18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az 5 legszexibb dolog a nőn

A férfit testbedobással a legkönnyebb meghódítani, de azon belül mire figyel fel legelőször? Ismerd meg a legszexibb testi jegyeket!

A vonzerővel kapcsolatban az utóbbi hatvan év szinte valamennyi kutatása ugyanarra az eredményre jutott, mint az elmúlt hatszáz év művészei: a nők megjelenése és teste, valamint az, hogy ezen adottságaikkal mit tudnak kezdeni, a férfiak számára vonzóbb, mint az intelligencia és a vagyon.

Nincs ez másképp a 21. században sem, a modern férfi továbbra is az idomok bűvkörében él. Ami azonban a részleteket illeti, a domborzatnak sem minden eleme esik azonos megítélés alá. Ismerd meg a legvadítóbb ötösfogatot!

Feszes cicik

A férfi kortól függetlenül képtelen ellenállni a feszes cicinek, ami az erotikus báj legfőbb szimbóluma. Bár a divathoz a pasinak nem sok érzéke van, a rafinált szabásvonalak végeredményét, a hívogatóan domborodó vonalakat élvezettel veszi szemügyre, minden körülmények között.

Akár a bő, akár a szűk tehát éppen a trend, ha magadra szeretnéd irányítani a figyelmet, részesítsd előnyben a kacérabban dekoltált felsőket. Két szép női mellért ugyanis bolondulni kell, még akkor is, ha párkapcsolatban él az ember fia, de persze ebben az esetben érvénybe lép a hasznos aranyszabály: mindent a szemnek, semmit a kéznek.

Egyes elméletek szerint a női kebel vonzereje evolúciós alapokra is visszavezethető. Amikor az emberszabásúak még négy lábon jártak, a gömbölyű, húsos far játszotta a főszerepet a hímek csábításában, hiszen hátulról tették magukévá a nőstényt. Ám az ember felegyenesedett, és a nő immár mellbedobással hódít, így a kebel megnőtt, hogy a szemből közelítő pasit is magához vonzza.

Hosszú lábak

Az olyan nő, akinek a lába mintha a hónaljáig érne, mindig maradandó benyomást kelt a férfiakban. A női láb mint szexuális jelzés igen egyszerű elven alapul. Minél többet lát egy férfi a hosszú futóművekből, annál szexisebbnek találja a látványt, mivel a figyelme oda irányul, ahol a jobb és a bal láb találkozik.

Ha a nők nemi szerve a hónaljukban volna, a férfiak aligha méltatnák akár csak egyetlen pillantásra is a lábukat. Konstatálnák viszont, milyen gyönyörű bicepsze vagy tricepsze van. A dolgok jelenlegi állása szerint azonban nemigen hallani olyasmit egy férfitól, hogy egy nőnek gyönyörű, hosszú karja van.

Nem feltétlenül kell azonban gazellalábakkal születned ahhoz, hogy az ujjad köré csavarhasd a pasikat. A férfi ugyanis könnyen áldozatául esik a látványnak, ha tehát kellőképpen rafinált vagy, pár divattrükkel vadítóan hosszúnak álcázhatod rövidebb lábszáradat is. Hordj rövidebb szoknyát és magas sarkú cipőt, ettől lábad hosszabb lesz, a hátad íveltté válik, a fenekedet kénytelen vagy szexin hátratolni, és a lábfejed is kisebbnek tűnik. Ezért számít a legmagasabb sarkú és a bokapántos cipő a leghatékonyabb szexuális segédeszköznek.

Karcsú derék

A nők évszázadokon keresztül fűzőtől és mindenféle derékszűkítő szerkezetektől szenvedtek, csak, hogy elérjék a homokórához hasonlatos formát. A tökéletes nőiesség mérésére még arányszám is született, a bizonyos kilencven-hatvan-kilencven bűvös hármasa.

Ennyit változott a szexideál az évszázadok alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Természetesen nem kizárólag az a vonzó, aki ezekkel a számarányokkal rendelkezik, de a kutatások alátámasztották, hogy a férfiak szemében az a legellenállhatatlanabb, akinek derékmérete a csípőbősége 70%-a. Fontos, hogy míg testsúly tekintetében az elmúlt ötven évben hat kilóval csökkentek a férfiúi igények, a csípő-derék arányszám változatlan maradt.

Ha tehát a kínzó fűző ki is ment a divatból, karcsú derekadat feltétlenül érdemes hangsúlyoznod. A szélesebb övek bő pólóval viselve optikailag megnyújtják alakodat, derékban pedig keskenyebbnek mutatnak. Ha tehát kicsit eltér alkatod a pasivadító ideáltól, akkor sem kell lemondanod a hódításról.

Gömbölyű fenék

Bár alapvetően vannak popsiimádók és ciciőrültek, a legbájosabb testrészek toplistáján vitathatatlanul helye van mindkettőnek. Fenék tekintetében pedig a férfiak a gömbölyű őszibarackot tartják a legvonzóbbnak. Nem véletlen azonban, hogy a popsinak csak a kebel lehet méltó ellenfele, ugyanis a cicik mellett ez a női szexualitás másik szimbóluma.

A fenék divatja időben csupán annyit változott, hogy a szoknya takarásából kibújva előfeltétel lett a szexi női nadrágokhoz jobban illő, kemény popsi. Egyre több elvárás van tehát a fenékkel szemben, így nem csoda, ha minden narancsbőrgyilkos praktikát bevetsz, hogy minél vonzóbb lehess. Ne feledd azonban, hogy egy kis hibája még a legszexibb nőnek is van, és nem a retusált képeken domborodó popsikhoz kell mérned sajátodat, hanem alkatodhoz és adottságaidhoz.

Szexi has

A nők hasa eredendően gömbölydedebb, mint a férfiaké, ezért nem is azért bolondulnak, ha élére állított kockákat találnak a póló alatt. A szexi has igenis kézzel fogható, nem kemény kőszikla. Ugyanakkor előnyös, ha a póló takarásában szinte észrevétlenül bújik meg a kis pocak, ha viszont belegondolsz, a vérforraló hastáncosoknak is van mivel magukra irányítani a férfitekintetet.

Bár divatja válogatja, a has nem kifejezetten az a testrész, amivel hivalkodóan kell csábítani: elég, ha csak egy kis jelet ad magáról csípővonalban, a nadrág és a felső között megvillanva.

Cikkünk a Miért hazudik a férfi? Miért sír a ? című könyv segítségével készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük