Képeken az apás szülés legerőteljesebb pillanatai - A férfiak minden mozdulatán látszik, hogy támogatják az anyát
Hatalmas támogatást nyújt az anyáknak, ha szerelmük is ott van a szülésnél: megható, erőteljes fotók is bizonyítják ezt.

apak szulesnel cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az apás szülés gondolata sokak számára megosztó. Néhányan úgy gondolják, jobb, ha a férfi a szülőszobán kívül marad, és nem látja azt, ami ott zajlik, de egyre többen vannak, akik megnyugtatónak érzik párjuk jelenlétét, támogatását, és egyértelmű számukra, hogy a férfinak is ott kell lennie gyermeke születésénél, át kell élnie a megható pillanatokat.

Ilyenkor nemcsak az anya, hanem az apa is igazi érzelmi hullámvasutat él át: az aggodalom, a féltés, a szeretet és a meghatottság erőteljes érzései váltják egymást folyamatosan, vagy éppen egyszerre csordulnak túl az emberben.

Erőteljes fotók az apás szülésről

Ha egy fotós is ott van a gyermek világra jötténél, pontosan ezért nemcsak az anyát és a babát figyeli, hanem az apa reakcióit is. A férfiak ilyenkor hatalmas támaszt jelentenek a vajúdó nőknek, mindenben segítik, és erőt adnak a nehéz percekben, órákban. A következő fotók pontosan ezt örökítik meg: olyan apákat, akik minden mozdulatukkal, gondolatukkal és tettükkel az anyát támogatják. Aggódó, szeretettel és meghatottsággal teli arcuk pedig mindent elárul az érzéseikről.

Ezt is szeretjük