15 szexre csábító hely a világban
Számos izgalmas hely van a világban, ami lángra lobbantja a szenvedélyt. Csak rajtad múlik, mennyire vagy bevállalós: válassz és utazz!

Dia

Hedonism - JamaicaA tengerparti swingerparadicsom csak bevállalósaknak ajánlott, hiszen a nudista medence környékén nem ritkák a forró jelenetek. Amennyiben nem rettensz el a párcsere gondolatától, egyben biztos lehetsz: itt az üdülés csak a szexről fog szólni.Kapcsolódó cikk:A világ 4 legerotikusabb strandja »

Hedonism - Jamaica

A tengerparti swingerparadicsom csak bevállalósaknak ajánlott, hiszen a nudista medence környékén nem ritkák a forró jelenetek. Amennyiben nem rettensz el a párcsere gondolatától, egyben biztos lehetsz: itt az üdülés csak a szexről fog szólni.

Kapcsolódó cikk:
A világ 4 legerotikusabb strandja »

Dia

Eiffel-torony - PárizsAz Eieffel-torony fallikus szimbólumnak sem utolsó, bár ami az együttlétet illeti, jobb, ha inkább a nevezetességre néző romantikus hotelszobában örültök egymásnak. Ez a terv akkor is könnyen megvalósítható, ha kevésbé vagytok merészek.Kapcsolódó cikk:Párizsban jártunk »

Eiffel-torony - Párizs

Az Eieffel-torony fallikus szimbólumnak sem utolsó, bár ami az együttlétet illeti, jobb, ha inkább a nevezetességre néző romantikus hotelszobában örültök egymásnak. Ez a terv akkor is könnyen megvalósítható, ha kevésbé vagytok merészek.

Kapcsolódó cikk:
Párizsban jártunk »

Dia

Queen Mary 2 - A Föld óceánjainIndulj világ körüli útra, mint Jules Verne hőse, Phileas Fogg, vagy éld át a nyílt vizek romantikáját egy rövidebb óceáni túra keretei között. A Queen Mary 2 a világ legnagyobb luxus óceánjárója. Fedélzetére lépve nem kell attól tartanod, hogy a Titanic sorsára jut, de arra jobb, ha felkészülsz, hogy pároddal együtt magával ragad benneteket a csillogás és a vágy.

Queen Mary 2 - A Föld óceánjain

Indulj világ körüli útra, mint Jules Verne hőse, Phileas Fogg, vagy éld át a nyílt vizek romantikáját egy rövidebb óceáni túra keretei között. A Queen Mary 2 a világ legnagyobb luxus óceánjárója. Fedélzetére lépve nem kell attól tartanod, hogy a Titanic sorsára jut, de arra jobb, ha felkészülsz, hogy pároddal együtt magával ragad benneteket a csillogás és a vágy.

Dia

Corsewall Lighthouse Hotel - SkóciaA sötét tengeri viharok alkalmával a villámok közepette nem vonzó a szabad téri szex gondolata. Annál vadítóbb lehet azonban egy éjszaka a Skócia vadregényes partjain található világítótoronyban, ami mellesleg szállodaként is működik.Kapcsolódó cikk:A világ 3 misztikus helye »

Corsewall Lighthouse Hotel - Skócia

A sötét tengeri viharok alkalmával a villámok közepette nem vonzó a szabad téri szex gondolata. Annál vadítóbb lehet azonban egy éjszaka a Skócia vadregényes partjain található világítótoronyban, ami mellesleg szállodaként is működik.

Kapcsolódó cikk:
A világ 3 misztikus helye »

Dia

VelenceA romantika városa, a szűk kis lagúnák és a sejtelmes sikátorok garantáltan felébresztik benned a szenvedélyt. Az esti gondolázás, a gyertyafényes olasz vacsora után tökéletes befejezés lehet egy kis hotelszoba, jégbe hűtött pezsgővel és legszexibb fehérneműddel fűszerezve.Kapcsolódó cikk:A 3 legromantikusabb hajókirándulás »

Velence

A romantika városa, a szűk kis lagúnák és a sejtelmes sikátorok garantáltan felébresztik benned a szenvedélyt. Az esti gondolázás, a gyertyafényes olasz vacsora után tökéletes befejezés lehet egy kis hotelszoba, jégbe hűtött pezsgővel és legszexibb fehérneműddel fűszerezve.

Kapcsolódó cikk:
A 3 legromantikusabb hajókirándulás »

Dia

Güell park - BarcelonaA Vicky Christina Barcelona óta a katalán főváros is felkerült a szerelmesek kihagyhatatlan úti céljainak listájára. Ha elég merészek vagytok, egy éjszakai együttlét a Güell parkban életre szóló emlék lehet, feltéve, hogy kellőképpen néptelen órát választotok.Kapcsolódó galéria:A világ legszebb kertjei »

Güell park - Barcelona

A Vicky Christina Barcelona óta a katalán főváros is felkerült a szerelmesek kihagyhatatlan úti céljainak listájára. Ha elég merészek vagytok, egy éjszakai együttlét a Güell parkban életre szóló emlék lehet, feltéve, hogy kellőképpen néptelen órát választotok.

Kapcsolódó galéria:
A világ legszebb kertjei »

Dia

Afrodité sziklája - CiprusA tengerparti szexre szinte végtelen számú helyet választhattok, de az egyik legromantikusabb kétségtelenül Ciprus partjainál található. A mitológia szerint Perta tu Romiou az a hely, ahol a szépség istennője kiemelkedett a habokból, nem csoda hát, ha itt járva olthatatlan vágyat érezz, hogy elnyújtózzatok a homokban.

Afrodité sziklája - Ciprus

A tengerparti szexre szinte végtelen számú helyet választhattok, de az egyik legromantikusabb kétségtelenül Ciprus partjainál található. A mitológia szerint Perta tu Romiou az a hely, ahol a szépség istennője kiemelkedett a habokból, nem csoda hát, ha itt járva olthatatlan vágyat érezz, hogy elnyújtózzatok a homokban.

Dia

Rose Tower - DubaiBár a világ legmagasabb pontja valószínűleg túl hűvös a szexhez, érdemes kipróbálni, milyen érzés a gyönyör a felhők közt. Mindezt megteheted a legmagasabb felhőkarcolóban, a Dubaiban található Rózsa Toronyban is, feltéve, hogy a családi kassza lehetővé teszi a buja luxust.Kapcsolódó cikk:3 tökéletes hely, ahol te is szívesen élnél »

Rose Tower - Dubai

Bár a világ legmagasabb pontja valószínűleg túl hűvös a szexhez, érdemes kipróbálni, milyen érzés a gyönyör a felhők közt. Mindezt megteheted a legmagasabb felhőkarcolóban, a Dubaiban található Rózsa Toronyban is, feltéve, hogy a családi kassza lehetővé teszi a buja luxust.

Kapcsolódó cikk:
3 tökéletes hely, ahol te is szívesen élnél »

Dia

Krka vízesés - HorvátországMióta divatba jöttek a dzsungeles kalandfilmek, olthatatlan vágyat érzel, hogy kipróbáld, milyen lehet egy vízesés habjai alatt szeretkezni? Nem kell messzire menned, hogy fantáziádat valóra váltsd, hiszen a Horvátországban található Krka Nemzeti Park vízesése úszók számára is megközelíthető, és sodrása sem túl nagy.

Krka vízesés - Horvátország

Mióta divatba jöttek a dzsungeles kalandfilmek, olthatatlan vágyat érzel, hogy kipróbáld, milyen lehet egy vízesés habjai alatt szeretkezni? Nem kell messzire menned, hogy fantáziádat valóra váltsd, hiszen a Horvátországban található Krka Nemzeti Park vízesése úszók számára is megközelíthető, és sodrása sem túl nagy.

Dia

Poseidon Undersea Resorts - FujiA korallzátonyok közé ágyazott tenger alatti szállóba 2009 szeptember 15-óta lehet szobát foglalni. Szerelmesek számára kihagyhatatlan hely, hiszen a delfinek és csodálatosan tarka tengeri halak társaságában átélt gyönyör egy életre szóló emlék lehet.

Poseidon Undersea Resorts - Fuji

A korallzátonyok közé ágyazott tenger alatti szállóba 2009 szeptember 15-óta lehet szobát foglalni. Szerelmesek számára kihagyhatatlan hely, hiszen a delfinek és csodálatosan tarka tengeri halak társaságában átélt gyönyör egy életre szóló emlék lehet.

Dia

Maja riviéra - Tulum, MexikóMexikóban számos maja romváros található, de Tulum, a fallal körülvett ősi erődítmény különleges, hiszen éppen a Karib-tenger partján található. Itt egyszerre mártózhatsz meg a maja kultúra emlékeiben, a kalózok romantikájában, a langyos esti strandon átélt gyönyörökről nem is beszélve.Kapcsolódó cikk:2012-ben vége lesz a világnak? »

Maja riviéra - Tulum, Mexikó

Mexikóban számos maja romváros található, de Tulum, a fallal körülvett ősi erődítmény különleges, hiszen éppen a Karib-tenger partján található. Itt egyszerre mártózhatsz meg a maja kultúra emlékeiben, a kalózok romantikájában, a langyos esti strandon átélt gyönyörökről nem is beszélve.

Kapcsolódó cikk:
2012-ben vége lesz a világnak? »

Dia

Bellagio - Las VegasA bűn városa minden szenvedélyt lángra lobbant, így a szerencsejáték mellett a testi örömöknek is érdemes itt hódolni. Mártózz meg a pénz világában, próbáld ki magad a rulettasztal mellett, majd szálljatok meg a híres Bellagióban. Nem tévedés, ez az a hotel, melynek szökőkútja előtt 1960-ban a dicső tizenegy is felsorakozik a film zárójelenetében.

Bellagio - Las Vegas

A bűn városa minden szenvedélyt lángra lobbant, így a szerencsejáték mellett a testi örömöknek is érdemes itt hódolni. Mártózz meg a pénz világában, próbáld ki magad a rulettasztal mellett, majd szálljatok meg a híres Bellagióban. Nem tévedés, ez az a hotel, melynek szökőkútja előtt 1960-ban a dicső tizenegy is felsorakozik a film zárójelenetében.

Dia

Elm Road autós mozi - OhioHa a szervezett romantika helyett inkább a kalandok és a spontaneitás híve vagy, Amerika a neked való hely! Egy road movie hangulatban megejtett szeretkezés kihagyhatatlan élmény. Béreljetek egy klasszikus amerikai kocsit, és látogassatok el az ohioi Elm Road autós moziba. Miközben mindenki a filmre figyel körülöttetek, bőven lesz időtök kényeztetni egymást.

Elm Road autós mozi - Ohio

Ha a szervezett romantika helyett inkább a kalandok és a spontaneitás híve vagy, Amerika a neked való hely! Egy road movie hangulatban megejtett szeretkezés kihagyhatatlan élmény. Béreljetek egy klasszikus amerikai kocsit, és látogassatok el az ohioi Elm Road autós moziba. Miközben mindenki a filmre figyel körülöttetek, bőven lesz időtök kényeztetni egymást.

Dia

Thornbury Castle Hotel - AngliaAz angol romantika hangulatától megérintve nem csoda, ha elragad benneteket a szenvedély. Ha szeretnél egy úri lakosztályban, baldachinos ágyban szexelni, látogassatok el az Anglia déli csücskén található Thornbury kastélyszállóba!Kapcsolódó cikk:Vérforraló, romantikus, kihagyhatatlan élmény »

Thornbury Castle Hotel - Anglia

Az angol romantika hangulatától megérintve nem csoda, ha elragad benneteket a szenvedély. Ha szeretnél egy úri lakosztályban, baldachinos ágyban szexelni, látogassatok el az Anglia déli csücskén található Thornbury kastélyszállóba!

Kapcsolódó cikk:
Vérforraló, romantikus, kihagyhatatlan élmény »

Dia

Kék barlang - CapriA Capri szigetén található Kék barlang a világ egyik legszebb víz alatti barlangja. Bár bizonyos felvetések szerint a Római Birodalom idején orgiák színhelye lehetett a világító kék vizű hely, ma csak kifejezetten kalandvágyó szeretők élhetnek át itt gyönyöröket. Napközben gondolás idegenvezetőkkel látogatják a helyet a turisták, de ha kellőképpen bevállalósak vagytok, megpróbálhatjátok a különös kalandot.

Kék barlang - Capri

A Capri szigetén található Kék barlang a világ egyik legszebb víz alatti barlangja. Bár bizonyos felvetések szerint a Római Birodalom idején orgiák színhelye lehetett a világító kék vizű hely, ma csak kifejezetten kalandvágyó szeretők élhetnek át itt gyönyöröket. Napközben gondolás idegenvezetőkkel látogatják a helyet a turisták, de ha kellőképpen bevállalósak vagytok, megpróbálhatjátok a különös kalandot.
Ezt is szeretjük
Fotó: