15 szerelemébresztő női praktika
Kíváncsi vagy, hogyan csavarhatnád az ujjad köré álmaid pasiját? Íme, a legjobb ötletek!

Dia

 	- Szeretlek!  	Amilyen hatásosan kikergetheted a világból a pasit a percenként megvallott érzelmekkel, olyan erős kötelék lehet egy jól időzített és őszinte vallomás. Ne feledd, hogy a férfinak is jólesnek a bizonyító szavak, nem csak neked, ha pedig beszéltek érzelmeitekről, még hevesebben lángolhat a szerelem!

- Szeretlek!

Amilyen hatásosan kikergetheted a világból a pasit a percenként megvallott érzelmekkel, olyan erős kötelék lehet egy jól időzített és őszinte vallomás. Ne feledd, hogy a férfinak is jólesnek a bizonyító szavak, nem csak neked, ha pedig beszéltek érzelmeitekről, még hevesebben lángolhat a szerelem!

Dia

TestbeszédA szerelemhez nem tökéletes test, darázsderék és mély dekoltázs kell: a hozzád illő pasit egyetlen mosollyal is elcsábíthatod. Ne feledd, hogy a gesztusoknak a kapcsolat alatt is fontos szerepük van, hiszen a kutatások is bizonyítják, hogy azok a párok, akik sűrűn és sokáig néznek egymás szemébe, kevesebbet veszekednek.Kapcsolódó cikk:2 örök nőtípus, akiért a pasi bolondul »

Testbeszéd

A szerelemhez nem tökéletes test, darázsderék és mély dekoltázs kell: a hozzád illő pasit egyetlen mosollyal is elcsábíthatod. Ne feledd, hogy a gesztusoknak a kapcsolat alatt is fontos szerepük van, hiszen a kutatások is bizonyítják, hogy azok a párok, akik sűrűn és sokáig néznek egymás szemébe, kevesebbet veszekednek.

Kapcsolódó cikk:
2 örök nőtípus, akiért a pasi bolondul »

Dia

Az otthon melegeSok pasi a forró fantáziák és a macsó imidzs dacára arra vágyik, hogy az első napon elérhetetlen, erotikus és csábító legyél, a másodikon azonban már szelíd, de szépséges nő. Ha tehát szeretnél véget vetni a bizonytalanságnak, mindenekelőtt a férfinak is add tudtára, hogy állandóságra vágysz.Kapcsolódó cikk:3 szerelemébresztő tipp, amivel megtarthatod a férfit »

Az otthon melege

Sok pasi a forró fantáziák és a macsó imidzs dacára arra vágyik, hogy az első napon elérhetetlen, erotikus és csábító legyél, a másodikon azonban már szelíd, de szépséges nő. Ha tehát szeretnél véget vetni a bizonytalanságnak, mindenekelőtt a férfinak is add tudtára, hogy állandóságra vágysz.

Kapcsolódó cikk:
3 szerelemébresztő tipp, amivel megtarthatod a férfit »

Dia

MagánszféraHa tartós kapcsolatra vágysz, elengedhetetlen a kölcsönös bizalom. Add meg párodnak a lehetőséget arra, hogy legyen egy kis magánszférája, melybe neked nincs betekintésed. A szabad mozgástér még neked is jól jöhet, ám ez egyben a hosszan tartó szerelem titka is.

Magánszféra

Ha tartós kapcsolatra vágysz, elengedhetetlen a kölcsönös bizalom. Add meg párodnak a lehetőséget arra, hogy legyen egy kis magánszférája, melybe neked nincs betekintésed. A szabad mozgástér még neked is jól jöhet, ám ez egyben a hosszan tartó szerelem titka is.

Dia

AjándékNem csak te szeretsz ajándékot kapni: a meglepetések, melyek arról tanúskodnak, hogy figyelsz párod vágyaira és szeretnéd is őket megvalósítani, valóban erősítik a kötődést. Nem kell minden nap ajándékkal kedveskedned, de időnként egy jól eltalált tárgy felér egy ellenállhatatlan szerelmi vallomással.Kapcsolódó cikk:3 örök ok, amiért a pasi félrelép »

Ajándék

Nem csak te szeretsz ajándékot kapni: a meglepetések, melyek arról tanúskodnak, hogy figyelsz párod vágyaira és szeretnéd is őket megvalósítani, valóban erősítik a kötődést. Nem kell minden nap ajándékkal kedveskedned, de időnként egy jól eltalált tárgy felér egy ellenállhatatlan szerelmi vallomással.

Kapcsolódó cikk:
3 örök ok, amiért a pasi félrelép »

Dia

 	Parfüm  	A különféle aromák szerves részét képezik a kapcsolatnak, hiszen a test természetes illata mellett idővel ezek is kötődnek az emberhez. Az illatok segíthetnek felidézni egy régi emléket, amit nem árt szem előtt tartanod, ha szeretnél végleg behálózni egy pasit! Ha van egy kedvenc parfümöd, amit rendszeresen használsz, párod garantáltan rögtön rád gondol majd, ha valahol hasonló illatot érez.

Parfüm

A különféle aromák szerves részét képezik a kapcsolatnak, hiszen a test természetes illata mellett idővel ezek is kötődnek az emberhez. Az illatok segíthetnek felidézni egy régi emléket, amit nem árt szem előtt tartanod, ha szeretnél végleg behálózni egy pasit! Ha van egy kedvenc parfümöd, amit rendszeresen használsz, párod garantáltan rögtön rád gondol majd, ha valahol hasonló illatot érez.

Dia

ÖlelésAz ölelés során minden emberben oxitocin szabadul fel. Ez a vegyület felelős a kötődésért, minél intimebb közelségben vagytok tehát pároddal, annál könnyebb lesz megőriznetek a szerelem lángját. Egy érintés, egy simogatás nem csak a lelkednek esik jól: biológiailag is ez biztosítja, hogy együtt maradjatok.Kapcsolódó cikk:Egy rejtett, de biztos szerelemébresztő »

Ölelés

Az ölelés során minden emberben oxitocin szabadul fel. Ez a vegyület felelős a kötődésért, minél intimebb közelségben vagytok tehát pároddal, annál könnyebb lesz megőriznetek a szerelem lángját. Egy érintés, egy simogatás nem csak a lelkednek esik jól: biológiailag is ez biztosítja, hogy együtt maradjatok.

Kapcsolódó cikk:
Egy rejtett, de biztos szerelemébresztő »

Dia

OrgazmusAz orgazmus során még több oxitocin szabadul fel, mint egy ölelés alatt. Szex közben tehát benned, és partneredben is olyan hormonok szabadulnak fel, melyek hatására még jobban szeretitek egymást, ráadásul antidepresszánsként is kiválóak. Ha tehát meg akarod nyugtatni a pasit és erősíteni szeretnéd a szerelmi köteléket, irány a hálószoba!

Orgazmus

Az orgazmus során még több oxitocin szabadul fel, mint egy ölelés alatt. Szex közben tehát benned, és partneredben is olyan hormonok szabadulnak fel, melyek hatására még jobban szeretitek egymást, ráadásul antidepresszánsként is kiválóak. Ha tehát meg akarod nyugtatni a pasit és erősíteni szeretnéd a szerelmi köteléket, irány a hálószoba!

Dia

CsokoládéA sötét édességet már Casanova is szerelemébresztőként ajánlotta, de a mai vegyészek is elismerik, hogy enyhe afrodiziákum. Az amfetaminhoz hasonló fenil-etil-amint tartalmaz, melynek hatása a szerelem érzelmi hullámaihoz hasonló hangulatváltozásokat eredményez.Kapcsolódó  cikk:A tökéletes forró csokoládé receptje »

Csokoládé

A sötét édességet már Casanova is szerelemébresztőként ajánlotta, de a mai vegyészek is elismerik, hogy enyhe afrodiziákum. Az amfetaminhoz hasonló fenil-etil-amint tartalmaz, melynek hatása a szerelem érzelmi hullámaihoz hasonló hangulatváltozásokat eredményez.

Kapcsolódó  cikk:
A tökéletes forró csokoládé receptje »

Dia

 	Kardamom  	Mielőtt az ágyig jutnátok, érdemes szerelmi serkentőkkel és afrodiziákumokkal megalapoznod a szenvedélyes hangulatot. A kardamom ősi afrodiziákum, szerelmi bájitalok készítéséhez is használták. A Káma-szútra is szerelmi serkentőként emlegeti a különleges fűszert, amivel húsokat és gyümölcsszószokat egyaránt ízesíthetsz.

Kardamom

Mielőtt az ágyig jutnátok, érdemes szerelmi serkentőkkel és afrodiziákumokkal megalapoznod a szenvedélyes hangulatot. A kardamom ősi afrodiziákum, szerelmi bájitalok készítéséhez is használták. A Káma-szútra is szerelmi serkentőként emlegeti a különleges fűszert, amivel húsokat és gyümölcsszószokat egyaránt ízesíthetsz.

Dia

IbolyaAz ibolya Vénusz szépséges növénye, melyet szerelmi bájitalként is hatásosan bevethetsz. Nem csak illatával bódíthatod el a pasit, ha beszerzel egy üveg ibolyaszirupot, finom és vérforraló koktélokat is készíthetsz.Kapcsolódó cikk:4 csodás, könnyen kezelhető növény »

Ibolya

Az ibolya Vénusz szépséges növénye, melyet szerelmi bájitalként is hatásosan bevethetsz. Nem csak illatával bódíthatod el a pasit, ha beszerzel egy üveg ibolyaszirupot, finom és vérforraló koktélokat is készíthetsz.

Kapcsolódó cikk:
4 csodás, könnyen kezelhető növény »

Dia

KaviárA kaviárt a régi időkben gyöngyház edényekből aranykanállal ették a cárok. Afrodiziákumként hasonló az osztrigához: könnyű enni és megemészteni. Kínáld párodat pezsgővel és kaviárral, hogy biztos lehess a hosszú szerelmes éjszakában!

Kaviár

A kaviárt a régi időkben gyöngyház edényekből aranykanállal ették a cárok. Afrodiziákumként hasonló az osztrigához: könnyű enni és megemészteni. Kínáld párodat pezsgővel és kaviárral, hogy biztos lehess a hosszú szerelmes éjszakában!

Dia

KagylóSokan rendíthetetlenül hisznek a kagyló szerelemserkentő hatásában. A legerősebb az osztriga, melyet nyersen, saját levében, jégkockákon tálalnak. Csepegtess rá egy kis citromlevet, hogy még finomabb legyen, majd egyétek együtt szerelmeddel!Kapcsolódó cikk:A tűzforró előjáték kellékei, vetkőzés és szex nélkül »

Kagyló

Sokan rendíthetetlenül hisznek a kagyló szerelemserkentő hatásában. A legerősebb az osztriga, melyet nyersen, saját levében, jégkockákon tálalnak. Csepegtess rá egy kis citromlevet, hogy még finomabb legyen, majd egyétek együtt szerelmeddel!

Kapcsolódó cikk:
A tűzforró előjáték kellékei, vetkőzés és szex nélkül »

Dia

HalAmennyiben párod szereti a japán konyhát, nagy szerencséd van, hiszen a nyers hal is erős afrodiziákum. A halhús fokozza a libidót, ráadásul az egészségre is jó hatással van: tökéletesen alkalmas tehát arra, hogy visszacsempészd a régi tüzet a hálószobába!

Hal

Amennyiben párod szereti a japán konyhát, nagy szerencséd van, hiszen a nyers hal is erős afrodiziákum. A halhús fokozza a libidót, ráadásul az egészségre is jó hatással van: tökéletesen alkalmas tehát arra, hogy visszacsempészd a régi tüzet a hálószobába!

Dia

GránátalmaA gránátalma egy ősi szerelmi bájital legfőbb hozzávalója. Vágd fel a gyümölcs puha héját és pikáns húsát, turmixold össze darált mandulával, tökkel, szezámmaggal, mézzel és rizspálinkával. A sűrű masszát egy hétig tárolhatod, ami tökéletesen elég arra, hogy pároddal megtapasztaljátok tüzes hatását.Kapcsolódó galéria:Természetes vágykeltők »

Gránátalma

A gránátalma egy ősi szerelmi bájital legfőbb hozzávalója. Vágd fel a gyümölcs puha héját és pikáns húsát, turmixold össze darált mandulával, tökkel, szezámmaggal, mézzel és rizspálinkával. A sűrű masszát egy hétig tárolhatod, ami tökéletesen elég arra, hogy pároddal megtapasztaljátok tüzes hatását.

Kapcsolódó galéria:
Természetes vágykeltők »
Ezt is szeretjük
Fotó: