18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 szexi ok, amiért a nő idősebb szeretőt választ (18+)
Vajon a méret a lényeg? Vagy sokkal inkább az életkor? Tudd meg, miért vonzó az idősebb férfi, női szemmel.

Hogy miért lehet deresedő hajjal, férfias szarkalábakkal is meghódítani a hamvas, feszes szépséget? A huszadik csalódás és a sokadik jóképű, de csalfa Don Juan után a reményt vesztett nő már csak azt keresi, vajon létezik-e férfiból olyan, akiben meg lehet bízni. És, ha már a jóképű fiatal csak fut a szoknya meg a saját szerszáma után, hát tesz egy próbát az idősebbel is.

Fel kell nőni a feladathoz

A világirodalomban hallani olyan elavult csodákról, hogy valaha a férfiak még huszadik életévük előtt házasságra adták a fejüket. Női fejjel azonban nem lehet másra gondolni, mint arra, hogy minden bizonnyal csupán agyafúrt cselszövés, álságos tündérmese mindez, mert manapság a férfi, hogyha fehér ruhát lát, gyűrűtől rettegő kezét gondosan zsebébe rejtve menekül be az első biztonságot és vigaszt adó kocsmába.

Mert a harmadik iksz előtt összeköltözésre, felelősségre és esküvőre még csak gondolni sem mer, hiszen annyi markolnivaló popsi járkál a világban, hogy tudna nyugodt szívvel kiválasztani egyetlen egyet? Szerencsére valahol a harmadik és a negyedik iksz között változnak a dolgok, és amikor a pasi nap mint nap hideg, sötét és koszos lakásba ér haza, és még a hűtő is üresen tátong, meggondolja magát. A nők pedig már kislánykoruktól kezdve a habos menyasszonyi ruhák bűvöletében nőnek fel, vagy, ha nem, egy idő után mégis vágynak valami állandóságra és biztonságra. Hát ezért az idősebb férfi a fiatal nő oldalán.

Amikor nem a szerszám az úr

Az idősebb szerető azonban nem csupán annyi előnnyel jár, hogy komolyabban gondolja a fogadalmakat és a szerelmet, mint a pelyhedző állú, ifjú csődörök, de valószínűleg többet is látott a világból.

A férfi, aki már a korban benne van, nem keres mindig újabb és újabb partnert, mert az ő világa nem csak a saját szerszáma körül forog. Az idősebb férfi sokkal inkább a nőt értékeli, mint önmagát, és ez az ágyban is érződik. Mert az őszülő pasi már nem siet, volt már orgazmusa bőven.

A korosabb férfit olykor még egy kis előjátékra is rá lehet venni, és a nő ilyenkor hálát ad az égnek, hogy a 21. századra a férfiak átlagéletkora fel tudott kúszni egy igen tisztes értékig.

Mert, ha valaki már számtalan fiatal kéznek adott segédkező útmutatásokat öle titkos rejtekei felé, ha mindig minden ifjoncnak meg kellett mutatni, hogyan is jó, lassan vagy gyorsan, akkor mennyei balzsam a léleknek, amikor valaki turistatérkép nélkül is eltalálja a csiklóhoz vezető ösvényt.

A csóró vándorok ideje lejár

Hasítani az országutat, miközben rezeg a kaszni a Born To Be Wild ritmusára, remek. Másnapos reggeleken a felkelő nap kósza párájában párizsis zsemlét majszolni a lerobbant vasútállomáson: az is remek, gimiben. De mégis kényelmesebb a puha ülés, a zakatoló Trabant helyett az Opel, a vörösboros kóla helyett a belga sör, és a csülök pékné módra is ízletesebb, mint a szottyadt zsemle. Mert megvan a bája a párizsi háztetők alatt való koldulásnak, de egy előre befizetett nyaralás sem rossz, főleg, ha még egy-két koktélra is futja. Egy idő után tehát nem árt felnőni az élethez, és elfogadni, hogy ahhoz bizony pénz is kell, nem lehet ötven éves kor fölött is hátizsákos túrákkal bejárni a világot.

Az idősebb pasi általában nemcsak sármos, tapasztalt és kedves, de valljuk be, többnyire van kocsija, lakása, és nem a mamájával lakik. Ez sem utolsó szempont. Mert az anyagi biztonság megbízhatóvá tesz, és a jövő ígéretét is magában hordozza, hogy nem kell a szomszédtól kölcsönkérni pelenkára.

Tükröm, tükröm

Ha meg akarsz tartani egy nőt, bókolni tudni kell. A fiatalabb pasi azonban sokszor jobban el van foglalva önmagával, meg az egymással vívott hímlöttyös versennyel, ahol, a tét, hogy akkor ki is a legnagyobb tesztoszteronkirály. Nő nélkül azonban akár csillogó billiárdgolyóvá is kopaszodhatsz a sok tesztoszterontól, mégsem kerek a világ.

A férfi mellé nő is kell, a képlet így teljes, erre azonban csak számolatlan nőmentes őrjöngő parti és búbánatos ivászat árán jön rá a pasi. Az a gondolat is a korral jár, hogy a nő talán mégsem egy gyűrű az ujjon, egy ékszer, amit hordani is lehet, meg otthon is lehet hagyni, hanem valahol az élet sava-borsa. Az idősebb férfi mellett éppen ezért virágozni lehet, meg kivirulni, mert őszülő fejjel hálát rebeg az égnek minden egyes nap, hogy egy szép és fiatal istennő szemet vetett rá. Ettől a rajongó csodálattól pedig az a bizonyos istennő még szebb és még fiatalabb lesz.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük