Nemet mondott a kemoterápiára a néni, és erre jó oka volt

Nézd meg, mit csinált helyette

A szeretet, a család támogatása mindennél többet ér.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A szeretet, a család támogatása mindennél többet ér.

A 90 éves Norma Bauerschmidt története úgy kezdődik, mint egy rémálom. Két nappal szeretett férje, Leo halála után méhrákot diagnosztizáltak nála. A fiával, Timmel és annak feleségével, Ramival beszélgettek a további teendőkről. Tim és a neje munkájuknál fogva állandóan úton voltak egy hatalmas lakókocsival, így Normának két választása volt. Mivel nem maradhatott felügyelet nélkül, elhelyezik egy otthonban, ahol kezelést kap.
- Vagy pedig jössz velünk - mondta Tim, és az idős asszony az utóbbit választotta.

Norma jól átgondolta a döntését. 90 éves elmúlt, és nem kívánta hátralévő éveit az ágyban tölteni, kemoterápiával és annak mellékhatásaival. Orvosai nem sok jóval kecsegtették. Norma gondosan mérlegelte a pro és kontra érveket, és helyzetéhez képest a legjobb döntést hozta. A többi már szinte legenda.
- Soha nem láttam ennyit mosolyogni anyámat- mondta a fia. Életigenlése és választása példaértékű lehet sokak számára. Másfél év tömény kaland, felejthetetlen élmény és kirobbanó öröm után 2016. szeptember 30-án halt meg. Útközben, ahogy szerette volna.

A kemoterápiához való hozzáállás kritikus és nehéz döntést igényel, amelyet mindenkinek önmagának kell meghoznia. Egy 90 éves hölgy esetében, akinek az állapota bizonytalan, a kezelés pozitív kimenetelét pedig a kezelőorvosai sem tudták garantálni, érthető egy másik út választása. Egyéb esetben az orvosok hozzáértésére és szakvéleményére fontos hagyatkozni a kezelést és gyógyítást illetően.

Egy idős, vak hölgy boldogsága

Nem lát, mégis mindig mosolyog. Csodálatos ajándékot kapott a szerető férjétől.

Ezt is szeretjük