Minden idők legszexisebb pornósztárjai
Szeretnéd megtudni, kik voltak az elmúlt évtizedek legdögösebb pornószínésznői? Kattints!

Dia

Nina HartleyHa pornó legendákról van szó, a kaliforniai születésű Nina Hartley neve garantáltan felmerül. A színésznő azonban nemcsak erotikus filmekben villantotta bájait, egy röpke kiruccanás erejéig ugyanis a fajsúlyos mozifelmek világába is belekóstolt a Boogie Nights-szal.

Nina Hartley

Ha pornó legendákról van szó, a kaliforniai születésű Nina Hartley neve garantáltan felmerül. A színésznő azonban nemcsak erotikus filmekben villantotta bájait, egy röpke kiruccanás erejéig ugyanis a fajsúlyos mozifelmek világába is belekóstolt a Boogie Nights-szal.

Dia

Veronica HartAz eredetileg Jane Hamilton névre hallgató hölgy egyike azoknak a klasszikus szexcsillagoknak, akik megteremtették az igényes pornó presztízsét. Nina Hartley-hoz hasonlóan szerepelt a Boogie Nights-ban is.

Veronica Hart

Az eredetileg Jane Hamilton névre hallgató hölgy egyike azoknak a klasszikus szexcsillagoknak, akik megteremtették az igényes pornó presztízsét. Nina Hartley-hoz hasonlóan szerepelt a Boogie Nights-ban is.

Dia

Marilyn ChambersAz 1952-es születésű színésznő húszévesen, A zöld ajtó mögött című szexfilmmel írta be magát a felnőtt filmek sikamlós történelmébe. Ez volt az első olyan pornófilm, amiben egy fehér nő nemi kapcsolatot létesített a vásznon egy színesbőrű férfival. A hetvenes évek egyik legnépszerűbb pornósztárja 2009. április 12-én hunyt el, agyvérzésben.Kapcsolódó hír:Kiderült! Agyvérzés okozta Marilyn halálát! »

Marilyn Chambers

Az 1952-es születésű színésznő húszévesen, A zöld ajtó mögött című szexfilmmel írta be magát a felnőtt filmek sikamlós történelmébe. Ez volt az első olyan pornófilm, amiben egy fehér nő nemi kapcsolatot létesített a vásznon egy színesbőrű férfival. A hetvenes évek egyik legnépszerűbb pornósztárja 2009. április 12-én hunyt el, agyvérzésben.

Kapcsolódó hír:
Kiderült! Agyvérzés okozta Marilyn halálát! »

Dia

Jenna JamesonMinden idők egyik legszexisebb kismamája volt a hölgy, aki azóta két szép iker gyermek anyja. Mély kék szemeivel, igéző szőkeségével és halálos csókjával azonban a pornótörténelembe is kitörölhetetlenül beírta nevét.

Jenna Jameson

Minden idők egyik legszexisebb kismamája volt a hölgy, aki azóta két szép iker gyermek anyja. Mély kék szemeivel, igéző szőkeségével és halálos csókjával azonban a pornótörténelembe is kitörölhetetlenül beírta nevét.

Dia

Vanessa Del RioVanessa a latin szexszimbólumok mindenkori királynője. Neve azonos a tüzes, szenvedélyes, tejcsokoládé színű meztelenséggel. Alakja a teltkarcsú nőiességet testesíti meg, buja ajkainak köszönhetően pedig még a legjobb pornószínésznőnek járó díjat is elnyerte 1980-ban, a Dracula Exotica című filmért.

Vanessa Del Rio

Vanessa a latin szexszimbólumok mindenkori királynője. Neve azonos a tüzes, szenvedélyes, tejcsokoládé színű meztelenséggel. Alakja a teltkarcsú nőiességet testesíti meg, buja ajkainak köszönhetően pedig még a legjobb pornószínésznőnek járó díjat is elnyerte 1980-ban, a Dracula Exotica című filmért.

Dia

Janine LindemulderJanine vitathatatlanul az egyik leggyönyörűbb nő, aki valaha szexelt a kamerák előtt. A tetoválásokkal díszített hölgy azonban egy röpke pillanatra a zenei pályát is kipróbálta, legalábbis képekben, ugyanis a Blink 182 egyik albumának címlapján szexi nővérkeként pózol.

Janine Lindemulder

Janine vitathatatlanul az egyik leggyönyörűbb nő, aki valaha szexelt a kamerák előtt. A tetoválásokkal díszített hölgy azonban egy röpke pillanatra a zenei pályát is kipróbálta, legalábbis képekben, ugyanis a Blink 182 egyik albumának címlapján szexi nővérkeként pózol.

Dia

Teagan PresleyA hölgy az új pornógeneráció tagja, leginkább friss és energikus stílusával, bájos megjelenésével hódít. Az ártatlan külső azonban nem kevés hozzáértést takar: számos elismerést tett már zsebre a pornószakmában.

Teagan Presley

A hölgy az új pornógeneráció tagja, leginkább friss és energikus stílusával, bájos megjelenésével hódít. Az ártatlan külső azonban nem kevés hozzáértést takar: számos elismerést tett már zsebre a pornószakmában.

Dia

BellaDonnaA gyönyörű hátsójáról híres belevaló szexcsillag számos filmes siker után úgy döntött, a rendezésbe is szeretne belekóstolni. Állítása szerint a kamera előtti szex tönkreteszi a magánéletet, ezért inkább kipróbálná, milyen a felvevőgép mögött.

BellaDonna

A gyönyörű hátsójáról híres belevaló szexcsillag számos filmes siker után úgy döntött, a rendezésbe is szeretne belekóstolni. Állítása szerint a kamera előtti szex tönkreteszi a magánéletet, ezért inkább kipróbálná, milyen a felvevőgép mögött.

Dia

Traci Lords1980-ban hatalmas botrány robbant ki a hölgy körül, amikor kiderüölt, hogy számos filmjében még kiskorúként szerepelt. Ezeket a munkákat később megsemmisítették, Tracit azonban mindez nem tántorította el a buja pályától.

Traci Lords

1980-ban hatalmas botrány robbant ki a hölgy körül, amikor kiderüölt, hogy számos filmjében még kiskorúként szerepelt. Ezeket a munkákat később megsemmisítették, Tracit azonban mindez nem tántorította el a buja pályától.

Dia

Stormy DanielsA Wicked Pictures tagjaként a forgalmazó számos felnőtt filmjében feltűnt. Mielőtt azonban erotikus filmezésre adta volna a fejét, táncosnőként kereste kenyerét, nem is kevéssé sikeresen: pasivadító számaival nem kevés díjat nyert.

Stormy Daniels

A Wicked Pictures tagjaként a forgalmazó számos felnőtt filmjében feltűnt. Mielőtt azonban erotikus filmezésre adta volna a fejét, táncosnőként kereste kenyerét, nem is kevéssé sikeresen: pasivadító számaival nem kevés díjat nyert.

Dia

CassideyCassidey 1980-ban, Paisley Adams néven látta meg a napvilágot Coloradoban. Kezdetben csak erotikus fotók jelentek meg róla, de végül beadta a derekát és a pornóipar egyik legbájosabb csillagává vált.Kapcsolódó cikk:3 bevált szexpraktika, amit less el a pornósztároktól! (18+) »

Cassidey

Cassidey 1980-ban, Paisley Adams néven látta meg a napvilágot Coloradoban. Kezdetben csak erotikus fotók jelentek meg róla, de végül beadta a derekát és a pornóipar egyik legbájosabb csillagává vált.

Kapcsolódó cikk:
3 bevált szexpraktika, amit less el a pornósztároktól! (18+) »

Dia

Avy ScottRengeteg pornósztárral ellentétben a buja szőkeség soha nem csináltatta meg a melleit. Gyakorlatilag 18 éves kora óta dolgozik a pornó szakmában, kezdetben az interneten szerzett örömet a férfiaknak, majd bekerült a komolyabb filmek világába.

Avy Scott

Rengeteg pornósztárral ellentétben a buja szőkeség soha nem csináltatta meg a melleit. Gyakorlatilag 18 éves kora óta dolgozik a pornó szakmában, kezdetben az interneten szerzett örömet a férfiaknak, majd bekerült a komolyabb filmek világába.

Dia

Tera PatrickValószínűleg azt kevesen tudják a hölgyről, hogy Kalifornia államban hivatalosan bejegyzett nővér, az egyetemen pedig mikrobiológiából szerzett diplomát. Az egzotikus szépség thai származású édesanyjától örökölte bájait, amelyeket remekül kamatoztat a pornóiparban.Kapcsolódó cikk:Az 5 legszexibb pornósztár a férfi szerint (18+) »

Tera Patrick

Valószínűleg azt kevesen tudják a hölgyről, hogy Kalifornia államban hivatalosan bejegyzett nővér, az egyetemen pedig mikrobiológiából szerzett diplomát. Az egzotikus szépség thai származású édesanyjától örökölte bájait, amelyeket remekül kamatoztat a pornóiparban.

Kapcsolódó cikk:
Az 5 legszexibb pornósztár a férfi szerint (18+) »

Dia

Chasey LainChasey Floridában kezdte meg karrierjét táncosnőként, míg Alexis De Well föl nem fedezte, hogy alakja milyen remekül mutatna filmen. A csábos Chasey meg is fogadta a tanácsot, és azóta több, mint 200 filmet forgatott.

Chasey Lain

Chasey Floridában kezdte meg karrierjét táncosnőként, míg Alexis De Well föl nem fedezte, hogy alakja milyen remekül mutatna filmen. A csábos Chasey meg is fogadta a tanácsot, és azóta több, mint 200 filmet forgatott.

Dia

Briana BanksA hölgy rendkívüli módon, egy újsághirdetés útján került be a pornószakmába. Állítólag csillapíthatatlan szexuális étvágya hajtotta a kamerák elé, amit mi sem tanúsít jobban, mint eddig elkészült 700 filmje.

Briana Banks

A hölgy rendkívüli módon, egy újsághirdetés útján került be a pornószakmába. Állítólag csillapíthatatlan szexuális étvágya hajtotta a kamerák elé, amit mi sem tanúsít jobban, mint eddig elkészült 700 filmje.

Dia

Taylor HayesAz egzotikus texasi szépség a legzavarbaejtőbb jelentektől sem riad vissza a kamera előtt. Kihívó külseje alapján nem is csoda, hogy rövid idő alatt a szakma élvonalába került.

Taylor Hayes

Az egzotikus texasi szépség a legzavarbaejtőbb jelentektől sem riad vissza a kamera előtt. Kihívó külseje alapján nem is csoda, hogy rövid idő alatt a szakma élvonalába került.
Ezt is szeretjük
Szerző: Gémesi Melinda
Fotó: