Szakítást tervez a férfi? A 3 legfontosabb jel, melyből észreveheted
Az utóbbi időben nem úgy működnek a dolgok köztetek, mint régebben? Vedd észre az árulkodó jeleket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szakítás általában nem a semmiből érkezik, hanem megelőzik bizonyos jellemző viselkedésformák. Ha úgy érzed, eltávolodtatok egymástól a pároddal, és szeretnél tisztán látni, nézd meg, melyek a leggyakoribb jelek, melyek megelőzik a végleges döntést.

Lehet ugyanakkor, hogy a tünetek olyan válságot mutatnak, melyen még továbblendülhet a kapcsolat. De épp ezért érdemes odafigyelned rájuk, ha a megoldáson gondolkodsz.

Távolodás

Az első figyelmeztető jel, ha azt veszed észre, hogy a párod távolságtartóbbá vált fizikailag vagy érzelmileg. Egyre kevesebb időt akar veled tölteni, és igyekszik kivonni magát az addig megszokott közös programok, páros elfoglaltságok alól. Ilyenkor apró változásokat is megfigyelhetsz a másik viselkedésében. A kevesebb szemkontaktus, illetve a változás a hangja tónusában is árulkodó lehet.

Az is előfordulhat, hogy kiüresedtek a társalgásaitok, és a párod inkább kerüli a tervekre és a jövőre vonatkozó kérdéseket. Mindez arra utalhat, hogy kifelé igyekszik a kapcsolatból.

Napirendi változások

Ha jelentősen átalakul a párod napi rutinja, méghozzá úgy, hogy most már kevesebb időt tud veled tölteni, nem kizárt, hogy ezzel kezd kiszorítani az életéből. Persze, más a helyzet, ha munkahelyi változások, munkahelyváltás vagy előléptetés hatására következik be mindez.

Ám ha ott minden a régi, akkor gyanús lehet a megváltozott fontossági sorrend.
Ugyanígy árulkodó lehet, ha a párod egy új társasággal tölti ideje nagy részét, vagy új barátokra tett szert, főleg, ha azok nonstop partiarcok. Ekkor megszólalhat a vészcsengő a fejedben.

Változások a vitákban

Figyelmeztető jel, ha a vitáitokban változások állnak be, főleg, ha csökken a számuk, mert ez azt jelzi, hogy valamelyikőtök már abba sem hajlandó energiát fektetni, hogy jól kidühöngje magát, illetve erőfeszítést tegyen a megoldásért. Ez az érdektelenség az érzelmek kihűlésének leggyakoribb jele.

A gyors visszavonulás általában akkor jellemző, ha valakit rettentően elnyom a partnere, és megszokta, hogy nincs esélye, vagy akkor, ha már egyáltalán nem foglalkozik kettejükkel. De az sem ígér sok jót, ha minden apróságon összekaptok, és a párod az, aki gyakran ok nélkül támadásba lendül.

Ezt is szeretjük