A kezed, a lábad vagy a feneked nézik meg a pasik? Ezt akarják tőled valójában
Bármelyiket is nézik meg, sok mindent elárul.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok-sok csalódástól megóvhatná magát a nőtársadalom, ha lenne egy speciális érzékelőberendezésük, amelyik, akár egy bolti vonalkódolvasó, egyetlen pillanat alatt elárulná, mik is a férfi szándékai valójában.

Ezáltal elkerülhető lenne, hogy egy nő olyan pasira fecsérelje az idejét, aki még azt sem mondja komolyan, amit kérdez, vagy, aki másra sem hajt, mint arra, hogy ágyba vigye. A randipartnereket meg lehetne szűrni a kis szerkentyű segítségével.

Sajnos azonban ilyen eszközt egyelőre nem találtak fel, bár megjegyezzük, nagy reményeket fűzünk a cikkhez, hátha egy feltalálót megihlettünk fenti sorainkkal. Addig viszont maradnak a női praktikák. Az egyik ismerkedéskor, randizáskor vethető be, nem kell mást tenni, mint megfigyelni, melyik testrészt nézi legtöbbször a férfi a nőn.

Ha most elgondolkodsz, biztos neked is felrémlenek emlékképek a fejedben, hogy a férfiak, akik eddigi életed során leszólítottak, melyik testrészedet bámulták általában, ha pedig nagyon akarnád, saját kis statisztikát is fel tudnál állítani ennek, illetve annak összefüggésében, kivel mi alakult ki később.

Nagyon árulkodó ugyanis, hogy a férfi hová néz először, mikor leszólít egy nőt:  leszűrhetők belőle a szándékai. Korábbi cikkünkben, melyben három testrészt, a szemet, a szájat és a mellet vettük sorra, azt ígértük, hamarosan érkezik a folytatás újabb három testrésszel. Íme: tudd meg, mit is akar a férfi tőled valójában az alapján, hová néz, mikor leszólít vagy randiztok.

A kezedre

Ha a férfi szívesen nézegeti, esetleg babusgatja is a kezedet, az több dolgot is jelent, és ezek közül gyakorlatilag mind pozitív. Az egyik, hogy tisztel téged. A másik, hogy nőiesnek, szépnek találja a kezed. A harmadik pedig az, hogy számára fontos az ápoltság, és, miután a kéz az ember ápoltságának egyik legárulkodóbb mutatója, akarva-akaratlanul is megfigyeli azt.

A lábadra

Ha a férfi a lábadat pásztázza, le a bokádig, majd fel a combodra, az nem túl jó. Arra utal ugyanis, hogy a férfi legszívesebben vízszintesben látna téged. A női láb látványa ugyanis egyértelműen a szexualitást juttatja a férfi eszébe, különösen a comb, a lábszár pedig, mivel az képezi a comb felé vezető utat, úgyszintén.

Toplistás női testrészek

Kattints a videóra, és megtudhatod, mely testrészeket találják a legvonzóbbnak a férfiak.

A fenekedre

A férfi a fenekedet nézi meg? Van egy hírünk: ez a legkevésbé árulkodó tényező. Legyen ugyanis nőcsábász vagy akár hűséges, családcentrikus a pasi, a nők fenekét mindegyikük megnézi, mondhatni, automatikusan, ez genetikailag kódolva van náluk. A domborulat szinte mágnesként vonzza a férfitekintetet, szinte nem is veszik észre, hogy oda-odavándorol a tekintetük. Az egyetlen, amit leszűrhetsz ebből, hogy a férfi csinosnak talál.

Ezt is szeretjük