Hová mentetek nászútra a pároddal? Ezt árulja el a kapcsolatotokról
Minden úti cél, így az is mesél rólatok, ha éppen nem mentetek sehová. Olvasd el a jelentését!

Dia

	Tengerpart	Tengerparti úti célotok, legyen bár Horvátország, Görögország vagy akár Hawaii, egzotikus pihenéssel ajándékozott meg titeket. Olyan pár vagytok, akik nem sajnálják a pénzt az élményekre, a hétköznapokból való kiszakadásra. Tény ugyanakkor, hogy tengerparton tölteni a nászutat kicsit sablonos választás is, és némi megfelelni vágyás is lehet benne.

Tengerpart

Tengerparti úti célotok, legyen bár Horvátország, Görögország vagy akár Hawaii, egzotikus pihenéssel ajándékozott meg titeket. Olyan pár vagytok, akik nem sajnálják a pénzt az élményekre, a hétköznapokból való kiszakadásra. Tény ugyanakkor, hogy tengerparton tölteni a nászutat kicsit sablonos választás is, és némi megfelelni vágyás is lehet benne.

Dia

	Balaton	A Balaton romantikájába utaztatok el nászútra? Nagyszerű döntés a hazai úti cél, hiszen ha valaminek, a Balatonnak utánozhatatlan hangulata van. Egyetlen tengerpart sem hasonlítható össze vele. Párként számotokra fontos lehet a nosztalgia, a magyar tenger közös szerelmetek lehet, és bizonyára még sokszor el fogtok oda menni együtt, talán már családosan.

Balaton

A Balaton romantikájába utaztatok el nászútra? Nagyszerű döntés a hazai úti cél, hiszen ha valaminek, a Balatonnak utánozhatatlan hangulata van. Egyetlen tengerpart sem hasonlítható össze vele. Párként számotokra fontos lehet a nosztalgia, a magyar tenger közös szerelmetek lehet, és bizonyára még sokszor el fogtok oda menni együtt, talán már családosan.

Fotó: www.orszagalbum.hu; tepdrol

Dia

	Romantikus külföldi város	Romantikus külföldi úti célt választottatok, mint Párizs, Velence vagy Róma? Olyanok lehettek, akár a regények hősei, a szerelem szerelmesei. Klasszikusak, a szó jó értelmében. Számotokra fontos lehetett, hogy a kettőtök közt lobogó tűznek egy ilyen érzelemgerjesztő helyszínt adjatok, ami arról árulkodik, hogy szerelmetekért tudatosan is dolgoztok.

Romantikus külföldi város

Romantikus külföldi úti célt választottatok, mint Párizs, Velence vagy Róma? Olyanok lehettek, akár a regények hősei, a szerelem szerelmesei. Klasszikusak, a szó jó értelmében. Számotokra fontos lehetett, hogy a kettőtök közt lobogó tűznek egy ilyen érzelemgerjesztő helyszínt adjatok, ami arról árulkodik, hogy szerelmetekért tudatosan is dolgoztok.

Dia

	Hazai tájak	Magyar városba utaztatok nászútra, mint Eger vagy Sopron? Egy városnézéssel, történelmi látnivalók felfedezésével töltött hét vagy akár csak hétvége egyfelől arról árulkodik, közel áll a szívetekhez Magyarország, másfelől arról is, hogy fényűző tengerpart és repülőút nélkül is remekül megvagytok. Számotokra az lehetett a legfontosabb, hogy kettesben lehessetek pár napot valahol, és csak egymásra koncentrálhassatok.

Hazai tájak

Magyar városba utaztatok nászútra, mint Eger vagy Sopron? Egy városnézéssel, történelmi látnivalók felfedezésével töltött hét vagy akár csak hétvége egyfelől arról árulkodik, közel áll a szívetekhez Magyarország, másfelől arról is, hogy fényűző tengerpart és repülőút nélkül is remekül megvagytok. Számotokra az lehetett a legfontosabb, hogy kettesben lehessetek pár napot valahol, és csak egymásra koncentrálhassatok.

Fotó: hu.wikipedia.org, Thaler

Dia


            	Mozgalmas külföldi nagyváros
            	Olyan nagyvárosba utaztatok el nászútra, mint London, Amszterdam vagy akár Bécs? Örök fiatal pár lehettek, akik még évek múltán is őrizhetik diákénjüket. Érdeklődőek, kíváncsiak nyitottak lehettek a világ, a kalandok iránt, és cseppet sem sablonosak. Bizonyára sok hasonló út várhat még rátok, a közös élmények által pedig még közelebb kerülhettek egymáshoz.

Mozgalmas külföldi nagyváros

Olyan nagyvárosba utaztatok el nászútra, mint London, Amszterdam vagy akár Bécs? Örök fiatal pár lehettek, akik még évek múltán is őrizhetik diákénjüket. Érdeklődőek, kíváncsiak nyitottak lehettek a világ, a kalandok iránt, és cseppet sem sablonosak. Bizonyára sok hasonló út várhat még rátok, a közös élmények által pedig még közelebb kerülhettek egymáshoz.

Dia

	Szép külföldi vidék	Bejártátok Provence lankás vidékét, vagy elutaztatok a mesés Toszkánába nászútra? Ha úti célként hasonló külföldi, apró falvakkal, kisebb városokkal tarkított tájat választottatok, az arra utal, hogy szerelmetek különleges. Együtt a világ végére is elmennétek. Értékelitek az apró örömöket, a vidéki romantikát, vágyjátok a nyugalmat, ahol csakis egymásra koncentrálhattok - ezt tükrözi választásotok.

Szép külföldi vidék

Bejártátok Provence lankás vidékét, vagy elutaztatok a mesés Toszkánába nászútra? Ha úti célként hasonló külföldi, apró falvakkal, kisebb városokkal tarkított tájat választottatok, az arra utal, hogy szerelmetek különleges. Együtt a világ végére is elmennétek. Értékelitek az apró örömöket, a vidéki romantikát, vágyjátok a nyugalmat, ahol csakis egymásra koncentrálhattok - ezt tükrözi választásotok.

Dia

	Túra	Amennyiben hazai túrára mentetek a pároddal nászútként, nem tartoztok a tizenkettő-egy-tucat kategóriájába. Nektek nem kell csillogás, szálloda vagy nagyvárosi zaj. Bátrak vagytok, kalandvágyók, és tudhatjátok, együtt nincs lehetetlen. A természet azonban nemcsak kalandokat rejteget: kevés romantikusabb úti cél van ennél, hiszen a tábortűz, a sátorban alvás vagy a csillagos ég kémlelése páratlan és feledhetetlen élményeket ad.

Túra

Amennyiben hazai túrára mentetek a pároddal nászútként, nem tartoztok a tizenkettő-egy-tucat kategóriájába. Nektek nem kell csillogás, szálloda vagy nagyvárosi zaj. Bátrak vagytok, kalandvágyók, és tudhatjátok, együtt nincs lehetetlen. A természet azonban nemcsak kalandokat rejteget: kevés romantikusabb úti cél van ennél, hiszen a tábortűz, a sátorban alvás vagy a csillagos ég kémlelése páratlan és feledhetetlen élményeket ad.

Dia

	Sehová	Ha otthon maradtatok, ám nem anyagi kényszerből, az csupa jót mesél rólatok. Az út árát bizonyára közös életetek elindításába akartátok fektetni, ami nagyon szép kilátásokat ígér, és ami egyértelmű jele annak, hogy a jövőtök mindkettőtök számára nagyon fontos. Mindemellett az, hogy ti a négy fal közt töltöttétek a mézes heteket, azt is jelenti, hogy bárhol vagytok, boldogok vagytok, és kapcsolatotokban a valódi értékekre koncentráltok.

Sehová

Ha otthon maradtatok, ám nem anyagi kényszerből, az csupa jót mesél rólatok. Az út árát bizonyára közös életetek elindításába akartátok fektetni, ami nagyon szép kilátásokat ígér, és ami egyértelmű jele annak, hogy a jövőtök mindkettőtök számára nagyon fontos. Mindemellett az, hogy ti a négy fal közt töltöttétek a mézes heteket, azt is jelenti, hogy bárhol vagytok, boldogok vagytok, és kapcsolatotokban a valódi értékekre koncentráltok.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: