7 mód, ahogyan ne ismerkedj a szilveszteri buliban: ciki, és a pasi is elmenekül
Nem mindegy, hogyan közelítesz a pasihoz szilveszterkor.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha még szingli vagy, a szilveszteri óévbúcsúztató tökéletes alkalmat biztosít az ismerkedésre. Ahhoz azonban, hogy ez sikeres legyen - tekintve a nagy mennyiségű alkoholt, ami ilyenkor előkerül - nem mindegy, hogy miként próbálod elérni a kiszemeltedet.

Vannak ugyanis kifejezetten ciki és kínos ismerkedési módok. Eláruljuk, melyek ezek!

Vihorászás

Fontos, hogy felhívd magadra a pasi figyelmét, de nem mindegy, hogyan teszed ezt. A hangos vihorászás és magamutogatás ugyanis sokkal inkább visszatetszést kelt, mint érdeklődést. Az, ha időnként következetesen rámosolyogsz a választottadra, akár a távolból is, sokkal célravezetőbb, mint mértéktelenül kacagni.

Leöntés

Tudni kell különbséget tenni a filmek és a valóság között, hogy mi a szexi és mi az abszolút idegesítő.

Lehet, hogy a vásznon beválik, ha pezsgővel öntik le a pasi ingét, mert ez indok a beszédbe elegyedésre, a való életben viszont nagyon kellemetlenül végződhet, ha ilyet teszel. Egyrészt elronthatod a pasi kedvét, másrészt ha megharagszik, te is rosszul jöhetsz ki a dologból.

Ittas állapot

Vannak, akik csak egy-két feles után tudnak közeledni idegenekhez, de az nagyon ciki, amikor egy nő részegen próbálja a férfi tudtára adni, hogy bejön neki. Hidd el, néha sokkal vonzóbb a látható zavar, mint a kínos viselkedés és a folytonos heherészés. Ráadásul ebben az esetben sokkal nehezebb kiköszörülni a csorbát.

Túlzott nyomulás

Tipikusan ide tartozik az is, ha túlzottan nyomulsz a srácra. Ez úgy veheti ki magát, mintha kétségbeesetten próbálkoznál bepasizni, lényegében, mindegy kivel, csak ne kelljen egyedül várnod az éjfélt. Ha visszautasítanak, akkor fújj visszavonulót!

Kihívó öltözködés

Nem állítjuk, hogy egy-egy dekoltázs vagy hosszan felsliccelt szoknya nem szexi, de még szilveszterkor is illik mértéket tartani az öltözködésben. Ha túl kihívó az outfited, akkor közönségesnek fogsz tűnni, és nem szexinek, a megbélyegzést pedig aligha tudod magadról lemosni az este folyamán.

Erős smink

Ugyanez elmondható az erős sminkről is. Természetesen buliról van szó, vagyis szabad erősebb sminket használni, mint általában, de vigyázz a túlzásokkal. Ne használj nagyon élénk színeket vagy erős szem- és szájhangsúlyos sminket. Válaszd az arany középutat, vagy az egyiket, vagy a másikat emeld ki.

Első randevú

Az első randin nagyon könnyű hibázni. Ha azt akarod, hogy legyen második, fogadd meg a videóban szereplő tanácsokat!

Káromkodás

Sokan azt hiszik, hogy a csúnya beszéd beindítja a pasik fantáziáját, pedig ez az ismerkedés során egyáltalán nem igaz. Ha valakinek kilóg a kapanyél a szájából, azzal nagyon könnyen lejárathatja magát, visszataszító, mikor egy nő minden második szava valamilyen vulgáris szó. Ahogyan az is, ha túlzottan indiszkréten viselkedik.

Ezt is szeretjük