37 év után találtak egymásra a kamaszkori szerelmesek: sosem gondolták, hogy újra együtt lehetnek
Tammy és Garry kamaszkori szerelme 37 év után lángolt fel újra.

tammy garry cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak, akik hisznek abban, hogy mindenki számára van valahol egy igazi, és akárhogy is, de a sors elintézi, hogy mindenki rátaláljon arra, akit neki szántak.

Persze ez sokak számára szirupos illúziónak tűnik, de vannak olyan történetek, amik bebizonyítják: bizony előfordul, hogy két összeillő embert mindig visszaterel egymáshoz az élet.

37 év után találtak újra egymásra

Tammy Westwood és Garry Pepperman az 1980-as években alkottak először egy párt, ekkor még mindketten kamaszok voltak. Három éven keresztül randevúztak, egy iskolába jártak, és szinte mindennap kiszöktek, hogy együtt töltsenek egy kis időt egy londoni klub parkolójában. Igazi fiatal szerelem volt az övék, azonban ahogy ez gyakran megesik, kapcsolatuk véget ért.

1989-ben viszont véletlenül összefutottak egy benzinkúton, sóvárgó pillantásokat vetettek egymásra, és Garry azt mondta Tammynak, hogy számára mindig is csak ő volt, majd hosszú évekre eltávolodtak egymástól. Ezután mindketten élték az életüket, elsodródtak egymás mellől, másokkal találkozgattak, és ahogy teltek az évek, megházasodtak. Ekkor eszükbe sem jutott, hogy valaha újra együtt lesznek majd, hiszen már mindketten saját útjukat járták más partnerekkel.

A cikk az ajánló után folytatódik

2004-ben a Facebookon keresztül vették fel újra a kapcsolatot, és újra közelebb kerültek egymáshoz, egyre többet beszéltek, ám ekkor még mindketten házasságban éltek. Valahol mindig megőrizték egymást a szívükben, de arra nem számítottak, hogy újra szerelmesek lesznek - pedig így történt. Végül mindketten újra szinglik lettek, a most 54 éves Garry pedig válása után szinte azonnal Tammyhoz fordult. 37 külön töltött év után ma újra együtt vannak, és boldogabbak, mint valaha. 

tammy garry 2
Fotó: Pepperman's Deli / SWNS

A most 51 éves hölgy elárulta, valahol mélyen tudta, hogy kapcsolatuk végére még nem került teljesen pont, és hozzátette, mindig is együtt kellett volna lenniük. Képeiken csak úgy ragyognak, és egy közös bizniszbe is fogtak: egy kisboltot nyitottak, melyet együtt vezetnek.

Házasság 63 külön töltött év után

Annette Callahan és Bob Harvey románca a középiskolában kezdődött. Bob szinte első látásra belehabarodott Annette-be, szerelmük pedig nem maradt beteljesületlen. Egy idő után viszont külön folytatták az életüket, ám arra sosem gondoltak, hogy valaha újra egymásra találnak.

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük