7 nőtípus, akiért bolondulnak a férfiak: te is beletartozol?

Egyes nők bizonyos tulajdonságuk révén az ujjuk köré csavarják a pasikat.

Dia

	Akinek udvarolni kell	Már idejét múlta az a nézet, hogy csakis a férfi udvarolhat a nőnek, ám éppen ezért vonzó a másik nem számára, ha egy nő hagyja, sőt, elvárja, hogy meghódítsák.

Akinek udvarolni kell

Már idejét múlta az a nézet, hogy csakis a férfi udvarolhat a nőnek, ám éppen ezért vonzó a másik nem számára, ha egy nő hagyja, sőt, elvárja, hogy meghódítsák.

Dia

	Az okos nő	A férfiaknak imponál, hogyha egy nő okos, hiszen eszessége révén feltalálja magát egy társaságban, és a férfiak szeretik benne, hogy el tudnak vele beszélgetni.

Az okos nő

A férfiaknak imponál, hogyha egy nő okos, hiszen eszessége révén feltalálja magát egy társaságban, és a férfiak szeretik benne, hogy el tudnak vele beszélgetni.

Dia

	A barátságos, közvetlen nő	A férfiak kedvelik az olyan nőket, akik közvetlenül, barátságosan viselkednek velük, nem véletlen az sem, ha egy ellenkező nemű barátjukra egyszer csak másképp tekintenek.

A barátságos, közvetlen nő

A férfiak kedvelik az olyan nőket, akik közvetlenül, barátságosan viselkednek velük, nem véletlen az sem, ha egy ellenkező nemű barátjukra egyszer csak másképp tekintenek.

Dia

	A házias nő	Ha egy nő házias, jól boldogul a főzéssel, a mosással és vasalt már inget is, az vonzza a férfiakat, hiszen ez azt mutatja számukra, hogy a közös háztartásban is öröm lesz vele együttműködni.

A házias nő

Ha egy nő házias, jól boldogul a főzéssel, a mosással és vasalt már inget is, az vonzza a férfiakat, hiszen ez azt mutatja számukra, hogy a közös háztartásban is öröm lesz vele együttműködni.

Dia

	A sikeres nő	A sikeres nő vonzereje abban rejlik, hogy céltudatos és határozott, tudja, hogy mit akar, és ezzel a tulajdonságaival nemcsak a munkában eredményes, hanem a férfiakat is leveszi a lábáról.

A sikeres nő

A sikeres nő vonzereje abban rejlik, hogy céltudatos és határozott, tudja, hogy mit akar, és ezzel a tulajdonságaival nemcsak a munkában eredményes, hanem a férfiakat is leveszi a lábáról.

Dia

	A jó humorú nő	Szintén vonzza a férfiakat az a nő, akinek jó humora van, aki mindig képes nevetésre bírni a másikat. A pasiknak ugyanis tetszik, hogy mellette vidámak lehetnek.

A jó humorú nő

Szintén vonzza a férfiakat az a nő, akinek jó humora van, aki mindig képes nevetésre bírni a másikat. A pasiknak ugyanis tetszik, hogy mellette vidámak lehetnek.

Dia

	A szenvedélyes nő	Egy szenvedélyes nő csupa tűz, akinek minden cselekedetét meghatározza ez a jellemzője. Nem fél kimutatni azt, amit érez, és ez magával ragadja a férfiakat.

A szenvedélyes nő

Egy szenvedélyes nő csupa tűz, akinek minden cselekedetét meghatározza ez a jellemzője. Nem fél kimutatni azt, amit érez, és ez magával ragadja a férfiakat.

Ezt is szeretjük
Fotó: