18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 dolog, amit nem várhatsz el a szerelmedtől

Az ember megtesz bizonyos dolgokat a szerelméért, de az áldozatnak is vannak határai. Tudd meg, mit nem változtathatsz meg a pasin!

Abban a pár hónapban, amit akár a párkapcsolat demo-verziójának is lehet nevezni, mindenki úgy érzi, hogy partnere tökéletes. Az apró hibák ott vannak természetesen a szemed előtt, de ekkor még ezeket az allűröket is vonzónak tartod, egészen addig, amíg a kezdeti lelkesedés apadni nem kezd, és párod kellemetlen szokásai bosszantóvá válnak.

Ekkor jön el az elvárások ideje, amikor úgy érzed, hogy jó lenne, ha mégsem inna minden este munka után öt sört a haverokkal, vagy néhanapján elmosogatna maga után. Ezen vágyak egy része teljesen jogos, ha pedig kedvesed igazán szeret, valószínűleg örömmel lemond a kedvedért néhány pasirigolyáról, ami azonban az egyéniségét illeti, abba nem gázolhatsz bele. Tudd meg, mi az, amiről inkább neked kell lemondanod, mert nem várhatod el, hogy párod a kedvedért feladja önmagát!

Nők a múltból

Partnerednek bizonyára azelőtt is volt élete, hogy találkoztatok volna, sőt, valószínűleg nem is egy nővel volt még rajtad kívül. Ha valamelyik volt partnere továbbra is fontos neki, és szeretné tartani vele a kapcsolatot, nem tilthatod meg neki, hogy találkozzanak. Attól még, hogy közös emlékeik, esetleg gyermekeik is vannak, nem fog rögtön az ágyában kikötni, ha elengeded, míg, ha megtiltod neki, hogy találkozzon az exszel, úgy érezheti, hogy kalitkába zártad, és az életének egy részét kénytelen miattad megtagadni.

Gondolj csak bele, hogy azok a férfiak, akik a szakítás után soha többé nem szeretnék látni előző barátnőjüket, általában nem partnernek, hanem tulajdonuknak tekintik a nőt. Ha pedig szakítanak, természetesen a nő az aljas némber.

Ezzel szemben, ha párod az a típus, aki ragaszkodik az exéhez, legalább garantáltan egyenrangú félként kezel téged is a párkapcsolatban, ha pedig útjaitok elválnak, akkor sem szívódik fel nyomtalanul. Ha tehát harmonikus kapcsolatban éltek partnereddel, akkor megbízhatsz benne, hogy nem csap le az első adódó lehetőségre, és nem szűri össze a levet egy olyan nővel, akivel már lezárták közös dolgaikat. Feltéve, ha nem egy megrögzött nőcsábász, aki még a legyet is röptében.

Popsik, cicik úton-útfélen

Minden férfi megnézi a csinos nőket, függetlenül attól, hogy párkapcsolatban él, vagy sem. Az azonban, hogy szeretik szemügyre venni a formás lányokat, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy rögtön azon pörög az agyuk, hogyan lehetne ágyba varázsolni az első, szembe jövő bombázót.

Bár egy képzeletbeli vizespóló-versenyt rendeznek, az igaz. Szeme azonban minden férfinak van, a jogot pedig, hogy nézzen is vele, nem tagadhatod meg tőle. Ahogy téged a kirakatban sorakozó legújabb kollekciók nyűgöznek le, őt a popsik és a ravasz dekoltázsok ejtik rabul.

Bár be kell ismerned, ha szembejön egy jóképű idegen, aki mintha egy filmből lépett volna elő, olykor te is rajtafelejted a tekinteted. A koncertekről és a helyes zenészekről nem is beszélve, akikre azért minden nő szeme odatéved egy huncut gondolat erejéig. Nincs ebben semmi rossz, nézni mindenkinek szabad, mert azért az a rózsaszín szemüveg is átlátszó ám.

Barátok közt

Ahogy azt régebben említettük, nem létezik az a hatalmas szerelem, amiért érdemes lemondanod a barátaidról, még akkor sem, ha párod ezt az egyetlen dolgot hozza fel boldogságotok akadályaként. Ugyanígy te sem várhatod el a pasitól, hogy a háta mögött hagyja a sörösüvegekkel együtt a barátokat, hogy zavartalanul, kettesben folytathassátok életeteket. Ha harsányak, vagy tapintatlan poénjaik megbántanak, azt feltétlenül említsd meg párodnak, de ne mondd azt neki, hogy nem szeretnél többet arról tudomást szerezni, hogy ezekkel az emberekkel találkozott, mert rossz hatással vannak rá.

Ők ugyanis régebb óta ismerik őt, és hatással voltak rá, tehát nem kis szerepük lehet abban, hogy partnered olyanná vált, amilyennek megszeretted. Azzal, hogy elvárod tőle, hogy lemondjon a barátairól, arra kényszeríted, hogy teljes mértékben feladja érted azt a kis függetlenséget is, amire szüksége van, és csak téged vegyen számításba.

Mindentudás

Ne tartsd pórázon partnered, mert azzal csak azt érheted el, hogy annál inkább menekülni próbáljon. A párkapcsolatban is szükség van titkokra, hiszen, ha minden igazságot egymás szemébe mondanánk, igencsak megcsappanna a hosszú távú kapcsolatok száma. Az, hogy partnered nem oszt meg veled mindent, nem jelenti azt, hogy valami életbevágóan fontos dolgot titkol előled.

Lehet, hogy nem akar megbántani olyan dolgokkal, melyeket ő magában már rég lezárt. Előfordulhat, hogy egy pillanatra megrendült a hite párkapcsolatotok jövőjét illetően, ha azonban utána rögtön rendezte is a gondolatait, és rájött, hogy soha nem szeretne elveszíteni, fölösleges lenne alaptalan aggodalmakat ébresztenie benned.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük