Így találhatod meg az igazit!

Új esély a társkeresésben

A Randivonal megújult külsővel vár, ha szeretnél túllépni a múlton és megtalálni a társadat. (X)

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sosem késő önmagadban egy összegzést készítened az előző évről, és átgondolnod, mi az, amin változtatni szeretnél. Vannak, akik káros szenvedélyeiktől akarnak megszabadulni, mások fogyókúrát terveznek - az újév kiváló alkalom fogadalmakat tenni.

Mire is várunk az életben?

Egy biztos: minden évkezdésben benne van a lehetőség arra, hogy az eddig meg nem tett vagy át nem élt dolgokat bepótold. És mit fogadhat meg egy társra vágyó ember? Azt, hogy többé nem tölt egyedül egyetlen ünnepet sem, és mindent megtesz azért, hogy idén már megtalálja a párját. De januárban nemcsak a magányos szívekben csillan fel a remény az újrakezdésre. Azok is könnyebben lépnek, akik a szakítást tervezgetik egy ideje. Boldogtalanná és unalmassá vált a párkapcsolatod végére ugyanis könnyebben teszel pontot a változás hangulatának bűvkörében, mint az év más időszakában.

David McCandless amerikai kutató facebook státusz-üzenetekre épülő felmérése alapján az év végi utolsó pár hét érzékenyen érinti a párkapcsolatokat, ez az időszak a második „legnépszerűbb” szakítópróba. Kezdetét veszi tehát az újratervezés, amelynek során nemcsak önmagadat, de emberi kapcsolataidat és szerelmi életedet is átértékeled. Vannak, akik csak ebben az időszakban döbbennek rá arra, hogy változtatniuk kell, és tudnak annyi erőt összegyűjteni, hogy felhagyjanak nem működő kapcsolatukkal. Így az új évben már tiszta lappal vethetik bele magukat a társkeresés világába, hogy rátaláljanak arra, akivel teljesebb az összhang és újra fellobban a szenvedély.

Ha te is közéjük tartozol, akkor jó hír számodra, hogy a január a társkeresés igazi hónapja, hiszen ilyenkor jóval többen teszik próbára magukat. Télen azonban kevesebb a lehetőség az ismerkedésre, sokan nem szívesen mozdulnak ki otthonról az időjárás miatt. Erre a problémára nyújt tökéletes megoldást az internetes társkeresés, amelynek segítségével egyszerűen, költségben is időben a leghatékonyabban találhatod meg a számodra ideális partnereket. A Randivonal adatai szerint általános tendencia, hogy az év első két hónapjában közel 50%-kal megnő az újonnan regisztrált társkeresők száma, és naponta 23 ezer szerelmes levelet küldenek az oldal társkeresői egymásnak. A januári és februári szezon tehát meghozza a régóta várt izgalmakat és új lehetőségeket.

Új év, új esély, új Randivonal

2012 hazánk legnagyobb múltra visszatekintő internetes társkeresőjének, a Randivonalnak is változást hoz, kívülről-belülről egyaránt. Az online társkereső oldal januárban teljesen megújul, ennek köszönhetően még inkább felhasználóbarát felülettel várja régi és új párkeresőit. A keresési beállításoknál például olyan részletes szűrésre lesz lehetőséged, amelynek segítségével még könnyebben megtalálhatod a hozzád legjobban illő partnert.

A Randivonal egy új életre kínál lehetőséget, ha a saját kezedbe szeretnéd venni az életed és nem a véletlenre bíznád sorsod alakulását. Ha tehát fogadalmat tettél magadban a boldogságról, akkor itt a lehetőség arra, hogy a szerelmesek napján, Valentin-napon legyen kit meglepned. Ha Te is egyedül vagy, ne várj sokáig, regisztrálj még januárban az randivonal.hu weboldalon!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1903669&banner=1903672&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük