18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Pasivadító előjáték 3 lépésben (18+)
Hogyan izgasd fel szex nélkül?
Szerezz párodnak feledhetetlen gyönyört a száddal, anélkül, hogy rögtön orális szexszel kényeztetnéd!

A legtöbb pasi számára a szexuális izgatás valahol az orális szexnél kezdődik. Pedig, ha nem térsz rögtön a lényegre, hanem lassan, forrón ingerled kedvesed, nagyobb gyönyörben lesz része, mint azt álmodni merte volna. Használd a szádat, hiszen megszámlálhatatlan módon kelthetsz érzéki vágyat csupán ajkaid és nyelved segítségével.

Csókolózás mesterfokon

A száj amellett, hogy tele van idegvégződésekkel, jelképesen egyesíti a pénisz és a hüvely jellemzőit, emellett pedig a Tantra úgy tartja, hogy a nő felső ajka közvetlen összeköttetésben áll a csiklóval egy speciális idegpálya által. Nem csoda hát, hogy a friss kapcsolat első, évődő csókjaitól a közösülést követő szerelemteljes ölelkezésig sok minden kiderül abból, hogyan csókolsz.

A hosszú, szexi csókokat bármikor élvezhetitek, különösen hosszú kapcsolatban, nem csak a szex előfutáraként. Mégis, a csókolózás legfőképp az előjáték alapvető része, felizgat, és felgyújtja a szenvedélyt. Ha kedvet kaptál egy kis hancúrhoz, ébreszd fel kedvesed egy forró csókkal, vagy napközben a rutinszerű, gyors puszi helyett fejezd ki vágyadat az ajkaiddal és a nyelveddel, egyetlen szó nélkül.

Az igazán érzéki csókolózás azonban nem csak az ajkakra korlátozódik. Szenvedélyes nyelvcsatátok szünetében erotikusan vedd a szádba párod ujját, és finoman nyald meg az ujjak közti részt is: párod erről minden bizonnyal az orális szexre fog asszociálni, és éppen ez a cél! Ha ugyanis egyszerre utalsz arra, amit nagyon szeretne megkapni, és ezzel egy időben tudatod vele, hogy most nem lehet része benne, azzal rettenetesen felizgathatod.

Izgasd az ajkaddal!

A csókon és asszociációs játékon túl azonban még számos egyéb módon is izgathatod kedvesed a száddal, továbbra is orális szex nélkül. Barangold be ajkaiddal párod egész testét, lassan kövesd végig hajlatait, és időzz hosszabban erogén zónáinál. A puha csókok a hason rendkívül érzékiek, ha pedig egészen a végletekig szeretnéd fokozni párod vágyát, akkor nem hagyod ki a belső comb területét sem.

Kalandozz el a nyakszirt felé is: finoman fújj rá az apró pihékre, és futtasd végig a nyelved kedvesed vállán.

Kutasd fel bőrének puha részeit, és nyomd beléjük a szád, testének nagyobb területeit pedig borítsd nedves csókokkal.

Ha szeretnél egyszerre játékos és vad lenni, rágcsáld meg partnered fülcimpáját, és gyöngéden fedezd fel nyelveddel a füle belsejét. De vigyázz, ez esetleg túlságosan megvadíthatja kedvesed, vagy az is előfordulhat, hogy nem esik jól neki. Semmiképpen ne feledkezz azonban meg a mellbimbóról, ugyanis a férfi melle is könnyen izgatható. Csókolgasd, harapdáld, és óvatosan szívogasd mellbimbóját, amíg csak úgy nem érzed, hogy kedvesed készen áll az előjáték következő felvonására.

Szerelmes harapás

Ha lassan erőt vesz rajtad a szenvedély, és kísértést érzel némi harapásra, ne fogd vissza magad! A piros nyomot hagyó harapás azonban fájdalmas lehet, úgyhogy jobb, ha óvatosan próbálod kordában tartani vágyadat, és figyelsz partnered fájdalomküszöbére is. Inkább csak finoman rágcsáld a húsosabb részeket, mint a fenék vagy a váll: ezek a testtájak kevésbé érzékenyek, és a nemi izgalom állapotában kimondottan gyönyörteli élmény lehet kedvesed számára, ha fogaddal izgatod ezeken a területeken.

Ha szeretnél többet megtudni a szerelmes harapás ősi technikájáról, olvasd el cikkünket!

Ha pedig már végképp bejártad párod egész testét, és az összes erogén zónáját megkörnyékezve alaposan próbára tetted a türelmét, már csak rajtad múlik, hogy mikor engeded szabadjára a heves szenvedélyt.

Cikkünk a Káma-Szútra a természetben című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük