Miért vagy mindig csak szerető?
Örömmel lemondanál a szingli életről? Vess véget az egyéjszakás kalandoknak: érd el, hogy a férfi ne csak a szeretőt lássa benned!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van úgy, hogy a szerelmes suttogások és sikolyok mindössze egyetlen éjszakán át tartanak, és a valóságra kegyetlen vakító fénnyel köszöntő reggel a romantikus szeretőnek már csupán a hűlt helyét, és gyűrött ágyneműjét világítja meg.

Ha azonban túl sokszor fordul elő veled, hogy a hideg konyhában egyedül szürcsölöd reggeli kávédat, valószínűleg a csillagok állásában, a zár ismerős kattanásában is azt kutatod, miért kell ennek így lennie? Miért vagy mindig csak szerető?

Az éjjeli párduc

A férfi megérzi, ha egy nő maga az erotika, a buja vadság, akinek a társaságában a lepedő garantáltan nem marad gyűretlen, a férfiúi vágy pedig kielégítetlen. Az ilyen nőt a legtöbb kiegyensúlyozott, de unalmas kapcsolatban élő társa irigyli, mert ő az, akitől a pasit félteni kell, aki bárkit megkap, akit csak akar, mert bokája legapróbb mozdulatában, pillája hívogató rebegésében is benne van, hogy ő maga a femme fatale, a fülledt erotikától átitatott, eszményi vágytárgy.

A kényelmes, radiátor mellett gubbasztó otthoni cicák azonban megfeledkeznek arról, hogy a férfi akárhány vadmacskának esik is áldozatul, végül mindig őt, az otthoni nőt fogja választani, mindig hozzá fog visszatérni, mert feleségül a naiv, megbízható kedvest veszi. A férfi ugyanis megérzi, ha a nő veszélyes, mert túlságosan csábító, és ilyenkor gyorsan továbbáll. Mert egyszerűbb egy házikedvencet befogadni, mint egy vadon befogott párducot megszelídíteni. Az egyszerű pasi arra vágyik, hogy az első napon elérhetetlen, erotikus és csábító legyél, a másodikon azonban már szelíd, de szépséges nő. Aki nem akar lelépni és továbbállni, akit nem vonz az éjszaka hívogató szava, hanem hűséges, és biztos hátteret biztosít a mindennapokban.

Szex első éjszaka

Szomorú igazság, hogy a férfi, bár nagyon is szereti a szexet, és gondolatai a nap nagy részében e téma körül forognak, azt a nőt, aki első éjszaka odaadja magát neki, többé nem akarja. A hirtelen, minden romantikától mentes kitárulkozás és feltárulkozás kiábrándító a számára, mert még a vágytól dagadozó nadrágú pasinak is kell az érzés, hogy valamiért megküzd. Ha tehát ki akarsz törni az örök szerető fojtogató ketrecéből, és minden vágyad az álmos reggeleken végre két személyre kávét főzni, akkor erényövet fel, és menj bele az ősi macska-egér játékba!

Ha kicsit kéreted magad, rögtön más szemmel fog nézni rád a szerencsétlen felajzott pasi – mert izgatónak lenni azért nem tilos. Ha pedig hódolód már kellőképpen türelmetlen, forró csókok kíséretében átadhatod neki erényöved kulcsát, azonban mindezt a kellő időben! Nem árt, ha tartod magad a népmesei hármassághoz, és a türelmetlen hercegnek csak akkor ereszted le elefántcsonttornyodból az arany hágcsót, ha a próbákat – ezesetben az idő próbáját – kiállta. Akkor azonban biztos lehetsz benne, hogy másnap reggel nem fogsz hűlt helyére ébredni, sőt, neked kell majd újabb, örömteli próbákat kiállnod az ágyban.

Hamupipőke és a pillangó

Ha pedig kivártad a bűvös harmadik randit, utána bizony nem élheted szabad, szingli életed úgy, ahogy előtte: a párkapcsolat oltárán fel kell áldoznod egy-két dolgot. Lehet, hogy a vadító csajpartik a barátnőiddel a múlt ködébe vesznek, és nem legeltetheted a szemed az ígéretes pasikon úgy, ahogy azelőtt, de mindennek ára van. A férfit ugyanis csak úgy tarthatod meg, ha nem érzi azt, hogy minden jóképű fickóban az újabb fogás lehetőségét keresed, és ebben a témában különösen tabunak számítanak a barátai!

Ha rátaláltál arra az emberre, akire vágytál, akkor tudnod kell nemet mondani egy ígéretes partira, és értékelned kell azt, hogy otthon vár rád valaki, aki megküzdött érted, aki meghódított, és aki különleges, mert te kiválasztottad a tömegből. Nem leszel számára kevésbé vonzó, ha tűsarkú cipődet és flitteres bulifelsődet néha kötényre cseréled, és ínycsiklandozó vacsorával várod haza.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

A legnagyobb megtartó erő ugyanis az otthon melege, és a tény, hogy a vadmacska örökké benned lakozik. Forró temperamentumodat nem kell kiirtanod magadból, csak éppen a helyet, vagy még inkább a partnert kell megválasztanod, ahol, és akivel szemben szabadjára engeded, ez pedig ideális esetben a széles nagyvilág, a pároddal. Ha a férfi tudja, hogy van egy hely, ahol önmaga lehet, és ahol szeretik, garantáltan nem fog továbbállni.

Ezt is szeretjük