18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ezért élvezik a szexet idősebb nővel a férfiak a coach szerint - Nem csak a tapasztalat vonzza őket
A szakértő szerint több oka is van annak, hogy a férfiak nagyon élvezik a szexet idősebb nőkkel.

korkulonbseg 1

A párok közti korkülönbség témaköre olyan, mintha darázsfészekbe nyúlna az ember. A nagyobb eltérést még mindig sokan elítélik, az pedig még inkább meglep mindenkit, ha a nő az idősebb. De nem is kell feltétlenül hosszú távú kapcsolatnak lenni ahhoz, hogy meglegyen a felháborodás: jó néhányan azt sem értik, miért élvezik a szexet a fiatalabb férfiak érettebb nőkkel.

KarenLee Poter coach a Your Tango oldalán ezt a témakört járta körbe: összegyűjtötte, miért szeretnek ágyba bújni egy náluk jóval idősebb nővel a pasik.

Ezért élvezik a szexet idősebb nővel a férfiak

Tapasztalat és gyakorlat

Természetesen a tapasztalatot nem lehet kihagyni a sorból, hiszen az érettebb nők esetén ez valószínűleg nagyobb, és nem feltétlenül a partnerek száma miatt, hanem akkor is, ha tartós kapcsolatban vagy házasságban éltek korábban. A nagyobb gyakorlat, az emlékek és a tapasztalatok beépülnek az agyba, és akár jó, akár rossz, együttlétekről van szó, formálják a szexualitását, a szexuális „szakértelmét”.

Tudják, mit akarnak

Az évek múlásával a nők öntudata egyre nagyobb lesz, sok mindent átéltek, sok mindent kipróbáltak, például különböző szextippeket, pózokat, technikákat vagy fétiseket. Mindezeknek köszönhetően pedig a szakértő szerint nemcsak tudják, hogy mit akarnak, hanem el is merik ezt mondani a partnerüknek, és így jócskán megkönnyítik a dolgát.

Tudják, mit akarnak a férfiak

Nemcsak azzal vannak tisztában, hogy nekik mi okoz örömöt, hanem azt is tudják, mit élveznek a férfiak, vagy ha nem, akkor mindent megtesznek, hogy a másik elárulja nekik a vágyait. A coach elmondta, korábbi partnereik már megtanították nekik, mi a jó általánosan a férfiaknak, milyen pozíciók, milyen technikák eredményezik számukra a legnagyobb gyönyört. De azt is kiderítik, jelenlegi párjukat mi indítja be az ágyban.

Legalább annyira élvezik a szexet, mint a partnerük

A coach szerint az idősebb nők nem akarják magukhoz láncolni a férfiakat, nem lebeg előttük a házasság gondolata, egyszerűen csak élvezik a pillanatot, az együttléteket bármilyen kötöttség nélkül. Ez pedig a férfiakról is leveszi a terhet. Mindketten felszabadultabbak lesznek, így a szex is azzá válik.

A cikk az ajánló után folytatódik

Tisztában vannak a szeretkezés fontosságával

Ismerik a rendszeres szeretkezés pszichológiai és fizikai előnyeit, nem játszmáznak, nem vetik be a szexmegvonást büntetésként. A szakértő szerint az idősebb nők tisztában vannak a szeretkezés fontosságával, és ez mindkét fél számára előnyös.

Magabiztosak és nyíltan kommunikálnak

Sokkal magabiztosabbak, nem érzik rosszul magukat meztelenül a másik előtt, sőt még a csúnya beszéd sem hozza őket zavarba az ágyban. Az önbizalom pedig nagyon is szexi a férfiak szemében. Emellett az is vonzó, hogy nem félnek kezdeményezni, nem várják meg, hogy a partner tegye meg az első lépést, és nyíltabban kommunikálnak. Elmondják azt is, hogy mit várnak a kapcsolattól, valamint megosztják a másikkal szükségleteiket és vágyaikat.

Élvezik, ha taníthatják a partnerüket

A coach szerint nagyon beindítja a férfiakat, ha a nő tudja, mikor legyen domináns, és mikor alávetett, de persze az is, ha élvezi, hogy taníthatja őket. Hozzátette, egy idősebb partnerből sugárzik a tudás, az erő, és mindent megtesz a hangulat megteremtéséért: könyveket, fehérneműt, gyertyákat és bort vagy esetleg szexjátékokat is vásárol, ha kell.

Hízelgő egy férfinak, ha egy idősebb nő vonzónak találja

A férfiak számára kihívás egy szexi, vonzó idősebb nővel lenni, és hízelgő nekik, ha meg tudják hódítani. 

Képeikkel üzentek a nagy korkülönbséggel élő párok

Számos párnak kell eltűrnie rosszalló tekinteteket az utcán vagy hallgatnia kétkedő, bántó megjegyzéseket azért, mert az egyikük több évvel idősebb a másikuknál. Éppen ezért egyre többen igyekeznek felhívni a figyelmet arra, hogy bizony akár tíz-húsz évnyi korkülönbséggel is lehet igazán boldog egy kapcsolat. A Redditen közös fotóikkal üzentek a szerelmesek: azt akarják megmutatni, hogy a kor nem számít, és nagyobb eltérés esetén is lehetnek őszinték az érzelmek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük