Félsz, hogy más nő felé kacsingat?

Így csavard el a fejét újra 7 nap alatt

Csak néhány női praktika kell, és a kedvesed úgy udvarolhat neked, mint az elején.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A párod mostanában furcsán viselkedik? Az a gyanúd, hogy másfelé kacsingat? Van megoldás, ha nem szeretnéd, hogy más nőnél keresse a boldogságot.

Az első és legfontosabb dolog, hogy vegyél egy mély levegőt, és megnyugodj. Nem kell pánikba esni, rémeket látni, rettegni a szakítástól, hiszen minderről még nincs szó, csupán egy kellemetlen gyanúról, ami benned ébredt.

Ahhoz, hogy maximálisan megnyugodj, persze az kellene, hogy a párod ugyanúgy viselkedjen, mint pár hónapja vagy a kapcsolat elején. Kövesd az alábbi listát, és hét nap alatt hódítsd meg őt újra!

1. nap: vess számot magaddal

Az első két nap arról kell, hogy szóljon, hogy rendbe teszed önmagad, belülről. Először is vedd  számba, mi lehet az oka részedről, ha igaz, hogy a párod más nővel flörtölget. Megadod, amire vágyik? Nem hanyagolod őt mostanában? Nem veszekszel vele apróságok miatt? Ha ezek közül bármelyik is igaz, változtatnod kell, hogy rendbe hozhasd a kapcsolatod.

2. nap: lazulj el

A második nap is a tiéd. Lazíts, és foglalkozz magaddal egy kicsit. Az az ember, aki magával nem foglalkozik, a másik ember felé sem tud magából annyit adni, amennyit egy jó kapcsolathoz kellene. Pihenj, olvasgass, vegyél egy forró fürdőt! Még az arckifejezésed is más lesz nap végére, és ha a párod hazaér, egész máshogyan állsz majd hozzá is, amit ő is biztosan észrevesz.

Nem kíván a párod?

Ne aggódj, a videóból kiderül, mit tehetsz ebben az esetben.

3. nap: dobd fel a külsőd

Ideje kicsit a külsőddel is foglalkozni. Menj el fodrászhoz, vegyél egy-két csinos ruhát, egy finom parfümöt! Ha a párod új dolgokat lát rajtad, akkor az kizökkenti őt a megszokásból. Akarj tetszeni neki, meglátod, hogy az elismerés nem fog elmaradni. Csinosítsd ki magad, mire hazaér, és innentől minden nap tégy így. Ne hanyagold a külsőd, és időről időre újulj meg!

4. nap: masszírozd meg, ha hazaér

A párod is fáradt, mikor munka után hazaér. Ez egyszer ne fogadd azzal, hogy a te munkahelyeden mi volt, és hogy a villanyszámlát elfelejtette befizetni, vagy a mosógépet megjavíttatni. Nincs szüksége még egy adag stresszre! Inkább üdvözöld kedves szóval, csókkal, és masszírozd meg! Közben engedd, hogy ő meséljen a napjáról, vagy ha a csend esik neki jobban, azért se szólj rá! Kis pihenés után ő is vidámabb lesz.

5. nap: főzz neki gyertyafényes vacsorát

A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út, ezt sokan mondják, de a meglepetés ereje és a szív, amivel készülsz, hogy örömet szerezz neki, sokkal nagyobb értéket képvisel majd a párod szemében. Főzd a kedvencét, és kivételesen ne a televíziónál egyetek, hanem gyújts gyertyát az asztalnál, és beszélgessetek vacsora közben.

6. nap: lepd meg egy szexi fehérneműben

Minden pasi álma, hogy hazaér, és a párja egy csinos fehérneműbe bújva várja a hálószobában. Ezt te is megteheted! Ha eddig ehhez nem is volt merszed, vagy a gátlásosságod akadályozott benne, most a nemes cél érdekében felejtsd el a korlátokat, és légy a párod álmai asszonya! El lesz varázsolva, meglátod!

7. nap: javasolj valamit, amit még nem próbáltatok

Egy közös hobbi nagyon jó összetartó erő. Az elmúlt hat nap után pároddal közelebb kerülhettetek egymáshoz, és ezt fenn is kell tartani. A fentieket ismételd minél gyakrabban, és járjatok el közösen sportolni vagy bármilyen hobbit űzni, ami mindkettőtöket érdekel és leköt. Ez mindig ad majd beszédtémát, és új oldalát ismerhetitek meg egymásnak.

Ha mindaz, amit a hétnapos program során csinálsz, nem segít, és a párod továbbra is érdektelennek tűnik feléd, gondold át, érdemes-e továbbra is együtt maradnotok, mert kapcsolatotokban, illetve a párod érzelmeiben valószínűleg komoly problémák állnak fenn, ha ezek sem billentették helyre.

OLVASD EL EZT IS!

szomoru
  • hűtlenség
  • párkapcsolati probléma

Nálad villog a megcsalásjelző?

Ezt is szeretjük