Összeillesz a pároddal? 12 jel, melyből biztosan kiderül
Tudod, mi dönti el, hogy hosszú ideig együtt maradtok-e? Íme, az árulkodó jelek.

Dia

 	Kémia 	A párkapcsolatok alapjának egyik legnagyobb része az a bizonyos kémia, amit olyan nehéz meghatározni, és nem is lehet pontosan. Viszont az biztos, hogy ez később is összekötő erő, és enélkül aligha mondhatod magad elégedettnek a kapcsolatban. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem vagyok szerelmes, de a párom tart el »

Kémia

A párkapcsolatok alapjának egyik legnagyobb része az a bizonyos kémia, amit olyan nehéz meghatározni, és nem is lehet pontosan. Viszont az biztos, hogy ez később is összekötő erő, és enélkül aligha mondhatod magad elégedettnek a kapcsolatban.

Kapcsolódó cikk:
Nem vagyok szerelmes, de a párom tart el »

Dia

 	Intimitás 	Az intimitás szintén meghatározó. Az, hogy ugyanazt nevezitek-e intimitásnak, ugyanúgy viszonyultok-e hozzá, mennyi szükségetek van az érintésre, és mennyire engeditek magatokhoz közel a másikat, szintén eldöntheti, hogy összeilletek-e.

Intimitás

Az intimitás szintén meghatározó. Az, hogy ugyanazt nevezitek-e intimitásnak, ugyanúgy viszonyultok-e hozzá, mennyi szükségetek van az érintésre, és mennyire engeditek magatokhoz közel a másikat, szintén eldöntheti, hogy összeilletek-e.

Dia

 	Tervek 	Ugyanazok a hosszú távú terveitek a meghatározó kérdésekben? Mindketten akartok családot, vagy csak az egyikőtök? Persze, elképzelhető, hogy idővel változnak az elképzelések, de nem minden esetben.  	Kapcsolódó cikk: 	Készen áll a párod az apaságra? 3 jel, ami tudattalanul elárulja »

Tervek

Ugyanazok a hosszú távú terveitek a meghatározó kérdésekben? Mindketten akartok családot, vagy csak az egyikőtök? Persze, elképzelhető, hogy idővel változnak az elképzelések, de nem minden esetben. 

Kapcsolódó cikk:
Készen áll a párod az apaságra? 3 jel, ami tudattalanul elárulja »

Dia

 	Pénzügyek 	Bár a szerelem hevében talán egyáltalán nem tűnnek fontosnak az anyagiak, idővel egyáltalán nem lesz mindegy, hogy hasonlóan gondolkodtok-e róluk. Heves vitákra számíthattok, ha az egyikőtök meggondolatlanul szórja, míg a másik a fogához veri a garast. Ezek a konfliktusok pedig akár alá is áshatják a kapcsolatot. 	Kapcsolódó cikk: 	Pénzügyi hűtlenség »

Pénzügyek

Bár a szerelem hevében talán egyáltalán nem tűnnek fontosnak az anyagiak, idővel egyáltalán nem lesz mindegy, hogy hasonlóan gondolkodtok-e róluk. Heves vitákra számíthattok, ha az egyikőtök meggondolatlanul szórja, míg a másik a fogához veri a garast. Ezek a konfliktusok pedig akár alá is áshatják a kapcsolatot.

Kapcsolódó cikk:
Pénzügyi hűtlenség »

Dia

 	Hobbi 	Bár a hobbi talán jelentéktelen dolognak tűnik ebből a szempontból, szerencsés, ha van közös hobbitok, vagy legalábbis könnyen meg tudtok egyezni a szabadidőtök eltöltésében. Az sem baj persze, ha mindkettőtöknek különböző hobbija van, de egyikőtök sem érzi elárulva magát, ha a párja a hobbijának is szenteli az idejét.

Hobbi

Bár a hobbi talán jelentéktelen dolognak tűnik ebből a szempontból, szerencsés, ha van közös hobbitok, vagy legalábbis könnyen meg tudtok egyezni a szabadidőtök eltöltésében. Az sem baj persze, ha mindkettőtöknek különböző hobbija van, de egyikőtök sem érzi elárulva magát, ha a párja a hobbijának is szenteli az idejét.

Dia

 	Elfogadás 	Fontos kérdés, hogy el tudjátok-e fogadni egymás hibáit, vagy folyton csak kritizáljátok egymást abban a reményben, hogy a másik változik meg.  	Kapcsolódó cikk: 	Merre tart a kapcsolatotok? 7 jel a testbeszédben, amely elárulja »

Elfogadás

Fontos kérdés, hogy el tudjátok-e fogadni egymás hibáit, vagy folyton csak kritizáljátok egymást abban a reményben, hogy a másik változik meg. 

Kapcsolódó cikk:
Merre tart a kapcsolatotok? 7 jel a testbeszédben, amely elárulja »

Dia

 	Humor 	A humor is döntő tényező a párválasztásban, nem véletlenül próbálnak csajozni a férfiak gyakran viccekkel, és nem véletlenül próbálják humorral elbűvölni a nőt. Ha nevetsz a párod poénjain, jó eséllyel nyert ügyetek van.

Humor

A humor is döntő tényező a párválasztásban, nem véletlenül próbálnak csajozni a férfiak gyakran viccekkel, és nem véletlenül próbálják humorral elbűvölni a nőt. Ha nevetsz a párod poénjain, jó eséllyel nyert ügyetek van.

Dia

	Beszélgetés	Nem árt, hogyha tudtok egymással beszélgetni, és van is mondanivalótok a másik számára. Enélkül kevés kapcsolat marad tartós és lép túl a pusztán fizikai vágyakra épülő viszonyon.	Kapcsolódó cikk:	Ezért megy tönkre a legtöbb kapcsolat »

Beszélgetés

Nem árt, hogyha tudtok egymással beszélgetni, és van is mondanivalótok a másik számára. Enélkül kevés kapcsolat marad tartós és lép túl a pusztán fizikai vágyakra épülő viszonyon.

Kapcsolódó cikk:
Ezért megy tönkre a legtöbb kapcsolat »

Dia

	Életstílus	A hasonló életstílus és értékrend is sokat számít, az, hogy egyetértetek-e például abban, hogyan töltitek a szabadidőtöket, vidéken vagy városban akartok élni, emeleten vagy kertes házban. Színházba mentek vagy fitnessterembe, vagy mindkettő, és egyáltalán, tudtok-e közös programokat csinálni. 

Életstílus

A hasonló életstílus és értékrend is sokat számít, az, hogy egyetértetek-e például abban, hogyan töltitek a szabadidőtöket, vidéken vagy városban akartok élni, emeleten vagy kertes házban. Színházba mentek vagy fitnessterembe, vagy mindkettő, és egyáltalán, tudtok-e közös programokat csinálni. 

Dia

	Bioritmus	Ha eltér a bioritmusotok, a párod éjjeli bagoly, te viszont korán keIő vagy, vagy fordítva, nem biztos, hogy hosszan meg tudjátok őrizni a harmóniát.

Bioritmus

Ha eltér a bioritmusotok, a párod éjjeli bagoly, te viszont korán keIő vagy, vagy fordítva, nem biztos, hogy hosszan meg tudjátok őrizni a harmóniát.

Dia

 	A másik családja 	Nem árt, ha jól kijöttök egymás családjával is, mert ha vérremenő csaták és kölcsönös el nem fogadás áll közétek, az nagyon meg tudja nehezíteni a párkapcsolatot. 	Kapcsolódó cikk: 	4 sztereotípia az anyósról, ami nem igaz »

A másik családja

Nem árt, ha jól kijöttök egymás családjával is, mert ha vérremenő csaták és kölcsönös el nem fogadás áll közétek, az nagyon meg tudja nehezíteni a párkapcsolatot.

Kapcsolódó cikk:
4 sztereotípia az anyósról, ami nem igaz »

Dia

 	Intelligencia 	Sokat számít, hogy hasonló intelligenciával és képzettséggel rendelkeztek-e, mert ha ezek nagyon eltérnek egymástól, az megnehezíti, hogy szót értsetek egymással, és egy hullámhosszon legyetek. 	Kapcsolódó cikk: 	7 női tulajdonság, amiért bolondul a férf »

Intelligencia

Sokat számít, hogy hasonló intelligenciával és képzettséggel rendelkeztek-e, mert ha ezek nagyon eltérnek egymástól, az megnehezíti, hogy szót értsetek egymással, és egy hullámhosszon legyetek.

Kapcsolódó cikk:
7 női tulajdonság, amiért bolondul a férf »

Ezt is szeretjük
Szerző: Szántó Kinga
Fotó: