7 nőtípus, akiért bolondulnak a férfiak
Te is beletartozol?
Egy apró tulajdonság, egy jellemző, amire talán nem is gondolnál, és a pasik szíve megdobban.

Dia

	A játékos nő	Az a nő, aki még felnőttként sem mond le a játékról, a felhőtlen, gyerekkort idéző szórakozásról, igazán csábító a férfiak számára, hiszen mellette az élet csupa vidámság.

A játékos nő

Az a nő, aki még felnőttként sem mond le a játékról, a felhőtlen, gyerekkort idéző szórakozásról, igazán csábító a férfiak számára, hiszen mellette az élet csupa vidámság.

Dia

	A vicces nő	Ugyancsak így van ez azon nők esetében, akiket jó humorral áldott meg az ég. A pasik bolondulnak a vicces nőkért, hiszen ki ne szeretne nagyokat nevetni a párjával?

A vicces nő

Ugyancsak így van ez azon nők esetében, akiket jó humorral áldott meg az ég. A pasik bolondulnak a vicces nőkért, hiszen ki ne szeretne nagyokat nevetni a párjával?

Dia

	A végzet asszonya	A hűvös, elérhetetlen, ugyanakkor szenvedélyes nő sok férfi számára nagyon vonzó, már csak azért is, mert sokat kell küzdeniük érte, ami vadászösztönüket ébreszti fel.

A végzet asszonya

A hűvös, elérhetetlen, ugyanakkor szenvedélyes nő sok férfi számára nagyon vonzó, már csak azért is, mert sokat kell küzdeniük érte, ami vadászösztönüket ébreszti fel.

Dia

	A konyhatündér	Ismerős a mondás, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út? Sok igazság van benne. A pasik zöme imádja, ha egy nő otthon van a konyhában, és finomabbnál finomabb ételeket főz.

A konyhatündér

Ismerős a mondás, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út? Sok igazság van benne. A pasik zöme imádja, ha egy nő otthon van a konyhában, és finomabbnál finomabb ételeket főz.

Dia

 	Az üzletasszony 	Határozottság, magabiztosság, céltudatosság - mindez szexi kosztümbe bújtatva. A pasik fantáziáját feltüzelik az üzlet világában tevékenykedő nők, ám nem foglalkozásuk, hanem fellépésük miatt.

Az üzletasszony

Határozottság, magabiztosság, céltudatosság - mindez szexi kosztümbe bújtatva. A pasik fantáziáját feltüzelik az üzlet világában tevékenykedő nők, ám nem foglalkozásuk, hanem fellépésük miatt.

Dia


            	A félénk, szűzies nő
            	Az erkölcsösség manapság egyre ritkább női erény, pedig a normális férfiaknak ez a tulajdonság imponál. A jókislányos báj némi finom kacérsággal megfűszerezve igazi pasimágnes.

A félénk, szűzies nő

Az erkölcsösség manapság egyre ritkább női erény, pedig a normális férfiaknak ez a tulajdonság imponál. A jókislányos báj némi finom kacérsággal megfűszerezve igazi pasimágnes.

Dia

 	A mosolygós nő 	A mosolygósság az aduász, ha a férfiak által kedvelt női tulajdonságokról van szó. Ha egy nő sokat és szívből jövően mosolyog, nyert ügye van a hódításban.

A mosolygós nő

A mosolygósság az aduász, ha a férfiak által kedvelt női tulajdonságokról van szó. Ha egy nő sokat és szívből jövően mosolyog, nyert ügye van a hódításban.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: