Randira készülsz? Ezeket a bakikat kerüld
Az első randik sok bakit rejtenek magukban, eláruljuk melyeket.

Dia

 	A helyszín 	Az első randit nem tanácsos rögvest valamelyikőtök lakására szervezni. Ha később ott köttök ki, még jól is elsülhet a dolog, de a látogatással mégis érdemes várni néhány alkalmat. 	Kapcsolódó cikk: 	Tilos, vagy sem a szex az első randin? »

A helyszín

Az első randit nem tanácsos rögvest valamelyikőtök lakására szervezni. Ha később ott köttök ki, még jól is elsülhet a dolog, de a látogatással mégis érdemes várni néhány alkalmat.

Kapcsolódó cikk:
Tilos, vagy sem a szex az első randin? »

Dia

 	Fogadd a bókot! 	Sokszor előfordul, hogy a nő nem tudja megfelelően fogadni a bókot. Zavarba jön, elutasítja vagy elengedi a füle mellett. Neked semmi okod, hogy ezt tedd! Mosolyogva megköszönheted.

Fogadd a bókot!

Sokszor előfordul, hogy a nő nem tudja megfelelően fogadni a bókot. Zavarba jön, elutasítja vagy elengedi a füle mellett. Neked semmi okod, hogy ezt tedd! Mosolyogva megköszönheted.

Dia

 	Fogyasztás 	Nem jó ötlet pusztán azért végigenned az étlapot, mert nem te fizetsz. Lehet, hogy a férfi szeretné gavallérságát bizonyítani, de nem biztos, hogy ez a legimponálóbb hozzáállás részedről.

Fogyasztás

Nem jó ötlet pusztán azért végigenned az étlapot, mert nem te fizetsz. Lehet, hogy a férfi szeretné gavallérságát bizonyítani, de nem biztos, hogy ez a legimponálóbb hozzáállás részedről.

Dia

 	Nyomulás 	Bármennyire tetszel a férfinak, tartsd észben, hogy a vadászösztön azért dolgozik benne. Ne te mozdulj rá elsőnek, hagyd egy kicsit kibontakozni! 	Kapcsolódó cikk: 	Amivel zavarba hozhatod a pasit az első randin »

Nyomulás

Bármennyire tetszel a férfinak, tartsd észben, hogy a vadászösztön azért dolgozik benne. Ne te mozdulj rá elsőnek, hagyd egy kicsit kibontakozni!

Kapcsolódó cikk:
Amivel zavarba hozhatod a pasit az első randin
»

Dia

 	Füstölgés 	Néhány cigaretta még belefér, főleg, ha a pasi is dohányzik. De senkinek nem áll jól, ha úgy füstöl, mit egy gyárkémény.

Füstölgés

Néhány cigaretta még belefér, főleg, ha a pasi is dohányzik. De senkinek nem áll jól, ha úgy füstöl, mit egy gyárkémény.

Dia

 	Alkoholmámor 	Az első randevúkon természetes, ha alkoholt isztok, hogy feloldódjatok. De vigyázz, ne ess túlzásba, mert nincs kiábrándítóbb egy önkontrollal nem rendelkező nőnél, aki túlzottan a pohár fenekére nézett. 	Kapcsolódó cikk: 	Mit iszik az első randin a pasi? »

Alkoholmámor

Az első randevúkon természetes, ha alkoholt isztok, hogy feloldódjatok. De vigyázz, ne ess túlzásba, mert nincs kiábrándítóbb egy önkontrollal nem rendelkező nőnél, aki túlzottan a pohár fenekére nézett.

Kapcsolódó cikk:
Mit iszik az első randin a pasi? »

Dia

 	Túl sok smink 	Vigyázz, ne lóduljon meg a púderesdoboz, bármilyen szép is szeretnél lenni! A szolid, vagy akár a szokásos smink még mindig jobb, mintha a férfi azt látja, hogy pereg rólad a vakolat.

Túl sok smink

Vigyázz, ne lóduljon meg a púderesdoboz, bármilyen szép is szeretnél lenni! A szolid, vagy akár a szokásos smink még mindig jobb, mintha a férfi azt látja, hogy pereg rólad a vakolat.

Dia

 	Késés 	Úgy tartják, a nőnek késnie illik a randiról, és valószínűleg a férfi is belekalkulál egy negyed órás csúszást. De ennél többet nem érdemes rászámolnod, mert a várt izgalom helyett csak kellemetlenséget okozol mindkettőtöknek.

Késés

Úgy tartják, a nőnek késnie illik a randiról, és valószínűleg a férfi is belekalkulál egy negyed órás csúszást. De ennél többet nem érdemes rászámolnod, mert a várt izgalom helyett csak kellemetlenséget okozol mindkettőtöknek.

Dia

 	Legközelebb? 	Ha te vagy az első, aki felhozza a következő randit, könnyen lehet, hogy nem kerül rá sor. Bízd rá a kezdeményezést, és élni fog a lehetőséggel! 	Kapcsolódó cikk: 	3 tabunak hitt dolog az első randin »

Legközelebb?

Ha te vagy az első, aki felhozza a következő randit, könnyen lehet, hogy nem kerül rá sor. Bízd rá a kezdeményezést, és élni fog a lehetőséggel!

Kapcsolódó cikk:
3 tabunak hitt dolog az első randin »

Dia

 	Túl szűk 	Gondold meg, hogy beleerőlteted-e magad abba a szűk ruhába, vagy kényelmetlen magassarkúba, csak azért, mert úgy gondolod, jól áll. Sokkal jobb, ha felszabadultan érzed magad, mint ha végig arra koncentrálsz, hogy hol szorít.

Túl szűk

Gondold meg, hogy beleerőlteted-e magad abba a szűk ruhába, vagy kényelmetlen magassarkúba, csak azért, mert úgy gondolod, jól áll. Sokkal jobb, ha felszabadultan érzed magad, mint ha végig arra koncentrálsz, hogy hol szorít.

Ezt is szeretjük
Szerző: Fábián Emese
Fotó: