Így szúrd ki a sorozatos félrelépőt már az első randevúk során - Vedd észre, mielőtt belehabarodnál
A következő jelek arra utalnak, hogy a partner nem hűséges típus. Már az első randevúk során észreveheted őket.

randevu
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ismerkedés során nemcsak arra érdemes odafigyelni, hogy szimpatikus-e a másik, megvan-e a kémia a felek között. Azt is fontos időben észrevenni, ha a partner csak rövid távú viszonyt, futó kalandot keres, vagy éppen nem hűséges típus.

Bár teljesen biztosra ez nem mondható meg pár találkozás alapján, vannak bizonyos jelek, melyek óvatosságra intenek. Ha a következőket tapasztalod, van rá esély, hogy sorozatos félrelépővel van dolgod: ismerd fel őket, még mielőtt belehabarodnál.

Nem oszt meg túl sok információt magáról

Bethany Ricciardi párkapcsolati szakértő szerint figyelmeztető jel, ha a másik folyton csak kérdez, de amikor az ő múltjára, magánéletére terelődik a beszélgetés, szűkszavúan válaszol, vagy más témát hoz fel. És nemcsak hasonló információkat nem akar megosztani, hanem azt sem, hogy mit csinált a hét egyéb napjain. Az nem baj, ha nem szeretné élete legapróbb részleteit is elmesélni már az elején, de az indokolatlan titkolózás gyanakvásra adhat okot.

Problémás korábbi kapcsolatok

Előfordul, hogy valaki nem szerencsés a párkeresésben, a kapcsolatokban. Az viszont már aggasztó lehet, ha az illető az összes tönkrement viszonyát úgy meséli el, hogy mindenért a partnereit hibáztatja, vagy kiderül, hogy mindegyiknek ő vetett véget. Egyrészt félrelépés is állhat valójában a szakítások hátterében, másrészt pedig mérgező viselkedésre utal, ha mindent az exeire hárít. Nem beszélve arról, hogy egy egészséges kapcsolat a legtöbbször két emberen múlik, és ezzel a feleknek tisztában kell lenniük.

Flört és fürkésző tekintetek

Szintén érdemes átgondolni a folytatást, ha a partner már kezdetben a hűtlenség apró jeleit mutatja. Ilyen például az, ha látványosan megnéz más nőket, vagy épp flörtöl a pincérnővel. Ezek nemcsak arra utalnak, hogy sorozatos félrelépő lehet, hanem arra is, hogy nem adja meg a kellő tiszteletet.

A cikk az ajánló után folytatódik

Alig elérhető

Szó sincs arról, hogy az első randevúk időszaka alatt a feleknek folyamatosan tartaniuk kellene a kapcsolatot üzenetben vagy telefonon, és nagyon sűrűre szervezni a találkozókat. De ha valaki azt veszi észre, hogy a partnere szinte sosem válaszol az üzenetekre, semmikor máskor nem elérhető, csak a megbeszélt időpontokban, érdemes óvatosan állnia a másikhoz. Lehet, hogy több emberrel találkozgat egyszerre, és az is előfordulhat, hogy tartós kapcsolatban él.

Nárcisztikus személyiségjegyek

Azt veszed észre, hogy felsőbbrendűnek érzi magát mindenkinél? Néha lekezelő megjegyzéseket tesz, és hiányzik belőle az empátia? Kissé önző, és csak a saját igényeit tartja szem előtt? Ha hasonlókat tapasztalsz, a partner valószínűleg nárcisztikus személyiségjegyekkel is rendelkezik. Érdemes óvatosan bánni az ilyen emberekkel. Hosszú távon káros hatással lehetnek környezetükre, és mivel leginkább csak önmagukkal foglalkoznak, nem tartják tiszteletben mások érzéseit, a félrelépés sem ritka az esetükben.

randi cover
Fotó: skynesher / Getty Images Hungary

A fenti jelek önmagukban nem feltétlenül adnak okot a gyanakvásra, de ha több is előfordul közülük, érdemes óvatosan, kissé távolságtartóan kezelni a másik felet.

Sztárok, akik vakrandin találtak egymásra

A következő sztárpárokat például ismerőseik hozták össze, méghozzá egy vakrandi keretein belül. Addig-addig győzködték őket a találkáról, hogy végül belementek, és az biztos, hogy nem bánták meg, hiszen így találták meg a nagy őt. A következő hírességekről biztosan nem gondoltad volna, hogy így szerettek egymásba.

Ezt is szeretjük