Lehet, hogy már nem szerelmes a férfi? Innen veheted észre
Minél később veszed észre, annál jobban fáj: jelek, hogy már nem szeret a párod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szokták mondani, hogy aminek eleje van, annak van vége is, mégis mindenki abban bízik, hogy kapcsolata sírig fog tartani. Erre van is esély az igazi mellett, amíg viszont végül a királyfival találkozik az ember, sok békát kell megcsókolnia.

Ezekkel a bizonyos békákkal mindig hibádzik valami. Vagy hazudnak, vagy félrelépnek, vagy csak kiderül, hogy mások - de nagyon gyakori az is, hogy egyszerűen elillannak érzelmeik, mint ahogyan az teljesen természetes módon bárkivel megtörténhet.

Az utóbbi fáj talán mind közül a legjobban, hiszen itt nem hiba vagy gyarlóság van a háttérben, hanem érzelmi okok, és azzal sajnos nem lehet mit kezdeni. Mégis jobb, ha idejében észleled a jeleit annak, hogy a férfi szerelme alábbhagyott, hiszen így egyfelől felkészülhetsz a szakításra, másfelől rászánhatod magad, hogy tétovázó párod helyett te vess véget a kapcsolatnak, megelőzendő, hogy boldogtalanná váljatok egymás mellett.

Bármennyire is ijesztő tehát, jobb tisztában lenned az árulkodó jelekkel: képgalériánkban összefoglaltuk, hogy mi utal arra, hogy a férfi már nem szerelmes.

Szeret a férfi?

Vagy talán mégis szeret a párod? Ne láss rémeket, ha ezeket tapasztalod a részéről, nincs ok aggodalomra. Kattints a cikkért!

Ezt is szeretjük