Mire gondol a másik nő, mikor házas férfi szeretője lesz? 4 dolog, amire biztosan
Érdemes megvizsgálni a másik oldalt is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kígyót-békát szokás mondani azokra, akik férjekkel kezdenek ki, de vajon elgondolkodott-e már a felháborodását félretéve azon valaki, mi volt annak a nőnek a fejében, aki foglalt férfi szeretője lett?

Szép dolognak nem szép dolog, ezt senki sem állítja, ám az, hogy valakiből szerető lesz, nem jár automatikusan együtt azzal - még ha ki sem zárja -,  hogy valaki gonosz, megátalkodott szipirtyó legyen, aki izgalomra vágyik, és hobbiból tökreteszi mások házasságát.

Védeni persze nem akarjuk, de próbálj meg most minden mást félretéve megpróbálni belelátni a másik nő gondolataiba, és a végén talán kicsit még sajnálni is fogod. Mi lehetett tehát a fejében, mikor egy férj, akár egy családapa szeretője lett?

Boldogtalan a házassága

Könnyen lehet, hogy a férfi azt meséli a szeretőjének, hogy a házassága boldogtalan, feleségével talán már egymáshoz sem érnek, külön alszanak. Ennek hatására a másik nő megsajnálhatja őt, és úgy gondolhatja, nála viszont megtalálhatja a boldogságot a férfi, amit párja nem ad meg neki. A baj csak annyi ezzel, hogy a férj hazudhat is, vagy kihagyhat kulcsrészleteket a sztoriból: például, hogy párjával egy ideje azért nem szexelnek, mert ő mondjuk veszélyeztetett terhes. Ezt a másik nőnek is érdemes lenne átgondolnia. Megjegyezzük, a férj részéről ilyen esetben szeretőt keresni különösen gusztustalan húzás.

A szerelem mindent felülír

A másik nő boldogságát optimális esetben beárnyékolja a lelkifurdalás, hogy nős, illetve családos férfival kezdett, csakhogy közben bele is szerethetett a férfiba, ami nem hagyja őt tiszta fejjel gondolkodni. Az a téves gondolata támadhat, a kölcsönös szerelem feljogosítja őt és a férjet, hogy szeretők legyenek, feleség és család ide vagy oda, holott mindkettejük részéről nemet mondani lenne helyesebb a viszonyra. Ha valóban akkora a szerelem - ami persze megtörténhet - a férjnek és a szeretőnek a férfi válása után lenne ildomos folytatni a kapcsolatot.

Nem az én felelősségem

Bűntudatát némiképp ellensúlyozhatja, ha a férfi volt, aki kezdeményezte a viszonyt - apropó, ő sem nevezhető kevésbé bűnösnek, vagy netán áldozatnak, sőt.

Elválik és elvesz engem

A férj nemcsak mint kezdeményező, de mint hazudozó is szerepet játszhat a történetben. A másik nőt ugyanis azzal áltathatja, hogy el akar válni, őt pedig idő kérdése, és elveszi, miközben talán esze ágában sincs beadni a válókeresetet. A nő arról álmodhat, a férfival majd boldogan élnek, amíg meg nem halnak, gyerekek, kutya meg kertes ház lebeghet a szeme előtt, ám ez lehet csak mese habbal. Kérdés, hogy mikor jön rá, vagy mikor lesz a férfiban annyi, hogy felfedje az igazságot.

Ezt is szeretjük