8 nővakító romantikus film
Ezektől lesznek irreális elvárásaid
Bár ezek csak filmek, nem is hinnéd, mekkora mértékben befolyásolják a szerelmi életedet.

Dia

	Szerelmünk lapjai	Noah, a férfi főszereplő fiatalon beleszeret egy lányba, akitől később elválasztják, és innentől fogva egész életében leveleket ír neki. Szíve hölgyét még öregkorában is próbálja meghódítani. A sztori szép, de valljuk be, ilyen pasi nincs.

Szerelmünk lapjai

Noah, a férfi főszereplő fiatalon beleszeret egy lányba, akitől később elválasztják, és innentől fogva egész életében leveleket ír neki. Szíve hölgyét még öregkorában is próbálja meghódítani. A sztori szép, de valljuk be, ilyen pasi nincs.

Dia

	Micsoda nő!	A jóképű, gazdag üzletember beleszeret egy utcalányba, és elegáns hölgyet farag belőle, és négy nap után megkéri a kezét. A való életben ez nem esik meg, és itt nem az utcalányos rész a lényeg.

Micsoda nő!

A jóképű, gazdag üzletember beleszeret egy utcalányba, és elegáns hölgyet farag belőle, és négy nap után megkéri a kezét. A való életben ez nem esik meg, és itt nem az utcalányos rész a lényeg.

Dia

	P. S. I love you	A történet maga és az alapgondolat is megindító. A férfi, aki tudja, hamarosan meg fog halni, még halála előtt felad a párjának néhány csomagot, amikkel halála után időről időre csenget a postás. Szép is lenne, ha lenne férfi, akinek ilyen romantikus ötletei vannak.

P. S. I love you

A történet maga és az alapgondolat is megindító. A férfi, aki tudja, hamarosan meg fog halni, még halála előtt felad a párjának néhány csomagot, amikkel halála után időről időre csenget a postás. Szép is lenne, ha lenne férfi, akinek ilyen romantikus ötletei vannak.

Dia

	Felkoppintva	A film egy egyéjszakás kalandból következő terhességről szól. Katherine Heigl karaktere folyton problémázik valami miatt, noha a Seth Rogen által játszott figura mindent megpróbál, és a végén még neki kell bocsánatot kérnie. A való élet nem így működik, nincs olyan, hogy valaki tökéletes lenne, a másik pedig mindent elront.

Felkoppintva

A film egy egyéjszakás kalandból következő terhességről szól. Katherine Heigl karaktere folyton problémázik valami miatt, noha a Seth Rogen által játszott figura mindent megpróbál, és a végén még neki kell bocsánatot kérnie. A való élet nem így működik, nincs olyan, hogy valaki tökéletes lenne, a másik pedig mindent elront.

Dia

	50 első randi	Henry - Adam Sandler - és Lucy - Drew Barrymore - bájos története Hawaii szigetén játszódik. A srác találkozásukkor még nem sejti, hogy Lucy egy baleset miatt egynapos intervallumú memóriával rendelkezik, ezért nap mint nap meg kell hódítania. Hogy ezt egy pasi bevállalja, már önmagában elég irreális.

50 első randi

Henry - Adam Sandler - és Lucy - Drew Barrymore - bájos története Hawaii szigetén játszódik. A srác találkozásukkor még nem sejti, hogy Lucy egy baleset miatt egynapos intervallumú memóriával rendelkezik, ezért nap mint nap meg kell hódítania. Hogy ezt egy pasi bevállalja, már önmagában elég irreális.

Dia

	Büszkeség és balítélet	Persze nemcsak a romantikus vígjátékokban, hanem a vadromantikus klasszikusokban is találni olyan pasikaraktert, akinek nem sok köze van a valósághoz. Ilyen a jóképű, szenvedélyes, pozitív tulajdonságoktól roskadozó személyiségű Mr. Darcy is.

Büszkeség és balítélet

Persze nemcsak a romantikus vígjátékokban, hanem a vadromantikus klasszikusokban is találni olyan pasikaraktert, akinek nem sok köze van a valósághoz. Ilyen a jóképű, szenvedélyes, pozitív tulajdonságoktól roskadozó személyiségű Mr. Darcy is.

Dia


            	Twilight
            	A kedvelt vámpírsztori nem is kérdés, mennyire távol áll a valóságtól, de a benne játszó karakterek sem túl reálisak. A vámpírfiú ahelyett, hogy kiszívná a lány vérét, beleszeret. A film jó példa arra, milyen izgalmas is egy nőnek egy idegen kultúrából érkező férfi. Mellette a való életben rohangáló férfiak szürke egerek.

Twilight

A kedvelt vámpírsztori nem is kérdés, mennyire távol áll a valóságtól, de a benne játszó karakterek sem túl reálisak. A vámpírfiú ahelyett, hogy kiszívná a lány vérét, beleszeret. A film jó példa arra, milyen izgalmas is egy nőnek egy idegen kultúrából érkező férfi. Mellette a való életben rohangáló férfiak szürke egerek.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: