7 dolog, ami minden pasit elriaszt az első randin
Kerüld őket
Az első randi meghatározó a kapcsolat jövőjét illetően, ezért ezeket inkább ne tedd.

Dia

 	Ne olvadj el látványosan 	Ha nagyon tetszik is a pasi, bele tudnál szeretni, és vele élnél legszívesebben a sírig, akkor se mutasd ki a rajongásod már az első randin. Úgy érezheti a pasi, hogy te már nem vagy kihívás, sőt, egyenesen ragadós vagy, ezért inkább tartsd magadban az érzelmeid, és hagyd, hogy meghódítson!

Ne olvadj el látványosan

Ha nagyon tetszik is a pasi, bele tudnál szeretni, és vele élnél legszívesebben a sírig, akkor se mutasd ki a rajongásod már az első randin. Úgy érezheti a pasi, hogy te már nem vagy kihívás, sőt, egyenesen ragadós vagy, ezért inkább tartsd magadban az érzelmeid, és hagyd, hogy meghódítson!

Dia


            	Ne hívasd meg magad
            	Valószínűleg a pasi, akivel randizol, felajánlja majd, hogy meghív, de vigyél magaddal elég pénzt, hogy ha úgy alakul, te fizess azért, amit eszel vagy iszol. Ma már egyáltalán nem kézenfekvő, hogy a férfi állja a számlát, ezért ne is legyenek ilyen elvárásaid, pláne ne erőszakold ki.

Ne hívasd meg magad

Valószínűleg a pasi, akivel randizol, felajánlja majd, hogy meghív, de vigyél magaddal elég pénzt, hogy ha úgy alakul, te fizess azért, amit eszel vagy iszol. Ma már egyáltalán nem kézenfekvő, hogy a férfi állja a számlát, ezért ne is legyenek ilyen elvárásaid, pláne ne erőszakold ki.

Dia

	Ne légy rámenős	Bizonyos fokú bíztatás, testi kontaktus persze jól jöhet a randin, de ne mássz rá a pasira! Egy apró érintés, vagy az asztal alatt véletlenül összeérő térdek is olyan energiákat képviselnek, és olyan kémiai folyamatokat indíthatnak el, amik bőven megteszik a hatásukat első randin.

Ne légy rámenős

Bizonyos fokú bíztatás, testi kontaktus persze jól jöhet a randin, de ne mássz rá a pasira! Egy apró érintés, vagy az asztal alatt véletlenül összeérő térdek is olyan energiákat képviselnek, és olyan kémiai folyamatokat indíthatnak el, amik bőven megteszik a hatásukat első randin.

Dia

	Ne beszélj lehangoló dolgokról	Mindenkinek az életében vannak szomorú dolgok, emlékek, de ezeket nem szokás az első randin a másik orrára kötni. Ne rontsd el a találkát lelkizéssel, inkább legyetek vidámak és ismerkedjetek! Máskülönben a pasi azt hiheti, egy rosszkedvű ember vagy, aki mellett ő rövidúton ő is depis lesz.

Ne beszélj lehangoló dolgokról

Mindenkinek az életében vannak szomorú dolgok, emlékek, de ezeket nem szokás az első randin a másik orrára kötni. Ne rontsd el a találkát lelkizéssel, inkább legyetek vidámak és ismerkedjetek! Máskülönben a pasi azt hiheti, egy rosszkedvű ember vagy, aki mellett ő rövidúton ő is depis lesz.

Dia

 	Ne maradj éhes 	Egyél bátran! Ha étterembe mentek, és szívesen ennél valamit, akkor nem kell csak csak azért, mert az első randin vagytok, egy salátát és ásványvizet rendelned. Válassz az étlapról bátran egy sültet, vagy bármit, amit csak megkívánsz. A pasik szeretik, ha egy nő eszik.

Ne maradj éhes

Egyél bátran! Ha étterembe mentek, és szívesen ennél valamit, akkor nem kell csak csak azért, mert az első randin vagytok, egy salátát és ásványvizet rendelned. Válassz az étlapról bátran egy sültet, vagy bármit, amit csak megkívánsz. A pasik szeretik, ha egy nő eszik.

Dia

	Ne csiccsents be	Ha tudod, hogy nem bírod az alkoholt, akármilyen sikkes vagy romantikus is, ne igyál bort vagy koktélt az első randin, mert egy első randin becsípő nőt nem fog komolyan venni egy olyan pasi sem, aki hosszútávra tervez. Még ennél is kiábrándítóbb, ha nem állsz meg a becsiccsentésnél.

Ne csiccsents be

Ha tudod, hogy nem bírod az alkoholt, akármilyen sikkes vagy romantikus is, ne igyál bort vagy koktélt az első randin, mert egy első randin becsípő nőt nem fog komolyan venni egy olyan pasi sem, aki hosszútávra tervez. Még ennél is kiábrándítóbb, ha nem állsz meg a becsiccsentésnél.

Dia

	Ne csókold meg	Ha egész este érzed is, hogy vibrál köztetek a levegő, és adja is magát a helyzet, a fények, a zene, a romantika, akkor se csókold meg a pasit az első randin, mert elriaszthatod vele. Azt hiheti, kétségbeesett szingli vagy, aki rá fog telepedni. Várd meg, hogy ő kezdeményezzen!

Ne csókold meg

Ha egész este érzed is, hogy vibrál köztetek a levegő, és adja is magát a helyzet, a fények, a zene, a romantika, akkor se csókold meg a pasit az első randin, mert elriaszthatod vele. Azt hiheti, kétségbeesett szingli vagy, aki rá fog telepedni. Várd meg, hogy ő kezdeményezzen!

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: