majd máshogy csinálja. Ezekkel fájdalmas szembenézni, de jobb magadban inkább ezt az egész kört el sem kezdeni, és akkor nem lesz belőle rossz érzés sem. A hasonlítgatás semmiképpen nem visz jó irányba ebben a helyzetben.

Ez egy nehéz szituáció, és ha túl vagy rajta, mindenképpen büszke lehetsz arra, hogy túlélted. Vegyél egy nagy levegőt, és tudatosítsd magadban, hogy ez egy új kezdet. Mert innen már csak előre vezet az út.

Ezt is szeretjük